Cluj IT&C Sălaj Slider Ultimele stiri

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, anunță lansarea platformei de Business Intelligence, ASiS BI. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 100.000 de euro.

 

Soluția ASiS BI este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie prin eficientizarea proceselor decizionale și generarea de insight-uri utile pentru performanță. Business Intelligence (BI) este o platformă smart de grafice interactive, instrumente de analiză a datelor și rapoarte intuitive concepute pentru colectarea informațiilor, analiza activității și gestionarea datelor aferente operațiunilor de afaceri în timp real.

 „Suntem o echipa de programatori care inovează constant pentru a construi pentru clienții noștri instrumente eficiente pentru a face performanță în business. La nivel internațional, o mare parte din investițiile în procese de business, în perioada următoare, vor fi bazate pe AI, automatizare și analytics, ceea ce va conferi suportul necesar pentru creșterea și scalarea activității unei companii în timp real. ASiS BI este o platformă construită pentru a oferi managerilor o imagine detaliată și clară asupra business-ului lor. Peste 20 de ani de experiență în domeniu, plus tehnologia brevetată de Microsoft sunt integrate în ASiS BI, pentru diferite verticale de business și procese esențiale, fie că vorbim de vânzări, de cash-flow sau indicatori de producție”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Prin prezentarea datelor într-un format ușor de înțeles, tehnologia Business Intelligence este intuitivă, ușor de implementat și cu un impact direct și benefic asupra strategiei de vânzări, a managementului financiar, a managementului de stoc și inventar, fidelizarea clienților și câștigarea de noi clienți prin accesul rapid la date, și eficientizarea proceselor de zi cu zi. În plus, BI oferă informații relevante despre indicatorii de business, fiind astfel un instrument critic pentru a asigura competitivitatea și rentabilitatea.

Tehnologia Business Intelligence este în continuă dezvoltare, suntem la început de drum, într-o perioadă economică în care succesul constă în capacitatea de a lua decizii eficiente şi într-un timp mult mai scurt decât competiția. Noi ne gândim deja la pașii următorii care se îndreaptă, cel mai probabil, spre Artificial Business Intelligence”, a completat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, care functioneaza 100% online, de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tableta, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producți 

 

Despre Alfa Software

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață. Compania are centre de dezvoltare în Cluj-Napoca și Zalău și acoperire națională prin parteneri.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de peste 50 de programatori care dezvoltă și implementează sistemul ASiS are experiență de peste 10 ani pe produs.

În prezent, compania are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).

Pentru mai multe informații: www.asw.ro

Related posts

Colliers market report H1 2020: Change is​ here, change is accelerating

Ionut Oprea

Studiul de fezabilitate pentru Complexul Sportiv de la Oradea, aprobat de CL

Traian Dan

Un castel din județul Satu Mare, vedetă într-un film de sezon de pe platforma Netflix. A fost reabilitat cu fonduri europene

redactia

Regina Maria și Regele Ferdinand pe bancnota de 100 de lei

redactia

Paralela 45 a lansat graficul cu tarifele hotelurilor pentru intregul sezon estival

redactia

Se reiau zborurile de pe Aeroportul din Sibiu: primele destinații – Stuttgart, Viena și München

Ion Surdu

Tarom reia zborurile de la Satu Mare spre litoral. Bilete, de la 31 de euro

Stefana Muresan

Continuă înscrierile pentru „Capitala europeană a inovării”: 1 milion de euro este premiul pentru orașul câștigător

Papuc Irina

Topul Celor mai doriți angajatori în 2019

Ligia Voro

CTP – program destinat pieței muncii din vestul Bucureștiului

Ionut Oprea

De la transport, la real estate. Nouă divizie Van Wijk la Cluj

Nora Dumitrescu

Ian Worboys is the new TCC Managing Director, Head of European Logistics. Trammell Crow Company announces expansion of logistics development capabilities into Europe.

Nicolae Pop

Autonet Import, cel mai mare furnizor de piese auto din România, cifră de afaceri de peste 277 mil. euro

Stefana Muresan

Euronews lansează Euronews România – un nou canal TV, în parteneriat cu Universitatea Politehnica din București

Ion Surdu

Transgaz primește un împrumut de 50 de milioane de euro de la BEI pentru o conductă care va transporta gazele din Marea Neagră

redactia

Apel către bănci, din Maramureș: faceți culoare separate la ghișee!

Nora Dumitrescu

Continental România și Academia Titi Aur: studiu cu privire la obiceiurile și atitudinea în traficul din România

redactia

Contract de proiectare pentru un coridor de mobilitate urbană durabilă, semnat

Ligia Voro

Primii pași pentru Autostrada Unirii: Licitaţie de 30 milioane lei pentru completarea studiului de fezabilitate pentru un sector din Autostrada A8

redactia

Apicultorii sălăjeni cer programe de stimulare a consumului de miere

Nora Dumitrescu

5.000 de turiști într-o zi la Grădina Botanică Jibou

Nora Dumitrescu

CJ Sibiu caută constructor pentru modernizarea unui drum de 35 km. Contract de peste 17 mil. euro

Stefana Muresan

Grupul BRD Société Générale a semnat acordul de finanțare pentru proiectul Record Park

Ionut Oprea

Consiliul Investitorilor Străini: România trebuie să îi convingă pe investitori

Stefana Muresan

Leave a Comment