Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Veeam Software se extinde in Business Garden Bucharest

Compania Veeam Software a închiriat aproximativ 2.300 mp, cu posibilitatea de extindere, în clădirea Business Garden Bucharest deținută de către Vastint România în zona Orhideea, ca parte din strategia de creştere. Veeam este o companie cu sediul în Elveția, care a debutat în România în 2015, având deja o prezență activă şi un sediu deschis în zona de Vest a capitalei, în cadrul complexului AFI Park.

Veeam desfăşoară activități în domeniul managementului inteligent al datelor, fiind unul dintre puținii jucători de pe acest segment de piață în România. Creşterea echipei survine în contextul unei concentrări puternice de resurse umane în Bucureşti, unde specialiştii sunt atraşi atat de profilul companiei cât şi de potențialul unei cariere în vanzări, marketing, finanțe şi suport tehnic.

“Hub-ul nostru din Bucureşti a avut întotdeauna un ritm de creştere accelerat şi aceasta este o tendință care va continua şi în viitor. Astfel, cu ajutorul echipei Griffes am reuşit din nou să securizăm spatiul de birouri care să susțină dezvoltarea companiei”, a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software România.

Situat în zona central vestică a Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Plevnei și pasajul Basarab, adiacent și la binecunoscuta Galerie Comercială Carrefour Orhideea, complexul include trei clădiri de birouri de clasă A, cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 43.000 mp, cu servicii publice și comerciale disponibile la parter. Clădirile sunt înconjurate de o grădină interioară ce reprezintă 30% din suprafața totală a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu bănci și facilități Wi-Fi pentru activități recreative. Business Garden Bucharest are o parcare spațioasă ce include și parcare pentru biciclete, adițional, vestiare și dușuri pentru bicicliști. Complexul este închiriat în proporție de 65%.

Antoniu Panait, Managing Director Vastint România: „Business Garden Bucharest este cel de-al doilea proiect pe care Vastint îl livrează în România şi este primul de acest fel din Bucureşti, punând un accent deosebit pe natură, împreună cu mixul de facilități existente în cadrul proiectului. Căutăm întotdeauna parteneri strategici pentru proiectele noastre deoarece ne dorim o comunitate cât mai compactă şi unitară, motiv pentru care suntem foarte încântați de faptul că Veeam a decis să se alăture, fiind o companie în continuă dezvoltare, asemenea proiectelor noastre, si alături de care ne propunem să colaborăm îndeaproape.”

“Suntem foarte bucuroşi să fim alături de Veeam Software în toate etapele de dezvoltare şi să contribuim prin instrumente ce țin de piața imobiliară la creşterea echipei în România”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner Griffes, consultantul care a coordonat procesul de selecție a locației si încheierea contractului de închiriere. “Veeam a ales încă de acum 4 ani un amplasament în vestul capitalei, cu accent pe facilități pentru angajați şi o soluție de trafic mai cursiv, ceea ce a condus la alegerea Business Garden Bucharest ca un complement perfect al biroului inițial, în proximitate şi cu elemente de design contemporan, adaptat noii generații de angajați: grădină, spații de colaborare, vizibilitate şi un concept de comunitate”, a adăugat Andreea Păun, Managing Partner Griffes.

Despre Vastint:
Vastint România activează pe piața locală din 2008 și face parte din grupul Vastint, o organizație imobiliară internațională cu o experiență de peste 25 de ani. Punctele de bază ale operațiunilor noastre sunt gestionarea proprietăților portofoliului și dezvoltarea proprietăților imobiliare comerciale, inclusiv dezvoltarea rezidențială și vânzările.
In Bucuresti, cele doua proiecte ale companiei, Timpuri Noi Square si Business Garden Bucharest sunt deja certificate LEED PLATINUM si se deosebesc prin calitatea mixului de facilitati pus la dispozitia chiriasilor. Pentru mai multe informații despre Vastint România, accesați https://www.vastint.eu/

Despre Veeam Software:
Veeam este liderul mondial în Gestionarea Inteligentă a Datelor pentru companii (the Hyper-Available Enterprise). Platforma Veeam Hyper-Availability este cea mai complexă soluție dedicată clienților care doresc să își automatizeze datele și să asigure hiper-disponibilitatea acestora. Avem peste 320.000 de clienți în întreaga lume, inclusiv 80% din companiile Fortune 500 și 66% din cele Global 2000. Gradul de satisfacție al clienților este de 3,5 ori peste media industriei, cel mai ridicat din domeniu. Ecosistemul nostru global include 59.000 de parteneri; Cisco, HPE, and NetApp ca distribuitori exclusivi și aproape 21.000 de furnizori de servicii de cloud și servicii. Cu sediul în Baar, Elveția, Veeam are birouri în peste 30 de țări. Pentru a afla mai multe, accesați https://www.veeam.com sau urmăriți Veeam pe Twitter @Veeam.
Despre Griffes:
Griffes este compania de consultanță imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, ca rezultat al experienței acesteia de peste 12 ani în domeniul imobiliar (segmentul office) şi marketing. Portofoliul Griffes atinge 80.000 mp în diverse clădiri de birouri şi include proprietăți de prestigiu precum turnul Unirii View din centrul Bucureştiului, Record Park, un proiect mixt situat în centrul oraşului Cluj-Napoca, precum şi alte proiecte în principalele oraşe ale țării. Griffes este singura companie de consultanță din România cu servicii complete pentru proprietarii de clădiri de birouri.

Printre companiile asistate de Griffes în dezvoltarea sau intrarea pe piata din Romania se numără şi compania de IT şi outsourcing Wipro Technologies, compania Japoneză de software NTT Data, compania franceză de cercetare IPSOS Research, Pole to Win, DHL, operatorul de plăți cu sediul în Regatul Unit, PayPoint International precum şi MHP România, parte din Grupul Porsche.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Peste 500.000 mp se adaugă stocului de birouri din București în 2019 și în 2020

Articolul următor

One United Properties dezvoltă proiecte office de 220 milioane EUR

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share