Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Happy Mobila, primul magazin de prezentare în Cluj-Napoca

Hobby Mobila, firma specializată în comerțul online cu mobilă import Germania, deschide primul magazin de prezentare în Cluj-Napoca, pentru a răspunde interesului crescut pentru produsele sale venit din partea clienților clujeni.

 

Compania inaugurează miercuri, 18 septembrie, un prim magazin pe strada Decebal nr. 100-102, în timp ce planurile de extindere includ deschiderea unui magazin mai mare în afară orașului, care să ofere mobilier de mari dimensiuni și o gama mai variată de produse.

“Am ales Clujul pentru a deschide primul magazin de prezentare întrucât clienții noștri de aici ne-au cerut și ne-au încurajat să venim la ei în oraș. Avem multe comenzi pe site care pleacă spre această zona iar un magazin de prezentare era vital”, spune Iulia Muntean, manager Hobby Mobila.

Cu o suprafață de 200 m2, magazinul Hobby Mobila din Cluj-Napoca vine în întâmpinarea clujenilor cu mobilă de înalta calitate germană, precum decorațiuni moderne (tablouri, statuete, ghivece, vase ceramice, lămpi și lustre) și mobilier variat din lemn masiv (comode mici, scaune, paturi, birouri, fotolii).

Hobby Mobila este o afacere de familie pornită la Sibiu, concentrată pe comerțul online cu mobilă și decorațiuni import Germania. Cu peste 4.000 de clienți online în mai puțîn de un an, compania a ales Cluj-Napoca că prim oraș de extindere în afară zonei Sibiului. Hobby Mobila asigură livrări rapide și gratuite în toată țară, punând accent pe calitatea produselor și satisfacția clientului.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UMFST Târgu Mureș a câștigat trei noi proiecte ROSE

Articolul următor

Schimbări importante în E.ON la nivel european

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share