Real Estate Slider Ultimele stiri

Ubisoft închiriază 30.000 mp în J8 Office Park al Portland

UBISOFT BUCUREȘTI ANUNȚĂ MUTAREA ÎNTR-UN NOU SEDIU, ÎN CADRUL UNEIA DINTRE CELE MAI MARI TRANZACȚII IMOBILIARE ALE ANULUI.

Compania se va muta până la sfârșitul anului 2021 în J8 Office Park, proiectul dezvoltatorului Portland Trust, aflat în zona stației de metrou Jiului.

Ubisoft București își anunță planul relocare în 2021 într-o nouă clădire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park aflat în zona Jiului și dezvoltat de către Portland Trust.

Industria jocurilor video se află în plin proces de transformare în ceea ce privește noile tehnologii folosite. În acest context, Ubisoft și-a propus să fie liderul industriei de entertainment prin extinderea companiei atât din punct de vedere numeric, cât și în ceea ce privește nivelul de expertiză. Pentru a se putea dezvolta și integra noile tendințe în activitatea companiei, una dintre prioritățile Ubisoft București este să creeze cel mai bun mediu de lucru, un element important pentru atragerea și motivarea talentelor de top.

„După 15 ani de parteneriat cu Dageco, care ne-a ajutat să le oferim angajaților noștri un spațiu de lucru plăcut și confortabil, a venit momentul să facem un pas înainte. Am vrut ca Portland Trust să construiască viitorul nostru sediu, care sa asigure cel mai bun mediu pentru nevoile și creativitatea echipelor noastre aflate în creștere.

De asemenea, dedicăm un spațiu de peste 750 de metri pătrați pentru desfășurarea proiectelor noastre educaționale, precum Ubisoft Coding Campus, destinat studenților care se pregătesc pentru o carieră în industria jocurilor video”, a declarat Sebastien Delen, Managing Director, Ubisoft București.

Florin Furdui, Country Head Portland Trust, adaugă: ”Ne dorim să creăm un sediu care să satisfacă pe deplin nevoile partenerului nostru, fără a face compromisuri la nivel de design, tehnologie sau sustenabilitate, care sa încorporeze o serie de concepte inovatoare privind spațiul de lucru. De asemenea, în linie cu viziunea noastră despre menținerea unui mediu înconjurător cât mai curat, J8 Office Park se va alinia la cele mai înalte standarde de eficiență și sustenabilitate energetică și vom realiza toate demersurile pentru obținerea acreditării BREEAM Excellent.”

Ubisoft Bucureși va ocupa aproximativ 30.000 de metri pătrați din proiectul J8 Office Park, localizat în imediata apropiere a stației de metrou Jiului.

Noul birou este proiectat pentru a oferi o experiență de lucru îmbunătățită angajaților și pentru a încuraja un stil de viață sănătos și sustenabil. Printre facilitățile clădirii se vor număra și o sală privată de sport mai mare, o cantină mai spațioasă, inclusiv zone de gaming și relaxare pe fiecare etaj. De asemenea, noul sediu va include un spațiu verde dedicat exclusiv angajaților, o zonă de parcare optimizată cu tehnologie de recunoaștere automată a vehiculelor, stații de încărcare pentru mașinile electrice și rasteluri pentru biciclete.

Related posts

[Enjoy Transylvania!] Fragmente de jurnal în căutarea unui sens: Via Transilvanica

Transilvania Business

O nouă companie în industria auto: joint venture între Elba Timişoara şi americanii de la Varroc Lighting Systems

redactia

Peste 300 mil. lei, pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Bihor

Stefana Muresan

Spațiul pentru Summit-ul UE de la Sibiu, amenajat de o firma din Satu Mare

redactia

CTP: peste 150 milioane de euro investitie in CTPark Bucharest West

Ionut Oprea

BNR ia măsuri menite să atenueze impactul epidemiei de coronavirus asupra populației

Traian Dan

Schimbări în Consiliul de Administrație al Aeroportului Internaţional Cluj

redactia

Institutul de Boli Cardiovasculare Timişoara, pregătit pentru acreditarea activității de transplant de inimă

Papuc Irina

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2020

Transilvania Business

Restaurantele McDonald’s se bucură de un nou sistem digital integrat, realizat de către NTT DATA Romania prin implementarea soluției SAP S/4HANA

Stefana Muresan

Energy Challenge 2017 şi-a desemnat câștigătorii!

Ligia Voro

Lucrări de modernizare a 80 km de cale ferată, între Simeria şi Arad, cu o valoare de circa 770 mil euro, pentru trenuri cu viteză de până la 160 km/h

Stefana Muresan

Situația la zi a acordurilor de mediu pentru proiectele de infrastructură rutieră

Stefana Muresan

Primii 5 investitori aduc 6 mil. euro

Transilvania Business

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Declarația pe propria răspundere și garanțiile eliminate de la IMM Invest

Traian Dan

The Economist, în suplimentul „Lumea în 2019”: România va avea a doua cea mai mare rată de creştere din Uniunea Europeană în 2019, de 3,7%

redactia

Cartea Verde va fi albă. Precizări făcute de Biroul Asigurătorilor de Autovehicule din România

Ion Surdu

Mecanicul Anului în România este din Cluj

Nora Dumitrescu

Clujul va avea un buget de 353 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Prezența mai multor companii din Fortune Global 500 în CEE va crește cererea pentru spații imobiliare

Ligia Voro

Dedeman își deschide un magazin de 12 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Gotic Media mizează pe reclama în mișcare

Traian Dan

Avansează şantierul pe 16 km din Autostrada Transilvania

redactia

Leave a Comment