București Fără categorie Real Estate Slider

Muzică la birou: concerte din programul „Orașul cântă”, susținut de CBRE

Compania CBRE, lider mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a facilitat accesul programului „Orașul cântă”, derulat de Cantus Mundi în parteneriat cu Festivalul Internațional George Enescu, în aproximativ 20 de clădiri de birouri din București. Astfel, peste 50.000 de angajați au avut ocazia să asiste la o serie de concerte  în clădirile de birouri în care lucrează.

Festivalul Internațional George Enescu, alături de Programul Național Cantus Mundi și compania de consultanță imobiliară CBRE România au lansat în premieră „Orașul cântă”, un program menit să aducă muzica în cartierele orașului, mai aproape de publicul larg. Cu sprijinul CBRE, care are în administrare multiple proiecte imobiliare, „Orașul cântă” a ajuns în aproximativ 20 de clădiri de birouri, precum și în centrele comerciale Sun Plaza, Mega Mall, AFI Cotroceni și Promenada din București.

„Ne străduim permanent să îmbunătățim experiența pe care angajații o au în spațiile de birouri, începând cu momentul în care ajung la clădire, continuând cu pauza de prânz și cu opțiunile pe care le au după programul de lucru. Orașul cântă este unul dintre cele mai importante evenimente care au avut loc vreodată pe piața de birouri, ajungând în clădiri cu o suprafață totală de circa 600.000 metri pătrați, adică 20% din stocul total de birouri din București. În total, peste 50.000 de angajați au beneficiat de concerte la birou, fiind mai aproape de Festivalul Enescu”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

Printre proiectele de birouri care au găzduit concertele din cadrul programului „Orașul cântă” se numără: Timpuri Noi Square, myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive Iride twenty, Victoria Business Park, Green Gate, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Campus 6.1, Orhideea Towers, Globalworth Plaza, Bucharest Tower Center, BOC, Globalworth Green Court, Oregon Park, Expo Business Park și Floreasca Park.

„Pânâ când România va beneficia de sălile acelea de concert de 5.000 sau 10.000 de oameni, pe care publicul meloman le merită, ne bucurăm că un program asociat în premieră Festivalului Internațional George Enescu a ajuns, de la prima sa ediție, să aducă muzica de calitate la 50.000 de angajați din clădiri de birouri și peste 200.000 de oameni care au asistat la evenimentele Orașul Cântă în parcuri, malluri și muzee. Cred că aceste cifre certifică faptul că realmente Bucureștiul a cântat și a ascultat alături de noi cea mai frumoasă muzică”, a declarat Emil Pantelimon, managerul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin.

Programul „Orașul cântă” s-a desfășurat pe toată durata Festivalului Internațional George Enescu, între 31 august – 22 septembrie 2019. Evenimentele au constat în spectacole de stradă, concerte în aer liber – corale sau instrumentale, recitaluri, jocuri muzicale, ateliere creative și călătorii în lumea muzicii, cu acces gratuit pentru public.

Departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat în România la finele anului 2013. În ultimii trei ani, portofoliul administrat local a crescut de șapte ori, depășind 770.000 mp, printre care se numără centrele comerciale Sun Plaza București, VIVO! Cluj, VIVO! Constanța și clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park.

În afara departamentului local, CBRE se bazează și pe sprijinul a numeroși specialiști în administrarea proprietăților din filialele companiei situate în regiunea Europei Centrale și de Est și care numără aproape 600 de consultanți, coordonați de Luiza Moraru, Head of Property Management CEE, CBRE. În prezent, CBRE administrează, la nivelul Europei Centrale și de Est, o suprafață totală de 6 milioane de metri pătrați, dintre care peste 2,5 milioane de metri pătrați se găsesc în clădiri de birouri.

Despre Programul Național Cantus Mundi

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat în 2011 de reputatul dirijor Ion Marin și derulat alături de membri ai Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 8 ani de activitate, Programul Național Cantus Mundi a adunat sub umbrela sa peste 1.300 de coruri. Peste 45.700 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Related posts

S-a lansat Digitaliada – soluție interactivă de învățare și testare online

Traian Dan

Nou director general la ROMSILVA, începând de azi

Ligia Voro

Liviu Cojoc. Diplomatul

Ligia Voro

100 days to the Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Aplicație care scapă clienții de spălatul rufelor, lansată în București: investiția inițială – 300.000 euro

Papuc Irina

Elite în business. Județul Mureș: 4,4 miliarde euro – cifra de afaceri a celor mai valoroase companii

Ligia Voro

Quai Antoine Ier: superyacht lifestyle exhibition at the 2017 MYS

Ionut Oprea

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Nicolae Pop

IMMOFINANZ a finalizat vanzarea catre Blackstone

Transilvania Business

Best of real estate celebrated at EuropaProperty’s 13th annual SEE Real Estate Awards Gala

Stefana Muresan

MIPIM 2017 to showcase the investment opportunities in Turkey

Ionut Oprea

Autostrada Sibiu-Pitești, finalizată în 2025

Stefana Muresan

Romanian Facility Management Experience Days

Ionut Oprea

Cernobîl, destinație turistică și pentru români, după celebrul serial difuzat de HBO

Papuc Irina

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Prime brute de 2,71 miliarde de lei subscrise de societățile de asigurare

Ligia Voro

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank – a treia bancă din Republica Moldova

Stefana Muresan

Întâlnire de lucru româno-maghiară cu privire la interconecatrea M4 cu A3

Traian Dan

Translogistica 2017 la Romexpo

Ionut Oprea

Pineberry, cămășile „no one without”

Papuc Irina

Auchan introduce prima colecție vestimentară semnată de un designer român

Nicolae Pop

The Mark, noua investiție S IMMO

Stefana Muresan

Românii cheltuie, în medie, 8,7 euro pe lună pentru activități culturale și de recreere

Papuc Irina

Bega Business Center – in December 2017

Ionut Oprea

Leave a Comment