Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai mare agenţie media digitală independentă din Europa se mută cu birourile la Iulius Town Timişoara

Proaspăt inaugurat, Iulius Town Timişoara a atras în una dintre noile clădiri de birouri o nouă companie cu nume cunoscut pe plan european. Plan.Net Technology, parte a Plan.Net – cea mai mare agenţie digitală independentă din Europa, s-a relocat, de curând, în clădirea de birouri United Business Center 3 (UBC 3), din proiectul mixt Iulius Town. Aici se vor crea produse de marketing pentru BMW, IKEA, Danone, Auchan, Mini, Osram sau Penny.

Noile birouri ale companiei Plan.Net Technology din Timişoara ocupă o suprafaţă de 640 mp, în care lucrează 35 de specialiști IT. Spaţiul închiriat va oferi premisele necesare pentru susţinerea strategiei de dezvoltare a agenţiei pe plan local.

Relocarea companiei în clădirea de birouri UBC3 este parte a strategiei Plan.Net Technology de dezvoltare și extindere a serviciilor IT în România.

„Suntem prezenți pe zona de servicii software în Timișoara din anul 2005 și suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor IT din România. Ne dorim extinderea și diversificarea pe termen mediu și lung a acestor servicii, în cadrul filialei noastre din Timișoara. Relocarea în Iulius Town Timișoara reprezintă preocuparea noastră de a le oferi angajaților un mediu de lucru modern, în care să beneficieze de proximitatea față de mall, restaurante și alte servicii utile”, a declarat Stefanie Krebs, Managing Director la Plan.Net Technology GmbH.

Odată cu relocarea companiei în Iulius Town Timișoara compania germană continuă și procesul de recrutare de noi talente, căutând noi specialişti în IT.

Plan.net, parte a Serviceplan Group – agenţia de marketing numărul 1 în Germania, este prezentă în Timişoara din anul 2005, sub numele de 12snap s.r.l. În 2013, aceasta devine Plan.net Technology, în urma achiziţionării de către Plan.net Group. Filiala din Timișoara se axează pe dezvoltarea IT a proiectelor agenţiei de marketing și are clienți precum Lufthansa, BMW, IKEA, Danone, Auchan, Mini, Osram sau Penny.
La nivel global, Serviceplan Group are peste 4.200 de angajați și filiale deschise în peste 30 de țări.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Şase firme se bat pentru cei 700.000 de lei alocaţi de Ministerul Dezvoltării pentru studiul de fezabilitate al noului stadion din Timişoara

Articolul următor

TAROM suplimentează cursele spre Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share