Antreprenori Eveniment Mureș Ultimele stiri

Speakerii L.I.F.T. 2019: Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0

Linkedin. Instagram. Facebook. Twitter. (L.I.F.T.) Social Media Training 2019, prima conferință a creatorilor de conținut online din România destinată mediului de business industrial/tehnic cu activități de producție și instituțiilor publice va avea loc miercuri, 2 octombrie, în Sala ”Teatru 74” din Târgu Mureș.

Conexiune cu specialiști, workshop-uri și soluții

Evenimentul se adresează specialiștilor din companii industriale producătoare de bunuri și servicii și celor din instituțiile publice pentru care conținutul online din social media reprezintă o provocare, în vederea atingerii obiectivelor de comunicare.

”Participarea la L.I.F.T. Social Media Training 2019 este o oportunitate pentru a identifica și împărtăși cele mai actuale soluții de creare a conținutului online. Conferința reprezintă locul în care întâlnești specialiști din companii românești cu tradiție, participi la workshop-uri interactive și găsești soluții de colaborare inedite. În general, companiile din zona industrială/tehnică și instituțiile publice nu urmăresc vânzarea/oferirea unor produse sau servicii prin intermediul rețelelor de socializare, dar sunt obligate de trend-urile existente să găsească soluții pentru a întări brand-ul, folosind social media. Un brand puternic, bine poziționat în social media, atrage după sine employer branding, o imagine pozitivă și creează o bază de recrutare a viitorilor angajați”, au transmis organizatorii conferinței.

 

Cine vor fi speakerii

Pe lista speakerilor care au confirmat participarea la eveniment se află Cristian China-Birta – CEO Kooperativa 2.0, Călin Ștefănescu – CEO Happy Recruiter, Mircea Munteanu – sociolog SMRP, Paula Rusu – jurnalistă free lancer, Adrian Coco – fotograf, Cezar Sigmirean – lector univ. dr. în cadrul UMFST Târgu-Mureș, Alina Sîmpetru – content strategy & video marketing advisor OMV Petrom, Marius Pop – specialist analystics și optimizarea conversiilor, Gheorghe Damian – primarul comunei Ciugud, județul Alba, Andrei Cornea – cofounder Dora, Raluca Ștefănescu – expert recrutare, PR & marketing și Cristian Florea – social media manager Kooperativa 2.0.

”Urmăreşte trendurile din social media şi este la curent cu tot ce se schimbă. Blogger din 2008 pe cristianflorea.ro şi fondatorul proiectului casastiti.ro, care a câştigat locul 3 la Webstock Awards, categoria utility. A coordonat peste 200 de campanii online în cadrul agenţiei Kooperativa 2.0 şi a fost implicat, ca blogger, în peste 250 de campanii de promovare”, este prezentarea pe care organizatorii L.I.F.T. Social Media Training 2019 au făcut-o pentru Cristian Florea, social media manager, Kooperativa 2.0.

Accesul participanților la eveniment se face în urma achitării unei taxe în valoare de 65 de euro, iar detalii despre modalitățile de înscriere și program pot fi obținute accesând site-ul conferinței, www.liftsocialmedia.ro.

 

Programul conferinței:

10.00 – 11.30: Sesiunea extraordinară 1 – CEO reprezentativi și conducători de instituții publice împărtășesc viziunea lor despre social media și despre cum iau deciziile în acest sector;
11.30 – 12.00: Coffee Break;
12.00 – 14.00: Sesiunea extraordinară 2 – comunicatori din companii și din instituții publice a căror activitate are impact în social media își prezintă metodele de lucru;
14.00 – 15.00: Prânz;
15.00 – 17.00: Sesiunea extraordinară 3 – workshop cu prezentarea unor studii de caz specifice industriei, colaborarea cu influenceri și secretele unei fotografii cu impact în social media.

Alex TOTH

Related posts

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Element Industrial anunță un pipeline de 300.000 mp de parcuri logistice

Ligia Voro

Platforma digitală de de servicii medicale Docbook atrage o investiţie de 600.000 Euro pentru dezvoltarea unei platfome de telemedicină

Papuc Irina

Comisarul Malmström va participa la o discuţie cu românii obişnuiţi

redactia

Green Light Given for Office Park 4

Ionut Oprea

Ministrul Transporturilor: Anul acesta vor fi date în folosinţă trei segmente de autostradă

redactia

Producătorul de materiale de construcții Macon Deva, preluat de competitorul Xella

Stefana Muresan

Economistul Ionel Blănculescu pune bazele unui parteneriat pentru atragerea investitorilor în Transilvania

Stefana Muresan

FOTO: DAFCOCHIM Agro – connecting people

Ligia Voro

Germanii de la Ertex Internațional vor să construiască o fabrică la Codlea

Stefana Muresan

~Video 1

Piața investițiilor imobiliare: Dintr-o piață de 1 miliard de euro, investitorii români și-au luat partea leului

redactia

Dürkopp Adler, investiții mari în producție

redactia

Măștile “made in Romania” au intrat în rețelele Lidl și Carrefour

Nora Dumitrescu

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Grupul Banca Transilvania și-a mai trimis o companie la bursă

Nora Dumitrescu

Echipamente de top în dotarea Clinicii de Pneumologie a Spitalului Județean Mureș

Transilvania Business

Speedwell lansează faza 2 a proiectului rezidențial TRIAMA Residence, dezvoltat în București

Papuc Irina

Munich Airport as concessionaire for Sofia Airport

Ionut Oprea

Sălajul, pe cale să preia Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

Investițiile nete în economia românească au crescut în 2019 cu aproape 18%

Papuc Irina

Academia Minţilor Creative are 60 de noi absolvenţi şi îşi extinde programul în Timişoara şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Cluj Napoca: Proiect integrat tren metropolitan-metrou, chiar și cu finanțare europeană

redactia

Cel de al 6-lea Forum de Afaceri al Parteneriatului Estic, la București

Ligia Voro

Leave a Comment