Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Silvian Cențiu, fondatorul companiei Transiris, din Silicon Valley la GoTech World

Silvian Cențiu, fondator al companiei Transiris, va prezenta noile trenduri în materie de marketing și comunicare din Silicon Valley în cadrul conferinței GoTech World, care se va desfășura în zilele de 2 și 3 octombrie la Romexpo. Prezentarea va include și exemple care ilustrează modalitățile prin care aceste trenduri pot fi puse în aplicare de către companiile din Europa și, în special, din România.

 

Silvian Cențiu este un veteran al industriilor inovatoare din Silicon Valley, dar și din întreaga lume. Școlit la Universitatea Stanford, Universitatea din San Francisco și TU Viena și contribuitor la succesul unor companii precum Oracle, Cisco, Sony, Thermo Fisher și HP Enterprise, Silvian este apreciat pe plan mondial pentru experiența sa vastă în domeniul inovației și, în special, pentru modul în care combină cu succes ingineria cu științele sociale. În plus, câteva state, inclusiv SUA, l-au ales pe el și compania sa Transiris pentru a le dezvolta strategia de imagine.

Transiris este o agenție inovatoare de marketing care excelează în strategie, creație și tehnologie.

În afara headquarter-ului aflat în Silicon Valley, în însorita Californie, Transiris mai are sedii și în Canada, Marea Britanie, Spania, Austria și România.

Companiei Transiris i-au fost decernate numeroase distincții și este recunoscută pe plan global ca fiind un trendestter în domeniul marketingului. Printre clienții companiei Transiris se numără branduri prestigioase precum Cisco, Thermo Fisher, HP Enterprise, Vodafone, Cora, Kohl’s, Bank of Montreal, ING, Alpha Bank, Sony, BMW, Audi, Flexport, Cora, Fujitsu și Universitatea Columbia.

Departamentul de Stat al SUA se regăsește și el în portofoliul de clienți al Transiris. Acesta a încredințat companiei Transiris prestigioasa dar dificila misiune de a crea strategia de imagine a Americii în lume.

Pentru a oferi servicii de cea mai înaltă clasă, compania colaborează cu Oracle, Adobe, IBM, salesforce și alte branduri de renume în domeniul software.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CJ Alba a obținut finanțare pentru redeschiderea policlinicii Spitalului Județean Alba

Articolul următor

UAMT Golf Cup 3'rd Edition

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share