Cluj IT&C Sălaj Slider Ultimele stiri

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță lansarea platformei de Business Intelligence, ASiS BI. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 100.000 de euro.

 

Soluția ASiS BI este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie prin eficientizarea proceselor decizionale și generarea de insight-uri utile pentru performanță. Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

 „Suntem o echipa de programatori care inovează constant pentru a construi pentru clienții noștri instrumente eficiente pentru a face performanță în business. La nivel internațional, o mare parte din investițiile în procese de business, în perioada următoare, vor fi bazate pe AI, automatizare și analytics, ceea ce va conferi suportul necesar pentru creșterea și scalarea activității unei companii în timp real. ASiS BI este o platformă construită pentru a oferi managerilor o imagine detaliată și clară asupra business-ului lor. Peste 20 de ani de experiență în domeniu, plus tehnologia brevetată de Microsoft sunt integrate în ASiS BI, pentru diferite verticale de business și procese esențiale, fie că vorbim de vânzări, de cash-flow sau indicatori de producție”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Prin prezentarea datelor într-un format ușor de înțeles, tehnologia Business Intelligence este intuitivă, ușor de implementat și cu un impact direct și benefic asupra strategiei de vânzări, a managementului financiar, a managementului de stoc și inventar, fidelizarea clienților și câștigarea de noi clienți prin accesul rapid la date, și eficientizarea proceselor de zi cu zi. În plus, BI oferă informații relevante despre indicatorii de business, fiind astfel un instrument critic pentru a asigura competitivitatea și rentabilitatea.

Tehnologia Business Intelligence este în continuă dezvoltare, suntem la început de drum, într-o perioadă economică în care succesul constă în capacitatea de a lua decizii eficiente şi într-un timp mult mai scurt decât competiția. Noi ne gândim deja la pașii următorii care se îndreaptă, cel mai probabil, spre Artificial Business Intelligence”, a completat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producți 

 

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centre de dezvoltare în Cluj-Napoca și Zalău și acoperire națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de peste 50 de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).

Pentru mai multe informații: www.asw.ro

Related posts

Cele mai importante 8 tendințe tehnologice în agricultură, analiză INACO

Ligia Voro

Cooperarea româno-germană în domeniul educației, sprijinită printr-un parteneriat între FCBRG și UVT

Stefana Muresan

Cluj: Carbochim, profit de aproape un milion de lei în 2016

Stefana Muresan

WESSLING România este evaluată de către Coface, ca fiind Excellent Small & Medium Enterprises

Ligia Voro

Utilizatorii mobilPay Wallet pot susține HOSPICE Casa Speranței prin donații direct în aplicație

Ligia Voro

Primul proiect „smart street lighting“ al E.ON, finalizat în judeţul Arad

Ligia Voro

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Nora Dumitrescu

Viitorii manageri ai Bosch, instruiți în unitățile de producție din Ardeal

Nora Dumitrescu

Vinurile „Hanul Boieresc”, marcă proprie a Vinul.ro, pot fi găsite pe rafturile a peste 250 de magazine din România

Papuc Irina

FOTO: Familia Oltean produce 100 % “Tractoare românești” la Reghin

redactia

Ghiță Ciobanul s-a transferat de la Vodafone la Telekom

Traian Dan

Campanie Fundația Polisano – Cutii negre pentru mâinile copiilor, în școlile din Sibiu

redactia

Loturile 3 şi 4 ale autostrăzii A1 Lugoj – Deva, deschise traficului în primăvară

redactia

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

redactia

Grupul OMV Petrom, profit net de 854 milioane de lei, în creştere cu 38%, în T1

Stefana Muresan

Tramvaiul românesc: Astra Vagoane ar putea livra 62 de garnituri Imperio şi Autentic în Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Galaţi

redactia

Tehnologia și transformările digitale în centrul atenției la Cluj Business Days 2019

Ligia Voro

Compa Sibiu, afaceri de aproximativ 41 mil. euro, în T 1

Stefana Muresan

Clujenii și brașovenii comandă online mâncare de peste 50 de lei

Nora Dumitrescu

Industria serviciilor de business aduce 4,5 miliarde de euro în România

Nora Dumitrescu

AgroTransilvania Cluster. De la emergență la specializare inteligentă

Ligia Voro

EximBank şi Electrogrup, acord financiar de 11 milioane de euro

Stefana Muresan

Colliers a consiliat Nepi Rockcastle în vânzarea strategică a portofoliului de birouri pentru peste 300 milioane euro

Papuc Irina

Noi proiecte Smart City Alba Iulia: Fotografii pentru turişti, monitorizarea radonului, servicii de sănătate, robotică

Stefana Muresan

Leave a Comment