Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Muzică la birou: concerte din programul „Orașul cântă”, susținut de CBRE

Compania CBRE, lider mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a facilitat accesul programului „Orașul cântă”, derulat de Cantus Mundi în parteneriat cu Festivalul Internațional George Enescu, în aproximativ 20 de clădiri de birouri din București. Astfel, peste 50.000 de angajați au avut ocazia să asiste la o serie de concerte  în clădirile de birouri în care lucrează.

Festivalul Internațional George Enescu, alături de Programul Național Cantus Mundi și compania de consultanță imobiliară CBRE România au lansat în premieră „Orașul cântă”, un program menit să aducă muzica în cartierele orașului, mai aproape de publicul larg. Cu sprijinul CBRE, care are în administrare multiple proiecte imobiliare, „Orașul cântă” a ajuns în aproximativ 20 de clădiri de birouri, precum și în centrele comerciale Sun Plaza, Mega Mall, AFI Cotroceni și Promenada din București.

„Ne străduim permanent să îmbunătățim experiența pe care angajații o au în spațiile de birouri, începând cu momentul în care ajung la clădire, continuând cu pauza de prânz și cu opțiunile pe care le au după programul de lucru. Orașul cântă este unul dintre cele mai importante evenimente care au avut loc vreodată pe piața de birouri, ajungând în clădiri cu o suprafață totală de circa 600.000 metri pătrați, adică 20% din stocul total de birouri din București. În total, peste 50.000 de angajați au beneficiat de concerte la birou, fiind mai aproape de Festivalul Enescu”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

Printre proiectele de birouri care au găzduit concertele din cadrul programului „Orașul cântă” se numără: Timpuri Noi Square, myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive Iride twenty, Victoria Business Park, Green Gate, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Campus 6.1, Orhideea Towers, Globalworth Plaza, Bucharest Tower Center, BOC, Globalworth Green Court, Oregon Park, Expo Business Park și Floreasca Park.

„Pânâ când România va beneficia de sălile acelea de concert de 5.000 sau 10.000 de oameni, pe care publicul meloman le merită, ne bucurăm că un program asociat în premieră Festivalului Internațional George Enescu a ajuns, de la prima sa ediție, să aducă muzica de calitate la 50.000 de angajați din clădiri de birouri și peste 200.000 de oameni care au asistat la evenimentele Orașul Cântă în parcuri, malluri și muzee. Cred că aceste cifre certifică faptul că realmente Bucureștiul a cântat și a ascultat alături de noi cea mai frumoasă muzică”, a declarat Emil Pantelimon, managerul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin.

Programul „Orașul cântă” s-a desfășurat pe toată durata Festivalului Internațional George Enescu, între 31 august – 22 septembrie 2019. Evenimentele au constat în spectacole de stradă, concerte în aer liber – corale sau instrumentale, recitaluri, jocuri muzicale, ateliere creative și călătorii în lumea muzicii, cu acces gratuit pentru public.

Departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat în România la finele anului 2013. În ultimii trei ani, portofoliul administrat local a crescut de șapte ori, depășind 770.000 mp, printre care se numără centrele comerciale Sun Plaza București, VIVO! Cluj, VIVO! Constanța și clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park.

În afara departamentului local, CBRE se bazează și pe sprijinul a numeroși specialiști în administrarea proprietăților din filialele companiei situate în regiunea Europei Centrale și de Est și care numără aproape 600 de consultanți, coordonați de Luiza Moraru, Head of Property Management CEE, CBRE. În prezent, CBRE administrează, la nivelul Europei Centrale și de Est, o suprafață totală de 6 milioane de metri pătrați, dintre care peste 2,5 milioane de metri pătrați se găsesc în clădiri de birouri.

Despre Programul Național Cantus Mundi

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat în 2011 de reputatul dirijor Ion Marin și derulat alături de membri ai Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 8 ani de activitate, Programul Național Cantus Mundi a adunat sub umbrela sa peste 1.300 de coruri. Peste 45.700 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Natalia Berezovskaia - curs intensiv de design interior

Articolul următor

Mobila românească - prezență în premieră la târgul internațional Index Dubai

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share