Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tudor Ionescu, noul Head of Advisory & Transaction Services, Office – CBRE

CBRE România îl promovează pe Tudor Ionescu, un arhitect cu 17 ani de experiență, ca Head of Advisory & Transaction Services, Office

CBRE, lider global și național al pieței de consultanță imobiliară, îl promovează pe Tudor Ionescu ca Head of Advisory & Transaction Services  pentru sectorul de birouri al CBRE România. Numirea lui Tudor, de profesie arhitect, specialist în Workplace Consultancy, reprezintă o schimbare de strategie a CBRE, care devine prima companie din real estate cu focus pe experiența utilizatorilor din spațiile de birouri.

Începând cu luna noiembrie, Tudor Ionescu va prelua funcția de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector în cadrul CBRE România. Tudor are o experiență de peste 17 ani în proiectare, în sectorul de birouri și industria hotelieră. Decizia promovării lui Tudor marchează evoluția departamentului de birouri al CBRE România către oferirea de servicii integrate de real estate, bazate pe cunoștințe comerciale, tehnice și de arhitectură, la care se adaugă expertiza extinsă pe serviciile de închiriere, atât pentru clienții locați, cât și pentru cei globali.

 „Este o schimbare totală de paradigmă, în care am crezut și am simțit nevoia să acționăm. Când ești lider de piață, ai datoria de a dovedi prin fapte teoria în care crezi.Piața de birouri nu mai este doar despre metri pătrați închiriați, ci este despre oameni și experiența pe care o au la birou. De aceea, mergem departe cu excelența serviciilor oferite prin promovarea lui Tudor, care în ultimii doi ani la CBRE s-a specializat pe Workplace Consultancy în proiecte din România, Austria și Olanda”, a declarat Răzvan Iorgu,  Managing Director, CBRE România.

Ca Head of Department Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri al CBRE România, Tudor Ionescu va colabora îndeaproape cu Alina Calciu și Vlad Damian, care vor conduce diviziile de Occupier Services, respectiv Investor Leasing.

Tudor Ionescu s-a alăturat echipei CBRE România în anul 2017, punând bazele diviziei de Workplace Consultancy, responsabilă cu identificarea conceptelor și soluțiilor de lucru potrivite pentru companiile care își propun să își eficientizeze activitatea la birou.

„Spațiul de birouri este într-o continuă evoluție, simultan cu evoluția companiilor ca structură, a tehnologiei și a noastră ca profil individual. Competențele de care clienții au nevoie într-un proces de relocare sau de planificare migrează acum către înțelegerea spațiului ca experiență personalizată, în acord cu filozofia și dinamica fiecărei echipe în mod particular. Mă bucur să pot coordona această strategie, pe care CBRE România o implementează în premieră pe piața locală de real estate”, a adăugat Tudor Ionescu, Head of Advisory & Transaction Services, Office, CBRE România.

Mihai Păduroiu, care a ocupat în ultimii patru ani funcția de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector, în cadrul CBRE România, a decis să se dedice activității de dezvoltare imobiliară.

Conform datelor CBRE Research, în perioada 2020-2021, pe piața din București este așteptată livrarea unei suprafețe totale de peste 630.000 mp de birouri, concentrată în zonele de nord, vest și centrul Capitalei, în care ar urma să lucreze până la 50-65.000 de angajați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Sponsorizările, din nou pe agenda modificărilor fiscale

Articolul următor

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share