Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță lansarea platformei de Business Intelligence, ASiS BI. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 100.000 de euro.

 

Soluția ASiS BI este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie prin eficientizarea proceselor decizionale și generarea de insight-uri utile pentru performanță. Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

 „Suntem o echipa de programatori care inovează constant pentru a construi pentru clienții noștri instrumente eficiente pentru a face performanță în business. La nivel internațional, o mare parte din investițiile în procese de business, în perioada următoare, vor fi bazate pe AI, automatizare și analytics, ceea ce va conferi suportul necesar pentru creșterea și scalarea activității unei companii în timp real. ASiS BI este o platformă construită pentru a oferi managerilor o imagine detaliată și clară asupra business-ului lor. Peste 20 de ani de experiență în domeniu, plus tehnologia brevetată de Microsoft sunt integrate în ASiS BI, pentru diferite verticale de business și procese esențiale, fie că vorbim de vânzări, de cash-flow sau indicatori de producție”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Prin prezentarea datelor într-un format ușor de înțeles, tehnologia Business Intelligence este intuitivă, ușor de implementat și cu un impact direct și benefic asupra strategiei de vânzări, a managementului financiar, a managementului de stoc și inventar, fidelizarea clienților și câștigarea de noi clienți prin accesul rapid la date, și eficientizarea proceselor de zi cu zi. În plus, BI oferă informații relevante despre indicatorii de business, fiind astfel un instrument critic pentru a asigura competitivitatea și rentabilitatea.

Tehnologia Business Intelligence este în continuă dezvoltare, suntem la început de drum, într-o perioadă economică în care succesul constă în capacitatea de a lua decizii eficiente şi într-un timp mult mai scurt decât competiția. Noi ne gândim deja la pașii următorii care se îndreaptă, cel mai probabil, spre Artificial Business Intelligence”, a completat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producți 

 

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centre de dezvoltare în Cluj-Napoca și Zalău și acoperire națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de peste 50 de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).

Pentru mai multe informații: www.asw.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fermierii Români vor fi prezenți la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România

Articolul următor

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #București560

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share