Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iustina Pavel a câștigat a unsprezecea ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”  

A 11-a ediție a Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”, desfășurată pe terenul Lac Verde de la Breaza, a fost câștigată de Iustina Pavel. În premieră pentru competiția ce se organizează din 2009, cele două divizii au fost câștigate de femei. Astfel, la divizia B, câștigătoare a fost Corina Ungureanu, fosta mare gimnastă.

 

Ca în fiecare an, competiția a adunat un număr mare de participanți din mai multe țări. Nivelul tehnic ridicat și determinarea concurenților au rămas constantele Cupei Academiei de Golf „Demis Papillon”. La ediția cu numărul 11, câștigătorii s-au impus la diferențe foarte mici, lucru care demonstrează pregătirea serioasă, dar și pasiunea pe care o au pentru acest sport.

„Sunt încântată să câștig Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon”, în acest an. Este pentru prima dată când particip la această competiție și, pentru mine, a fost o bucurie să întâlnesc atâția jucători talentați și determinați. Practic golful din august 2018 și am fost pe podium la cateva câteva turnee din acest an. Fără să fi practicat un alt sport în trecut am ajuns într-un an să joc golf foarte bine cu antrenamente constante și multă pasiune. ”, a declarat Iustina Pavel, câștigătoarea competiției. Iustina Pavel este membru la cluburile de golf Lac de Verde Breaza, Golfroom din București și Lighthouse Balcic din Bulgaria.

Pe terenul Lac Verde de la Breaza au fost prezenți jucători de toate vârstele, concurenți experimentați, împărțiți în două divizii în funcție de handicapul de joc.

„Am participat în premieră la Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” și mă bucur să câștig competiția la categoria a doua. A fost un concurs disputat într-o atmosferă foarte plăcută pe terenul Lac de Verde de la Breaza. Mesajul meu este că oricine poate învăța golf destul de repede și este un sport la care stai foarte mult în natură și care merită practicat de cât mai mulți copii și adulți ” a declarat Corina Ungureanu, fosta mare gimnastă.

Corina Ungureanu a luat primele lecții de golf pe terenul Lac de Verde de la Breaza, în 2011. Din 2015 se antrenează, joacă în mod constant și participă la competiții de golf.

„În acest an, Cupa Academiei „Demis Papillon” a ajuns la ediția cu numărul 11 aici, pe terenul de la Breaza. În cei 12 ani am derulat competiția pe 4 terenuri, 2 în Bulgaria și două în România  Este o premieră și o mare surpriză că primele locuri la ambele divizii să revină fetelor. Eu mă bucur că nivelul golfului feminin a crescut atât de mult și sper ca numărul jucătoarelor să crească în următorii ani. Și anul acesta am atras jucători buni, care au oferit un adevărat spectacol pe teren”, a declarat Demis Papillon, fondatorul Academiei de Golf „Demis Papillon”.

Prima ediție a competiției de golf a Academiei Demis Papillon (Demis Papillon Golf Academy) a avut loc în 2009 pe terenul de golf Lighthouse de lângă Balcic, în Bulgaria. În 2015 competiția
s-a desfățurat la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, în Bulgaria, unul dintre cele mai dificile și spectaculoase terenuri din Europa. Din 2016 competiția s-a mutat în România, pe terenul de la Clubul Diplomatic din parcul Herăstrău din București și anul acesta pe terenul Lac De Verde de la Breaza. Turneul este construit ca un instrument de promovare a golfului în regiune și adună anual zeci de jucători din multe colțuri ale lumii.

 

Cupa Academiei de Golf „Demis Papillon” 2019
Ediția a 11 a, 14 septembrie 2019, Terenul Lac Verde, Breaza
Câștigător Iustina Pavel
Categorie  
Divizia I (HCP 0-22) Locul 1: Iustina Pavel

Locul 2: Eusebiu Margescu

Locul 3: Dănuț Văcălie

Divizia II (HCP 22-36) Locul 1: Corina Ungureanu

Locul 2: Marian Vlad

Locul 3:  Andrei Vintilă

Longest drive Marius Pavel
Nearest to the pin Dănuț Văcălie

 

„Am lansat competiția Cupa Academiei „Demis Papillon” acum mai bine de 11 ani, pentru a contribui la dezvoltarea golfului în România. De atunci, acest sport a câștigat mai multă popularitate, iar pe terenul de la Breaza, dar și pe cel de la Clubul Diplomatic din București vin jucători din ce în ce mai tineri care vor să joace golf”, a adăugat Demis Papillon.

Ediția din acest an a Cupei Academiei de Golf Demis Papillon este realizată cu sprijinul partenerilor Marsay, Proseco De Giusti și Protguard Group. Marsay oferă servicii personalizate în domeniul vestimentației și o linie de produse destinată jucătorilor de golf.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Weinfest Medias 2019. Turrepitz - paznicul cetății - te cheamă în vechea metropolă de vin a Transilvaniei

Articolul următor

CJ Alba a obținut finanțare pentru redeschiderea policlinicii Spitalului Județean Alba

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share