Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UAMT Golf Cup 3’rd Edition

A treia ediție a Cupei UAMT Golf Cup va avea loc duminică, 22 septembrie, pe terenul de 6 cupe de la King’s Land Country Club din Ineu, accesul spectatorilor care doresc să vizioneze cum se desfășoară un concurs de golf este gratuit cu începere de la ora 10:00.

Concurenții se vor ,,duela” pe două categorii: Cat 1 (All, HCP: 0.1 – 18, Stableford net) și respectiv Cat 2 (All, HCP: 18.1 – 36, Stableford net) dar vor avea și premii speciale: Longest Drive (cea mai lungă lovitură ) respectiv Nearest To Pin (cea mai apropiată minge de gaură dintr-o singură lovitură).

Ca și la edițiile trecute, premiile sunt produse de top, marca BMW GOLF SPORT puse la dispoziție de sponsorul principal UAMT Oradea. Partenerii UAMT Golf Cup 3’rd Edition sunt BMW Grup West Premium Oradea, ReWine.ro, MyDeck, King’s Land Country Club și PRO SHOP ONLINE golfinromania.com

” Mă bucur tare mult să fiu coordonator de proiect și în același timp să organizez a III-a oară UAMT Golf Cup pe terenul de la KingsLand Country Club unde vor participa aproximativ 30 de jucători din România dar și din Ungaria”, a declarat Călin Păcurar, administrator Kings Land Golf Club.

Despre Jocul de Golf

Istoria jocului de golf în România este strâns legată de Familia Regală, prima lovitură de golf în România îi aparține Regelui Ferdinand I, aceasta fiind executată în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca și Clubul Diplomatic. Prima femeie care a jucat golf in România a fost Regina Maria.

Primul jucător profesionist de golf in România a fost Paul Tomiță, participant la 6 campionate mondiale, performanță unică pentru acest sport în țara noastră.

În prezent România are 9 terenuri de golf, Clubul Diplomatic, Kings Land Country Club, Lac de Verde Golf Club, Izvor de Golf, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Golf Club Paul Tomiță și cea mai nouă investiție Theodora Golf Club.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Articolul următor

Sfaturi practice de la E.ON: Cum îți poți reduce factura la energie cu ajutorul iluminatului inteligent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

HR-iștii s-au suit în Dealul Clujului

O comunitate a profesioniștilor din resursele umane prinde contur la Cluj prin intermediul unor evenimente nonconformiste de socializare.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share