București Real Estate Ultimele stiri

Element Industrial anunță un pipeline de 300.000 mp de parcuri logistice

Element Industrial anunță finalizarea primei faze a parcului logistic ELI PARK 1 în zona Chitila. Depozitul, în suprafață de 20.000 mp, a fost închiriat către compania Arctic, care a intrat deja în spațiu.

 

”Ținta noastră este să ajungem în top cinci dezvoltatori de parcuri logistice de pe piața românească”, spune Muler Onofrei, CEO & Co-founder Element Industrial, adăugând: ”Lucrăm la conceptele a două noi parcuri în București, în Craiova este planificat ELI PARK 4, în Târgoviște ELI PARK 5,  iar în Timișoara ELI PARK 6, un pipeline total de 300.000 mp pentru următorii trei ani.

ELI PARK 1 este un parc logistic cu o suprafață închiriabilă de 50.000 mp. Prima fază de 20.000 mp a fost livrată în această vară, iar faza a doua în suprafață de 30.000 mp este planificată pentru primăvara anului 2020, unul din chiriașii acestor depozite fiind Paste Băneasa. Proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun și este localizat la o distanță de 4 km de centura București, cu acces direct la un drum național cu patru benzi, DN 7. Principalele avantaje sunt  accesul facil către nordul Bucureștiului și amplasarea într-o zonă cu excedent de forță de muncă (Chitila/Buftea). ELI PARK 1 este dezvoltat în parteneriat de Element Industrial și grupul Dedeman în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Proiectul este finanțat de UniCredit Bank.

Toate proiectele ELI PARK sunt dezvoltate la standarde internaționale de clasă A, beneficiind de specificații tehnice precum: o ușă de încărcare/descărcare la fiecare 800 mp de hală, spații generoase de manevră pentru camioane (35 m truck court), înălțime liberă de 10 m, sistem automatic de ventilație, capacitate de încărcare a podelei de cinci tone pe mp, distanță între coloane de 12X24 m etc.

Despre Element Industrial

Compania are în vedere dezvoltarea unui portofoliu logistic de 300.000 mp, atât în București, cât și în orașele regionale. Primele proiecte anunțate sunt la București – zona Chitila și Craiova – centura sud. Totodată, dezvoltatorul oferă un pachet integrat de servicii de built to suit pentru facilități de producție și  depozitare, începând de la identificarea terenurilor pretabile unor astfel de dezvoltări, autorizare, proiectare și livrare conform cerințelor specifice pentru fiecare proiect.

Related posts

Constructorii bihoreni au câștigat mai mult cu 2,54% în luna martie

Traian Dan

Tramvaiul românesc: Astra Vagoane ar putea livra 62 de garnituri Imperio şi Autentic în Cluj-Napoca, Arad, Oradea şi Galaţi

redactia

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

Vizită europeană la magazinul Făcut în Sălaj

Nora Dumitrescu

Cinci comune bihorene, cadastrate gratuit cu fonduri europene de către ANCPI

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Reghin municipality, from a rich history to digital technology

Transilvania Business

O companie germană își extinde afacerea din Sibiu: 4 hale de producție, un sediu de logistică și zonă de relaxare pentru angajați

Papuc Irina

Încă un chiriaș în Clădirea One Victoriei Center

Ligia Voro

The largest leasing transaction ever recorded in the Bucharest office market: development of Groupe Renault Romania's new headquarters in Bucharest

Ionut Oprea

Tendințe care marchează domeniul de facilities management

Stefana Muresan

Ministerul Turismului introduce localităţi din Maramureş, Sibiu şi Sălaj în lista zonelor cu prioritate la investiţii

Stefana Muresan

Sogefi Suspensions, investiție de 50 milioane de euro la Oradea și 200 de noi locuri de muncă, în domeniul automotive

redactia

The 1st quarterly CEE Digital Services Matchmaking Summit

Ionut Oprea

Afacerile Arctic vor merge spre 1 mld. euro după ce turcii încep în 2019 producţia de maşini de spălat

redactia

Continental în România

redactia

Free download: The New Normal – Market Pulse Report, Romania

Papuc Irina

Deloitte România și FintechOS oferă soluții de transformare digitală și de automatizare pentru instituțiile financiare

Ligia Voro

CBRE: raport Q1, cum au evoluat tranzacțiile și ce efecte ar putea avea pandemia

Papuc Irina

PRIA Competition Conference

Ionut Oprea

Prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMF Tîrgu Mureș: ”UMFST va trebui să găsească soluții de interacțiune cu producătorii și cu beneficiarii de tehnologie”

Stefana Muresan

Inteligență artificială, automatizare, flexibilitate. Aflați cum va arăta viitorul forței de muncă la Tomorrow@Work 2020

Papuc Irina

Terminal nou pentru Aeroportul Oradea, investiție de 22 milioane de euro

Stefana Muresan

Industria mobilei din România caută noi oportunități de export la Milano

Stefana Muresan

Lansare – Vox Technology Park

Transilvania Business

Leave a Comment