București Real Estate Slider Ultimele stiri

Alexandra Baciu, Head of HR la CBRE România

CBRE, lider global și național al pieței de consultanță imobiliară, și-a extins echipa locală de management prin numirea Alexandrei Baciu în funcția de Head of HR (People), începând cu luna septembrie. Cu o experiență profesională de 15 ani în domeniul resurselor umane, Alexandra va superviza strategia HR pentru cei 160 de angajați ai echipei CBRE România.

De-a lungul carierei sale, Alexandra a activat în domeniul HR (People) în cadrul mai multor organizații și sectoare, cum ar fi electrocasnice, consultanță și Oil & Gas, atât din punct de vedere al clientului, cât și din al consultantului. Înainte de a se alătura echipei CBRE, Alexandra a lucrat ca HR Manager România și Bulgaria în Whirlpool Corporation. Anterior, a ocupat pozițiile de Consultant Senior Learning and Development în cadrul Vodafone, Consultant Change Management pentru EY Advisory și Consultant intern în IBM și OMV Petrom. Alexandra crede cu tărie în „service designul” funcției de HR, care combină interacțiunea umană cu perspectiva business pentru a oferi angajaților experiențe pozitive și de impact.

„Esența performanței începe prin a ne dezvolta pe noi înșine ca oameni și prin a oferi servicii de calitate în primul rând pentru viața noastră. Dacă adăugăm o gândire vizionară de business, un climat de lucru inspirațional, o etică sănătoasă de coaching, cu o experiență pozitivă la locul de muncă, obținem baza pentru a construi continuu competențe care să asigure excelența serviciilor față de clienții noștri. CBRE este un brand cu un scop bine definit, care urmărește redimensionarea nu doar a serviciilor imobiliare, ci și a comunității de oameni care alcătuiesc brandul”, a declarat Alexandra Baciu, Head of HR (People), CBRE Romania.

CBRE activează pe piața din România din anul 2008, când a preluat compania românească Eurisko, fondată în 1997. În prezent, CBRE România deține peste 160 de angajați în București și în orașele regionale precum Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara, Pitești și Baia Mare. Compania oferă o gamă extinsă de servicii integrate, inclusiv administrare și coordonare de tranzacții și management de proiecte, servicii de design and build, managementul proprietății, administrarea investițiilor, evaluare și consultanță strategică.

„Deseori spunem că oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a companiei, fără efortul de a dovedi acest lucru. Prefer faptele în locul cuvintelor și de aceea mizăm pe o dinamică bună a echipei, ascultarea oamenilor și decizii îndrăznețe. Piața de real estate este în continuă transformare, iar mediul de lucru actual necesită un nou profil de experți pentru a depăși așteptările clienților”, a adăugat Răzvan Iorgu, director general la CBRE România.

Related posts

Studiu Deloitte: Cererea de mașini electrice crește, însă consumatorii sunt reticenți față de autovehiculele autonome

Papuc Irina

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

Ionel Albu

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

Leave a Comment