Antreprenori Cluj Industrie

Happy Mobila, primul magazin de prezentare în Cluj-Napoca

Hobby Mobila, firma specializată în comerțul online cu mobilă import Germania, deschide primul magazin de prezentare în Cluj-Napoca, pentru a răspunde interesului crescut pentru produsele sale venit din partea clienților clujeni.

 

Compania inaugurează miercuri, 18 septembrie, un prim magazin pe strada Decebal nr. 100-102, în timp ce planurile de extindere includ deschiderea unui magazin mai mare în afară orașului, care să ofere mobilier de mari dimensiuni și o gama mai variată de produse.

“Am ales Clujul pentru a deschide primul magazin de prezentare întrucât clienții noștri de aici ne-au cerut și ne-au încurajat să venim la ei în oraș. Avem multe comenzi pe site care pleacă spre această zona iar un magazin de prezentare era vital”, spune Iulia Muntean, manager Hobby Mobila.

Cu o suprafață de 200 m2, magazinul Hobby Mobila din Cluj-Napoca vine în întâmpinarea clujenilor cu mobilă de înalta calitate germană, precum decorațiuni moderne (tablouri, statuete, ghivece, vase ceramice, lămpi și lustre) și mobilier variat din lemn masiv (comode mici, scaune, paturi, birouri, fotolii).

Hobby Mobila este o afacere de familie pornită la Sibiu, concentrată pe comerțul online cu mobilă și decorațiuni import Germania. Cu peste 4.000 de clienți online în mai puțîn de un an, compania a ales Cluj-Napoca că prim oraș de extindere în afară zonei Sibiului. Hobby Mobila asigură livrări rapide și gratuite în toată țară, punând accent pe calitatea produselor și satisfacția clientului.

 

Related posts

Cursă regulată Cluj-Budapesta, de anul viitor

Stefana Muresan

Start-Up Nation 2018, aproape de lansare

Ligia Voro

Elevii care frecventează învățământul dual – cazare și masă asigurate de Primăria Oradea

Stefana Muresan

Leave a Comment