Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Element Industrial anunță un pipeline de 300.000 mp de parcuri logistice

Element Industrial anunță finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1 în zona Chitila. Depozitul, în suprafață de 20.000 mp, a fost închiriat către compania Arctic, care a intrat deja în spațiu.

 

”Ținta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piața românească”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adăugând: ”Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în București, în Craiova este planificat ELI PARK 4, în Târgoviște ELI PARK 5,  iar în Timișoara ELI PARK 6, un pipeline total de 300.000 mp pentru următorii trei ani.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în această vară, iar faza a doua în suprafață de 30.000 mp este planificată pentru primăvara anului 2020, unul din chiriașii acestor depozite fiind Paste Băneasa. Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt  accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea). ELI PARK 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial și grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Proiectul este finanțat de UniCredit Bank.

Toate proiectele ELI PARK sunt dezvoltate la standarde internaționale de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court), înălțime liberă de 10 m, sistem automatic de ventilație, capacitate de încărcare a podelei de cinci tone pe mp, distanță între coloane de 12X24 m etc.

Despre Element Industrial

Compania are în vedere dezvoltarea unui portofoliu logistic de 300.000 mp, atât în București, cât și în orașele regionale. Primele proiecte anunțate sunt la București – zona Chitila și Craiova – centura sud. Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și  depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Germania rămâne cel mai important partener comercial al României

Articolul următor

AEW a finalizat vânzarea Promenada Mall Târgu Mureș către Indotek

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share