București Fără categorie Real Estate Slider

Muzică la birou: concerte din programul „Orașul cântă”, susținut de CBRE

Compania CBRE, lider mondial și național pe piața de consultanță imobiliară, a facilitat accesul programului „Orașul cântă”, derulat de Cantus Mundi în parteneriat cu Festivalul Internațional George Enescu, în aproximativ 20 de clădiri de birouri din București. Astfel, peste 50.000 de angajați au avut ocazia să asiste la o serie de concerte  în clădirile de birouri în care lucrează.

Festivalul Internațional George Enescu, alături de Programul Național Cantus Mundi și compania de consultanță imobiliară CBRE România au lansat în premieră „Orașul cântă”, un program menit să aducă muzica în cartierele orașului, mai aproape de publicul larg. Cu sprijinul CBRE, care are în administrare multiple proiecte imobiliare, „Orașul cântă” a ajuns în aproximativ 20 de clădiri de birouri, precum și în centrele comerciale Sun Plaza, Mega Mall, AFI Cotroceni și Promenada din București.

„Ne străduim permanent să îmbunătățim experiența pe care angajații o au în spațiile de birouri, începând cu momentul în care ajung la clădire, continuând cu pauza de prânz și cu opțiunile pe care le au după programul de lucru. Orașul cântă este unul dintre cele mai importante evenimente care au avut loc vreodată pe piața de birouri, ajungând în clădiri cu o suprafață totală de circa 600.000 metri pătrați, adică 20% din stocul total de birouri din București. În total, peste 50.000 de angajați au beneficiat de concerte la birou, fiind mai aproape de Festivalul Enescu”, a declarat Valeriu Toma, Deputy Head of Property Management, CBRE România.

Printre proiectele de birouri care au găzduit concertele din cadrul programului „Orașul cântă” se numără: Timpuri Noi Square, myhive S-Park, myhive Metroffice, myhive Iride twenty, Victoria Business Park, Green Gate, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Campus 6.1, Orhideea Towers, Globalworth Plaza, Bucharest Tower Center, BOC, Globalworth Green Court, Oregon Park, Expo Business Park și Floreasca Park.

„Pânâ când România va beneficia de sălile acelea de concert de 5.000 sau 10.000 de oameni, pe care publicul meloman le merită, ne bucurăm că un program asociat în premieră Festivalului Internațional George Enescu a ajuns, de la prima sa ediție, să aducă muzica de calitate la 50.000 de angajați din clădiri de birouri și peste 200.000 de oameni care au asistat la evenimentele Orașul Cântă în parcuri, malluri și muzee. Cred că aceste cifre certifică faptul că realmente Bucureștiul a cântat și a ascultat alături de noi cea mai frumoasă muzică”, a declarat Emil Pantelimon, managerul Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin.

Programul „Orașul cântă” s-a desfășurat pe toată durata Festivalului Internațional George Enescu, între 31 august – 22 septembrie 2019. Evenimentele au constat în spectacole de stradă, concerte în aer liber – corale sau instrumentale, recitaluri, jocuri muzicale, ateliere creative și călătorii în lumea muzicii, cu acces gratuit pentru public.

Departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat în România la finele anului 2013. În ultimii trei ani, portofoliul administrat local a crescut de șapte ori, depășind 770.000 mp, printre care se numără centrele comerciale Sun Plaza București, VIVO! Cluj, VIVO! Constanța și clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park.

În afara departamentului local, CBRE se bazează și pe sprijinul a numeroși specialiști în administrarea proprietăților din filialele companiei situate în regiunea Europei Centrale și de Est și care numără aproape 600 de consultanți, coordonați de Luiza Moraru, Head of Property Management CEE, CBRE. În prezent, CBRE administrează, la nivelul Europei Centrale și de Est, o suprafață totală de 6 milioane de metri pătrați, dintre care peste 2,5 milioane de metri pătrați se găsesc în clădiri de birouri.

Despre Programul Național Cantus Mundi

Programul Național Cantus Mundi este cel mai mare program de integrare socială prin muzică din România, inițiat în 2011 de reputatul dirijor Ion Marin și derulat alături de membri ai Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”. După 8 ani de activitate, Programul Național Cantus Mundi a adunat sub umbrela sa peste 1.300 de coruri. Peste 45.700 de copii, alături de dirijorii lor, participă la promovarea cântului coral pe întreg cuprinsul țării, depășind barierele legate de etnie, condiție socială și capacități fizice sau psihice, construind astfel nuclee culturale complexe, atât de necesare pentru revitalizarea societății noastre.

Related posts

Green Residence. O nouă ofertă imobiliară în Tîrgu-Mureș, de la un nou jucător

Ligia Voro

DPD Romania has launched DPD Collect, a quick and flexible solution to send and collect parcels

redactia

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

CONAF: Aproximativ 270.000 de firme din București – Ilfov ar putea beneficia de fonduri europene

Ionel Albu

Producătorii de mobilă, reuniți în Clusterul Mobilier Transilvan, ”atacă” piața statelor din afara UE

Stefana Muresan

Wizz Air anunță extinderea operațiunilor din Sibiu

Nicolae Pop

Transilvania Construcții extinde TRC Park Cluj cu peste 40.000 mp

Ionel Albu

Onix Park livreaza primele 600 de locuinte in 2019 in urma unei investitii de 32 mil. euro

redactia

2,5 milioane de lei pentru refacerea Dealului Ciuperca din Oradea

Traian Dan

Clujenii de la Electroglobal, afaceri de 10 milioane euro în S1

Stefana Muresan

Municipiul Salonta va fi supravegheat cu 30 de noi camere video

Traian Dan

Valentin Morar, CEO Wallberg: Nu ne aflăm într-o criză clasică, iar o pauză de două luni de zile nu poate schimba și nici anula relații de durată

Robert Bloancă

Blue Air către Tel Aviv, cu trei curse pe săptămână

Stefana Muresan

iTech Transilvania Cluster by ARIES T – Let’s work together! For the best IT community!

redactia

Gândiți diferit. Alegeți excelența în afaceri – Miruna Vitcu, EFQM Certified Assessor

Nicolae Pop

Tetarom a reluat licitația pentru spațiile de depozitare și birouri

Nora Dumitrescu

Oferta restaurantelor și o experiență de cumpărături relaxantă vor modela viitorul industriei outlet

Ionut Oprea

Smart City Expo becomes Smart City Live in 2020

Papuc Irina

DTZ Echinox: 2016, an cu livrari record

Ionut Oprea

Dunwell: România, în vizorul investitorilor străini

Ligia Voro

Maramureș: Peste 20 milioane euro pentru telegondolă și pistă olimpică de schi la Borșa

Stefana Muresan

Romania la ExpoReal 2016

Transilvania Business

MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România 

Ligia Voro

La RAR poate fi aflat istoricul daunelor vehiculelor înmatriculate în România

Traian Dan

Leave a Comment