Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Forumul de Afaceri România – Vietnam

Camera de Comerţ şi Industrie a României în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Agenția de Promovare a Comerțului din Vietnam (VIETRADE) și Ministerul Industriei și Comerțului al Republicii Socialiste Vietnam organizează mâine, 4 octombrie, Forumul de Afaceri România – Vietnam. 

Evenimentul oferă participanţilor prilejul de a se informa cu privire la oportunităţile de comerţ şi investiţii în Vietnam şi de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: industria alimentară (pește și fructe de mare, cafea, ceaiuri, fructe confiate), agricultură, mase plastice, echipamente mecanice, echipamente de manipulare și ridicare, mobilier și decorațiuni, energie regenerabilă, domeniul bancar, resurse umane.

La Forumul de Afaceri România – Vietnam vor participa Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Tran Tuan Anh, ministrul industriei şi comerţului din Vietnam, şi Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Forumul de Afaceri România – Vietnam are loc în marja celei de-a XVI-a sesiuni a Comisiei Mixte de Cooperare Economică România-Vietnam. Evenimentul este organizat la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a României, B-dul Octavian Goga nr. 2, intrarea oficială, tronson II, Amfiteatrul Al. I. Cuza, et. 4.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un deceniu de activitate pentru compania mureșeană Vitafoam Luduș

Articolul următor

Recunoașterea europeană a internaționalizării la UVT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share