Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Transilvania Construcții extinde TRC Park Cluj cu peste 40.000 mp

Transilvania Construcții, compania clujeană cu peste 60 ani de experiență în domeniul imobiliar, anunță extinderea parcului logistic TRC Park Cluj, aflat în zona Tetarom III din localitatea  Jucu-Herghelie, cu peste 40.000 de metri pătrați dedicați sectorului industrial și logistic.

TRC Park Cluj reprezintă una dintre cele mai importante investiții ale companiei Transilvania Construcții din zona Transilvaniei,  parte din rețeaua de parcuri logistice dezvoltată sub brand-ul TRC Parks, cu sloganul ,,Depozite care funcționează pentru tine”. Parcul logistic oferă clienților săi următoarele servicii și facilități: birouri și depozite clasa A, locuri de parcare pentru camioane și autoturisme mici, securitate 24/7 cu sistem de camere de supraveghere, parc împrejmuit în totalitate, iluminare exterioară pe LED, sistem HVAC și multe altele.

Despre rețeaua TRC Parks

TRC Parks este o rețea națională de parcuri logistice și industriale dezvoltate de către compania clujeană Transilvania Construcții. Viziunea din spatele proiectului TRC Parks este conturată de angajamentul luat de către dezvoltator în construirea unui rețele de depozite proiectate în funcție de nevoile clienților, prioritatea fiind obținerea de rezultate ce depășesc așteptările. Pentru a atinge această viziune, compania Transilvania Construcții analizează cererile venite din partea clienților săi și oferă consultanță pe baza acestora. În prezent, rețeaua de parcuri logistice de clasa A, însumează o suprafață închiriabilă de peste 100.000 metri pătrați cu potențial de extindere, în județele Cluj și Bacău.

Despre TRC Park Cluj

 TRC Parks Cluj este parcul logistic și industrial dezvoltat de către compania clujeană Transilvania Construcții în Tetarom III din localitatea Jucu-Herghelie, județul Cluj.

Parcul este încadrat în clasa A, fiind întins pe o suprafață cu extindere potențială de 30 ha. Prima fază a proiectului a cuprins dezvoltarea unei suprafețe de 6 hectare, ce este ocupată în proporție de 100%. TRC Park Cluj se află la o distanță de 15 km față de Cluj-Napoca, 170 km de Satu-Mare, 190 km față de granița cu Ungaria și 460 km de București. Pe lângă locația strategică, ce oferă conexiuni cu toate regiunile României, TRC Park Cluj se află lângă Bosch și DeLonghi, într-o zonă ce oferă forță de muncă calificată, cu acces rapid către stațiile de transport public și în imediata vecinătate a aeroportului internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Despre Transilvania Construcții

Transilvania Construcții este o companie clujeană cu peste 60 de ani de experiență în domeniul imobiliar.  Aceasta reprezintă o combinație unică de companie ce integrează domeniul construcțiilor cu cel al dezvoltării imobiliare și al managementului activelor. Activitatea de bază a companiei este dezvoltarea de proprietăți în domeniul industrial și logistic.

 

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Obligațiunile Ascendia, de miercuri la tranzacționare

Articolul următor

Proiectarea și execuția Drumului Expres Craiova - Pitești, Tronsonul 3, scoase la licitație

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
14
Share