Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BUSINESS CHALLENGE 2019

„It’s all about Success and Failure, but most of all it’s about not giving up! Pe 18 octombrie 2019, BusinessMark vă invită la BUSINESS CHALLENGE 2019, eveniment ce va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

 

Ajunsă la a șaptea ediție, conferința, dedicată antreprenorilor și managerilor din cadrul companiilor medii și mici, își propune să abordeze problemele specifice cu care ei se confruntă, dar și să evidențieze potențialul imens ce stă în spatele business-urilor puse în mișcare de mințile agile și creative.

Aveți ocazia să vă conectați cu alți peste 100 de partcipanți și speakeri, cu care să discutați despre cum puteți face față cu brio provocărilor din acest domeniu.

Take the challenge! Printre speakerii ce vor fi prezenți la eveniment se numără:

  • IOAN COCAN, Managing Partner, Tremend;
  • MARIANA CONSTANTINESCU-BRĂDESCU, Managing Partner & Co-Founder, Rock Star Construct – deținător al brandului PIATRAONLINE;
  • ADRIAN COCAN, Manager, Lăptăria cu Caimac;
  • ION MATEI DUMITRESCU, Angel investor, Vice President Techangels Romania, Acceleration Expert Investment Ready Program Vienna;
  • ALINA DONICI, Managing Partner, Artesana;
  • NICOLETA CHIRICĂ, Founder și designer, IUTTA;
  • STELA ANDREI, Director, People Advisory Services, EY România;
  • MIHAI ZÂNT, Business Coach, HUMANISTIC
  • CĂLIN PASCU, Fondator & Manager General, Agenția de Print.

Ei vor veni cu răspunsuri la întrebări ce sunt pe buzele tuturor antreprenorilor:

Care este factorul ce aduce succesul în business?

La ce cocktail de factori ne gândim atunci când ne imaginăm succesul?

Este bine să ne asumăm riscuri și din ce punct devine periculoasă o astfel de abordare?

Ce complicații poate produce o dezvoltare de tip „fast growing” și cum putem veni în întâmpinarea lor?

Cum investim inteligent în tehnologie pentru optimizare operațională, inovare și poziționare pe piețele locale și internaționale?

Provocările în business nu sunt puține, iar jocul devine cu atât mai complicat atunci când discutăm despre start-up-uri, IMM-uri și inițiative antreprenoriale.

Mark your B2B opportunity, alături de BusinessMark. Mai multe detalii despre conferința BUSINESS CHALLENGE 2019, modalitatea de înscriere și principalele teme de discuție, puteți afla AICI.

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate B2B. Principala linie de activitate a BusinessMark este organizarea de evenimente business „concept propriu” prin care ne propunem să oferim mediului de afaceri românesc un spaţiu profesionist de discuţii şi networking. Combinând  metode de comunicare şi business matchmaking, oferim partenerilor noștri modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic.

 

Total
16
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ubisoft închiriază 30.000 mp în J8 Office Park al Portland

Articolul următor

Restricții de circulație pe Valea Oltului în perioada 7 – 15 octombrie

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
16
Share