Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

LeasingWEB, un serviciu de achiziționare în rate a website-urilor dedicat IMM-urilor

Pentru a încuraja dezvoltarea IMM-urilor și a reduce costurile inițiale necesare implementării unui website adaptat nevoilor de business, KLAIN, agenție de marketing digital din Cluj-Napoca, introduce sistemul de leasing pentru achiziționarea website-ului și lansează LeasingWEB.

În România, un procent de 45,4% dintre companii dețin un site propriu, chiar dacă 86,1% utilizează internetul în operațiunile curente, conform Institutului Național de Statistică. Statisticile internaționale arătă că 58% dintre afacerile mici și mijlocii plănuiesc să își construiască un website sau să îl refacă pe cel vechi.

LeasingWEB reprezintă astfel o alternativă de achiziționare a unui website, care reduce investiția inițială, dar oferă într-un timp scurt toate beneficii necesare funcționării eficiente:  stabilirea credibilității, dezvoltarea încrederii, creșterea interacțiunii cu vizitatorii, generarea lead-urilor și încheierea vânzărilor. Produsul dorit este achiziționat printr-un sistem de rate prestabilit și clientul beneficiază de toate serviciile modalității tradiționale de plată, dar și de mentenanță și consultanță pe toată durata contractului.

„Prezența în mediul online poate influența radical succesul unei afaceri, iar prima modalitate de comunicare cu consumatorii este website-ul. Echipa KLAIN înțelege dificultatea investiției unui website personalizat pe nevoile business-ului, în special pentru afacerile mici și medii. Susținem dorința clienților noștri de a face performanță în business, de aceea suntem dedicați să le oferim cele mai eficiente instrumente pentru atingerea acesteia.”, a declarat Valentin Bolboacă, Managing Partner KLAIN.

Prin LeasingWEB se poate opta pentru acoperirea costurilor website-ului prin rate fixe pe o perioadă cuprinsă între 6 și 24 de luni. Serviciile oferite sunt identice celor aferente plății integrale, cu deosebirea că această metodă permite o administrare mai eficientă a bugetului.

Un prim avantaj al leasing-ului unui website este reprezentat de generarea rezultatelor începând cu momentul lansării site-ului, proces care amortizează plata acestuia în timp. Pe de altă parte, diferiți factori pot ajunge să afecteze funcționalitățile unui website, iar acestea pot avea consecințe negative asupra productivității. Prin LeasingWEB este asigurată însă mentenanța continuă pe toată perioada colaborării, ceea ce permite beneficiarului să se implice 100% în creșterea afacerii sale, fără a mai pierde timp cu soluționarea problemelor.

Despre Klain

Klain este o agenție de marketing online cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, cu sediul în Cluj-Napoca.

Website: https://leasingweb.ro/

Video prezentare: https://www.youtube.com/watch?v=A5rtHf2Jk38

Facebook: https://www.facebook.com/Klain.ro/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Creștere a numărului de pasageri de 130% pentru Aeroportul Transilvania

Articolul următor

Speakerii L.I.F.T. 2019: Adi Coco, fotograf

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share