Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Crosul OncoHelp pentru dotarea Centrului de Oncologie OncoHelp Timișoara

Aflat în 2019 la cea de-a doua ediție, Crosul OncoHelp este un eveniment caritabil organizat de Asociația OncoHelp împreună cu Asociația Atletic Club Maraton, cu scopul continuării proiectului de dotare cu aparatură medicală a saloanelor din cadrul spitalului de zi a Centrului de Oncologie OncoHelp, prin achiziționarea unor infuzoare automate.

Evenimentul va avea loc în data de 22 septembrie 2019, cu plecare din Parcul Alpinet – Terasa Flora, de la ora 10.00. Înscrierea și ridicarea numărului de participare se realizează la fața locului, între orele 08.00 – 09.50. Donația pentru participare este de minim 30 de lei.

Traseul, cu o lungime de 4,2 km, are startul de pe Terasa Flora. Urmează apoi tura pe sub Podul Tinereții, pe sub Podul Michelangelo, pista mal stâng Bega, traversare Bega pe Podul Decebal (Băile Neptun), pistă mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor, pe sub Podul Michelangelo, pista din parcul Rozelor, pe sub podul Tinereții, traversare Bega pe Podul Traian (Maria) – se coboară pe pista mal stâng Bega – și se va ajunge la finish pe Terasa Flora.

Organizat sub deviza “Există viață și după cancer!”, evenimentul se bucură de sprjinul următorilor sponsori și parteneri: SDM Timișoara, Continental România, Raiffeisen Bank, Leman Industrie, Cottontex, Aquatim SA, DAF Junior, Cosmopolitan Art, Yellow Fresh.

Peste 250 de persoane au participat la ediția de anul trecut a Crosului OncoHelp. Fondurile adunate în cadrul primei ediții a Crosului OncoHelp – din donațiile participanților și ale sponsorilor – au fost folosite pentru achiziționarea a 2 infuzoare automate.
Persoanele care doresc să participe la acest eveniment, dar nu reușesc să ajungă, pot contribui la acest proiect printr-o donație în conturile bancare ale Asociației OncoHelp: RO65RZBR0000060017201882 – LEI; RO97RZBR0000060017201888 – EURO; Cod swift RZBRROBU – Raiffeisen Bank Timisoara.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Wetterbest a preluat integral Cortina WTB

Articolul următor

Spitalul de Psihiatrie "Gheorghe Preda" din Sibiu va fi modernizat și extins

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share