București Real Estate Slider Ultimele stiri

Tudor Ionescu, noul Head of Advisory & Transaction Services, Office – CBRE

CBRE România îl promovează pe Tudor Ionescu, un arhitect cu 17 ani de experiență, ca Head of Advisory & Transaction Services, Office

CBRE, lider global și național al pieței de consultanță imobiliară, îl promovează pe Tudor Ionescu ca Head of Advisory & Transaction Services  pentru sectorul de birouri al CBRE România. Numirea lui Tudor, de profesie arhitect, specialist în Workplace Consultancy, reprezintă o schimbare de strategie a CBRE, care devine prima companie din real estate cu focus pe experiența utilizatorilor din spațiile de birouri.

Începând cu luna noiembrie, Tudor Ionescu va prelua funcția de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector în cadrul CBRE România. Tudor are o experiență de peste 17 ani în proiectare, în sectorul de birouri și industria hotelieră. Decizia promovării lui Tudor marchează evoluția departamentului de birouri al CBRE România către oferirea de servicii integrate de real estate, bazate pe cunoștințe comerciale, tehnice și de arhitectură, la care se adaugă expertiza extinsă pe serviciile de închiriere, atât pentru clienții locați, cât și pentru cei globali.

 „Este o schimbare totală de paradigmă, în care am crezut și am simțit nevoia să acționăm. Când ești lider de piață, ai datoria de a dovedi prin fapte teoria în care crezi.Piața de birouri nu mai este doar despre metri pătrați închiriați, ci este despre oameni și experiența pe care o au la birou. De aceea, mergem departe cu excelența serviciilor oferite prin promovarea lui Tudor, care în ultimii doi ani la CBRE s-a specializat pe Workplace Consultancy în proiecte din România, Austria și Olanda”, a declarat Răzvan Iorgu,  Managing Director, CBRE România.

Ca Head of Department Advisory & Transaction Services pentru sectorul de birouri al CBRE România, Tudor Ionescu va colabora îndeaproape cu Alina Calciu și Vlad Damian, care vor conduce diviziile de Occupier Services, respectiv Investor Leasing.

Tudor Ionescu s-a alăturat echipei CBRE România în anul 2017, punând bazele diviziei de Workplace Consultancy, responsabilă cu identificarea conceptelor și soluțiilor de lucru potrivite pentru companiile care își propun să își eficientizeze activitatea la birou.

„Spațiul de birouri este într-o continuă evoluție, simultan cu evoluția companiilor ca structură, a tehnologiei și a noastră ca profil individual. Competențele de care clienții au nevoie într-un proces de relocare sau de planificare migrează acum către înțelegerea spațiului ca experiență personalizată, în acord cu filozofia și dinamica fiecărei echipe în mod particular. Mă bucur să pot coordona această strategie, pe care CBRE România o implementează în premieră pe piața locală de real estate”, a adăugat Tudor Ionescu, Head of Advisory & Transaction Services, Office, CBRE România.

Mihai Păduroiu, care a ocupat în ultimii patru ani funcția de Head of Advisory & Transaction Services, Office Sector, în cadrul CBRE România, a decis să se dedice activității de dezvoltare imobiliară.

Conform datelor CBRE Research, în perioada 2020-2021, pe piața din București este așteptată livrarea unei suprafețe totale de peste 630.000 mp de birouri, concentrată în zonele de nord, vest și centrul Capitalei, în care ar urma să lucreze până la 50-65.000 de angajați.

Related posts

Preşedinția Consiliului Afaceri Generale, preluată de ministrul George Ciamba

redactia

România, principala destinație a vinurilor moldovenești: 6 milioane de litri în 2019

Papuc Irina

Antreprenoarele din Ardeal, la forumul de leadership din Polonia

Nora Dumitrescu

Competitive Intelligence – avantajele practice (II)

redactia

Romcab momește clujenii cu salarii nete de până la 10.000 de lei

Nora Dumitrescu

Rezolvarea problemei exodului creierelor și a instabilității economice prin branding

Ligia Voro

Județul Sibiu își prezintă atuurile turistice în Israel

redactia

În recepţia clădirii UBC 3, din Iulius Town Timişoara, a fost amenajată o zonă verde

Robert Bloancă

Dr. Oana Taban, Fondator și Director General Dent Estet: “Strategia noastră este să menținem și în anii următori ritmul de creștere exponențială și consistentă față de competitori și față de evoluția pieței”

Stefana Muresan

Înscrieri deschise pentru Hackathonul NASA Space Apps Challenge

Ligia Voro

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management la ROFMEX 2019

Ionut Oprea

Poșta Română, ATM-uri în oficiile poștale

Stefana Muresan

O firmă de IT a reușit să aibă în portofoliu 30% din piața de real-estate din București

Stefana Muresan

Cluj Napoca: Un nou pod va trece peste Someș

redactia

Compania germană Schaeffler oferă cele mai mari salarii din Brașov

redactia

S-a semnat contractul pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, 5 milioane euro din fonduri europene

redactia

Au fost selectate proiectele ce vor primi finantare nerambursabila de la Consiliul Judetean Cluj

Stefana Muresan

Emag va face livrări cu dube electrice în Ardeal

Nora Dumitrescu

David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional “Avram Iancu”: Zboruri zilnice spre Istanbul, reluarea și suplimentarea unor curse interne, parteneriat cu universitățile clujene și noi proiecte de infrastructură

redactia

Corina Cretu: Simplificarea regulilor referitoare la obtinerea de fonduri europene, o prioritate

Stefana Muresan

B | BUSINESS to more BUSINESS – Conferința Regională de la Constanta

Cities of Tomorrow #6: reconversion & revitalisation

Ionut Oprea

Infineon Technologies, extindere in Novo Park

Transilvania Business

Peste 27 km de drum județean vor fi reabilitați în Țara Lăpușului. Contract de peste 68 milioane lei atribuit asocierii Dimex 2000 – Explan

redactia

Leave a Comment