Antreprenori Turism Ultimele stiri

Iustina Pavel a câștigat a unsprezecea ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”  

A 11-a ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”, desfășurată pe terenul Lac Verde de la Breaza, a fost câștigată de Iustina Pavel. În premieră pentru competiția ce se organizează din 2009, cele două divizii au fost câștigate de femei. Astfel, la divizia B, câștigătoare a fost Corina Ungureanu, fosta mare gimnastă.

 

Ca în fiecare an, competiția a adunat un număr mare de participanți din mai multe țări. Nivelul tehnic ridicat și determinarea concurenților au rămas constantele Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”. La ediția cu numărul 11, câștigătorii s-au impus la diferențe foarte mici, lucru care demonstrează pregătirea serioasă, dar și pasiunea pe care o au pentru acest sport.

„Sunt încântată să câștig Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon”, în acest an. Este pentru prima dată când particip la această competiție și, pentru mine, a fost o bucurie să întâlnesc atâția jucători talentați și determinați. Practic golful din august 2018 și am fost pe podium la cateva câteva turnee din acest an. Fără să fi practicat un alt sport în trecut am ajuns într-un an să joc golf foarte bine cu antrenamente constante și multă pasiune. ”, a declarat Iustina Pavel, câștigătoarea competiției. Iustina Pavel este membru la cluburile de golf Lac de Verde Breaza, Golfroom din București și Lighthouse Balcic din Bulgaria.

Pe terenul Lac Verde de la Breaza au fost prezenți jucători de toate vârstele, concurenți experimentați, împărțiți în două divizii în funcție de handicapul de joc.

„Am participat în premieră la Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” și mă bucur să câștig competiția la categoria a doua. A fost un concurs disputat într-o atmosferă foarte plăcută pe terenul Lac de Verde de la Breaza. Mesajul meu este că oricine poate învăța golf destul de repede și este un sport la care stai foarte mult în natură și care merită practicat de cât mai mulți copii și adulți ” a declarat Corina Ungureanu, fosta mare gimnastă.

Corina Ungureanu a luat primele lecții de golf pe terenul Lac de Verde de la Breaza, în 2011. Din 2015 se antrenează, joacă în mod constant și participă la competiții de golf.

„În acest an, Cupa Academiei „Demis Papillon” a ajuns la ediția cu numărul 11 aici, pe terenul de la Breaza. În cei 12 ani am derulat competiția pe 4 terenuri, 2 în Bulgaria și două în România  Este o premieră și o mare surpriză că primele locuri la ambele divizii să revină fetelor. Eu mă bucur că nivelul golfului feminin a crescut atât de mult și sper ca numărul jucătoarelor să crească în următorii ani. Și anul acesta am atras jucători buni, care au oferit un adevărat spectacol pe teren”, a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf „Demis Papillon”.

Prima ediție a competiției de golf a Academiei Demis Papillon (Demis Papillon Golf Academy) a avut loc în 2009 pe terenul de golf Lighthouse de lângă Balcic, în Bulgaria. În 2015 competiția
s-a desfățurat la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, în Bulgaria, unul dintre cele mai dificile și spectaculoase terenuri din Europa. Din 2016 competiția s-a mutat în România, pe terenul de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău din București și anul acesta pe terenul Lac De Verde de la Breaza. Turneul este construit ca un instrument de promovare a golfului în regiune și adună anual zeci de jucători din multe colțuri ale lumii.

 

Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2019
Ediția a 11 a, 14 septembrie 2019, Terenul Lac Verde, Breaza
Câștigător Iustina Pavel
Categorie  
Divizia I (HCP 0-22) Locul 1: Iustina Pavel

Locul 2: Eusebiu Margescu

Locul 3: Dănuț Văcălie

Divizia II (HCP 22-36) Locul 1: Corina Ungureanu

Locul 2: Marian Vlad

Locul 3:  Andrei Vintilă

Longest drive Marius Pavel
Nearest to the pin Dănuț Văcălie

 

„Am lansat competiția Cupa Academiei „Demis Papillon” acum mai bine de 11 ani, pentru a contribui la dezvoltarea golfului în România. De atunci, acest sport a câștigat mai multă popularitate, iar pe terenul de la Breaza, dar și pe cel de la Clubul Diplomatic din București vin jucători din ce în ce mai tineri care vor să joace golf”, a adăugat Demis Papillon.

Ediția din acest an a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon este realizată cu sprijinul partenerilor Marsay, Proseco De Giusti și Protguard Group. Marsay oferă servicii personalizate în domeniul vestimentației și o linie de produse destinată jucătorilor de golf.

Related posts

În doi ani, Gazprom ar putea da startul producţiei de petrol şi gaze în Timiș

Stefana Muresan

Omul de afaceri austriac Michael Tojner, marele câştigător al ajutoarelor de stat. Investiții de sute de milioane de euro în Maramureș și Satu Mare

redactia

Wetterbest, in care Teraplast detine 60%, tinteste exporturi de 1 mil. euro

Stefana Muresan

Clădirea fostei maternități din Diosig, reabilitată prin fonduri europene

Traian Dan

Casa Savri, pensiunea-muzeu din Sighișoara

Stefana Muresan

TAROM lansează ruta Sibiu – Stuttgart

Stefana Muresan

Regio-POR 2014-2020 în Regiunea Vest: contracte de finanțare semnate pentru 106 proiecte cu o valoare totală de peste 150 mil. euro, in acest an

Stefana Muresan

S-a semnat Alianța pentru AUR

Ligia Voro

Colectarea selectivă a deşeurilor se lasă aşteptată la Târgu Mureş

Ligia Voro

Cum a crescut cifra de afaceri din industria românească în 10 luni

Papuc Irina

Azerii de la Socar vor să opereze şase dintre benzinăriile Aral din Timişoara, Arad şi Sibiu

Robert Bloancă

Ștefan Radu Oprea, la Bruxelles, despre rolul sectorului privat în procesul de tranziție

redactia

DAFCOCHIM a confirmat performanţa în agribusiness şi în acest an în faţa fermierilor

Stefana Muresan

Dragos Petrescu, proprietarul grupului City Grill, intentioneaza sa intre pe piata hoteliera din Romania

redactia

Producția noului Ford Puma, lansată la Craiova

Ligia Voro

Schimbarea locului de muncă, printre prioritățile angajaților în 2020: raport

Papuc Irina

Adopta o mama!

Stefana Muresan

Element Industrial anunță un pipeline de 300.000 mp de parcuri logistice

Ligia Voro

Bucureștenii și clujenii fac cele mai multe plăți online

Nora Dumitrescu

Bilantul PINUM confirma boomul de proiecte in rezidential

Nicolae Pop

Spitale din Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu, modernizate cu 8 milioane de euro, fonduri europene

redactia

Teraplast a preluat Politub

Stefana Muresan

GastroArt continuă seria de conferințe dedicate Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului

Ligia Voro

Taxa auto 2019 va fi plătită de toţi proprietarii de maşini

redactia

Leave a Comment