Mureș Real Estate Ultimele stiri

Dată stabilită: Shopping City Târgu Mureș se va deschide în martie 2020

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi inaugurarea celui mai nou centru comercial din portofoliu, Shopping City Târgu Mureș, în luna martie 2020.

 

În urma unei investiții de 70 de milioane de euro, cea mai mare din ultima perioadă din județul Mureș, românii din nordul țării se vor bucura de o experiență premium de cumpărături și petrecere a timpului liber în Târgu Mureș, pe Calea Sighișoarei.

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar și a tuturor standardelor de calitate și siguranță. Ne dorim să le oferim românilor din nordul țării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigențe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureș le va aduce mureșenilor, alături de opțiuni variate de cumpărături și petrecere a timpului liber și noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord”, spune Alin Burlacu, Leasing Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

În ceea ce privește stadiul închirierilor, peste 75% din suprafața mall-ului este deja ocupată, negocierile pentru restul spațiilor urmând să fie finalizate în foarte scurt timp.

 

Destinație completă pentru intreaga familie, la standarde vest europene

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, înfrumusețare, articole sportive și pentru copii. Mai mult de 50% dintre magazinele ce vor fi inaugurate în mall vor reprezenta o noutate absolută pentru întreaga regiune. De altfel, peste 60% din suprafața noului mall va fi ocupată de magazine ancoră.

O altă noutate pe care Shopping City Târgu Mureș o aduce este noul design al food court-ului, ce va transpune conceptul de food hall, unul dintre trendurile actuale la nivel european. Astfel, vizitatorii se vor bucura de o ofertă extinsă de bucătării autohtone și internaționale, furnizate de branduri gastronomice premium, atât din regiune cât și din alte țări.

Tot la etaj, mureșenii vor avea acces la un cinema multiplex și la un loc de joacă cu o suprafață generoasă, de 500 mp.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului. Grădina de pe acoperiș își va surprinde vizitatorii cu evenimente pentru toate vârstele și astfel va deveni în cel mai scurt timp locul preferat de întâlnire al mureșenilor.

Investiție în comunitate

Cel mai nou mall al mureșenilor va oferi locuitorilor din oraș și din întreaga regiune oportunitatea a sute de noi locuri de muncă, prin deschiderea de magazine ale unor lanțuri internaționale și locale de succes și a unui hypermarket Carrefour cu o suprafață de 10.000 mp.

În paralel cu ridicarea centrului comercial dezvoltatorul a demarat și lucrări pentru fluidizarea traficului din cea mai importantă zonă a orașului și sporirea siguranței în trafic prin construirea unor noi sensuri giratorii pe bulevardele principale adiacente proiectului NEPI Rockcastle.

Vizitatorii vor putea să își lase mașinile în siguranță în parcarea centrului comercial, care va avea o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri, dispuse la nivelul solului cât și pe acoperiș, cu acces direct către zona de cinema și food court.

 

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, după numărul de centre comerciale și sedii de birouri, și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Portofoliul companiei, prezentă în România din 2007, include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara.

Related posts

Creații pentru Max Mara și Maison Margiela, confecționate chiar în județul Mureș. Cristina Hâncu, Târnava Sighișoara: „Să fii în România și să fii în industria textilă e foarte greu”

Transilvania Business

Finanțare nerambursabilă pentru SC Secoplan SRL

A. I.

Sătmărenii de la Avril, profilați pe lucrări publice în Sălaj

Nora Dumitrescu

Ziua fermierilor Holland Dairy House

Stefana Muresan

Dana Ababei, ANEVAR: Piata de apartamente din Cluj-Napoca este “suprasaturata”

redactia

Sălajul vrea gaz metan în comune. “E de 6 ori mai ieftin decât butelia”

Nora Dumitrescu

Bihorenii s-au întâlnit cu mașinile de epocă la Retro Parada Toamnei 2020

Traian Dan

[Enjoy Transylvania!] Maramureș: Investments

Transilvania Business

Leoni caută peste 900 de oameni pentru fabricile din România

Stefana Muresan

Acționarii BVB și-au dublat investiția în doar patru ani din creșterea prețului acțiunilor și din dividende

Stefana Muresan

Britanicii de la Castrol donează echipament medical în Transilvania

Nora Dumitrescu

Locuitori Oradiei, Sibiului, Clujului și Târgu Mureșului, în Naționala de Reciclare

Traian Dan

Oradea, Brașov și Cluj-Napoca, cele mai bune servicii de transport

Stefana Muresan

IMMOFINANZ a semnat contracte de vânzare pentru mai multe terenuri din portofoliul Adama

Ionut Oprea

România: prețurile la serviciile culturale au înregistrat cel mai mare declin din UE, în ultimul deceniu

Papuc Irina

Omer Tetik: “Vom crește finanțările pentru a susține economia”

Nora Dumitrescu

Aeroportul Internațional Timișoara, investiții de 10 milioane de euro în domeniul securității, din fonduri europene

redactia

Producătorii clujeni, asalt la mall

Nora Dumitrescu

CDR: Peste 1 milion de români apți de muncă nu sunt implicați în niciun fel de activitate economică

redactia

Timișoara: Gala de Binefacere a antreprenorilor italieni dedicată copiilor din medii defavorizate

redactia

Cooperativa Țara Mea investește 6 milioane de euro într-un abator destinat cărnii de oaie

redactia

Borcanul cu Magiun din prune Topoloveni, în coşul cu cadouri oferit din partea României pentru preluarea Preşedinţiei Rotative a UE

redactia

Producătorul german Varta va investi 50 mil. lei pentru a produce la Braşov baterii pentru aparate auditive

redactia

Declarată stațiune turistică de interes național, Oradea vrea și stațiune balneară

Traian Dan

Leave a Comment