Cluj IT&C Sălaj Slider Ultimele stiri

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță lansarea platformei de Business Intelligence, ASiS BI. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 100.000 de euro.

 

Soluția ASiS BI este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie prin eficientizarea proceselor decizionale și generarea de insight-uri utile pentru performanță. Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

 „Suntem o echipa de programatori care inovează constant pentru a construi pentru clienții noștri instrumente eficiente pentru a face performanță în business. La nivel internațional, o mare parte din investițiile în procese de business, în perioada următoare, vor fi bazate pe AI, automatizare și analytics, ceea ce va conferi suportul necesar pentru creșterea și scalarea activității unei companii în timp real. ASiS BI este o platformă construită pentru a oferi managerilor o imagine detaliată și clară asupra business-ului lor. Peste 20 de ani de experiență în domeniu, plus tehnologia brevetată de Microsoft sunt integrate în ASiS BI, pentru diferite verticale de business și procese esențiale, fie că vorbim de vânzări, de cash-flow sau indicatori de producție”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Prin prezentarea datelor într-un format ușor de înțeles, tehnologia Business Intelligence este intuitivă, ușor de implementat și cu un impact direct și benefic asupra strategiei de vânzări, a managementului financiar, a managementului de stoc și inventar, fidelizarea clienților și câștigarea de noi clienți prin accesul rapid la date, și eficientizarea proceselor de zi cu zi. În plus, BI oferă informații relevante despre indicatorii de business, fiind astfel un instrument critic pentru a asigura competitivitatea și rentabilitatea.

Tehnologia Business Intelligence este în continuă dezvoltare, suntem la început de drum, într-o perioadă economică în care succesul constă în capacitatea de a lua decizii eficiente şi într-un timp mult mai scurt decât competiția. Noi ne gândim deja la pașii următorii care se îndreaptă, cel mai probabil, spre Artificial Business Intelligence”, a completat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producți 

 

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centre de dezvoltare în Cluj-Napoca și Zalău și acoperire națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de peste 50 de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).

Pentru mai multe informații: www.asw.ro

Related posts

Adriana Cotel, şefa Agenţiei Medicamentului, numită în fruntea Casei Naţionale de Sănătate

redactia

Creștere de aproape 11% a veniturilor Digi Communications NV

Traian Dan

România, principala destinație a vinurilor moldovenești: 6 milioane de litri în 2019

Papuc Irina

Bancă naţională de sânge, plasmă umană şi celule stem – parteneriat public-privat. Venituri semnificative pentru investitor

Stefana Muresan

Diaspora se repatriază la Oradea

Traian Dan

Bayer CropScience – Management integrat al tuturor agenţilor de dăunare

Ligia Voro

Cum a fost la evenimentul fiscal-contabil din Transilvania, Fiscalitate 24.7

Stefana Muresan

Consiliul Județean Sibiu cofinanțează soluțiile pentru fluidizarea traficului către Cartierul Arhitecților

redactia

Start-Up Nation – sesiune suplimentară; circa 9.000 de planuri de afaceri, depuse

Stefana Muresan

Proiect european pentru orientarea tinerilor bihoreni în carieră

Traian Dan

Transgaz, încasări de 188,5 milioane de lei de la Romgaz pentru transportul gazelor în perioada 1 octombrie 2016 – 1 octombrie 2017

Stefana Muresan

Transylvania Awards 2018. Împreună transformăm Transilvania.

Ligia Voro

Superland, cel mai mare loc de joacă pentru copii din sud-estul Europei, investiție de aproximativ 10 milioane de euro

Stefana Muresan

TeraPlast vinde companiile TeraSteel, TeraSteel DOO Serbia și Wetterbest

Ion Surdu

Cel mai mare parc etnografic din România se extinde la 42 hectare. Investiție de 10 milioane euro

Stefana Muresan

Another record year for P3 paves way for major growth in 2017

Ionut Oprea

Oradea pregătește un proiect pentru 25 de autobuze electrice

redactia

Un deceniu de activitate pentru compania mureșeană Vitafoam Luduș

Ligia Voro

Timișoara și Clujul, în topul comerțului cu produse organice

Nora Dumitrescu

De mâine, obligațiunile Raiffeisen Bank intră la tranzacționare la BVB 

Ligia Voro

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

Câștigurile salariale nete în județele țării

Stefana Muresan

Savantul din Aiud, Sergiu Pașca, finanțare de 2,5 mil. dolari de la Zuckerberg

Stefana Muresan

Educația pacienților și a personalului medical privind fibroza idiopatică, necesară

Transilvania Business

Leave a Comment