Mureș Real Estate Ultimele stiri

Dată stabilită: Shopping City Târgu Mureș se va deschide în martie 2020

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi inaugurarea celui mai nou centru comercial din portofoliu, Shopping City Târgu Mureș, în luna martie 2020.

 

În urma unei investiții de 70 de milioane de euro, cea mai mare din ultima perioadă din județul Mureș, românii din nordul țării se vor bucura de o experiență premium de cumpărături și petrecere a timpului liber în Târgu Mureș, pe Calea Sighișoarei.

„Acest proiect este unul dintre cele mai importante de pe agenda anului viitor, prioritare fiind respectarea deadline-ului, dar și a tuturor standardelor de calitate și siguranță. Ne dorim să le oferim românilor din nordul țării un centru comercial care să răspundă celor mai înalte exigențe, o politică după care ne ghidăm, de altfel, în toate proiectele pe care le dezvoltăm. Shopping City Târgu Mureș le va aduce mureșenilor, alături de opțiuni variate de cumpărături și petrecere a timpului liber și noi locuri de muncă, contribuind la dezvoltarea economică a regiunii de nord”, spune Alin Burlacu, Leasing Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

În ceea ce privește stadiul închirierilor, peste 75% din suprafața mall-ului este deja ocupată, negocierile pentru restul spațiilor urmând să fie finalizate în foarte scurt timp.

 

Destinație completă pentru intreaga familie, la standarde vest europene

Construit pe un teren de 12,5 hectare, noul mall va dispune de o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați si va gazdui cele mai noi concepte ale brandurilor internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, înfrumusețare, articole sportive și pentru copii. Mai mult de 50% dintre magazinele ce vor fi inaugurate în mall vor reprezenta o noutate absolută pentru întreaga regiune. De altfel, peste 60% din suprafața noului mall va fi ocupată de magazine ancoră.

O altă noutate pe care Shopping City Târgu Mureș o aduce este noul design al food court-ului, ce va transpune conceptul de food hall, unul dintre trendurile actuale la nivel european. Astfel, vizitatorii se vor bucura de o ofertă extinsă de bucătării autohtone și internaționale, furnizate de branduri gastronomice premium, atât din regiune cât și din alte țări.

Tot la etaj, mureșenii vor avea acces la un cinema multiplex și la un loc de joacă cu o suprafață generoasă, de 500 mp.

Proiectul va fi completat cu o grădină pe acoperiș de aproximativ 3.500 mp care va deservi 4 restaurante și o panoramă unică asupra zonei istorice a orașului. Grădina de pe acoperiș își va surprinde vizitatorii cu evenimente pentru toate vârstele și astfel va deveni în cel mai scurt timp locul preferat de întâlnire al mureșenilor.

Investiție în comunitate

Cel mai nou mall al mureșenilor va oferi locuitorilor din oraș și din întreaga regiune oportunitatea a sute de noi locuri de muncă, prin deschiderea de magazine ale unor lanțuri internaționale și locale de succes și a unui hypermarket Carrefour cu o suprafață de 10.000 mp.

În paralel cu ridicarea centrului comercial dezvoltatorul a demarat și lucrări pentru fluidizarea traficului din cea mai importantă zonă a orașului și sporirea siguranței în trafic prin construirea unor noi sensuri giratorii pe bulevardele principale adiacente proiectului NEPI Rockcastle.

Vizitatorii vor putea să își lase mașinile în siguranță în parcarea centrului comercial, care va avea o capacitate de aproximativ 1.500 de locuri, dispuse la nivelul solului cât și pe acoperiș, cu acces direct către zona de cinema și food court.

 

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România, după numărul de centre comerciale și sedii de birouri, și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est, după capitalizarea bursieră. Portofoliul companiei, prezentă în România din 2007, include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara.

Related posts

NNDKP își consolidează serviciile în domeniul consultanței fiscale la nivel local

Ligia Voro

Bancă de celule stem hematopoietice la Iași, a patra din România

redactia

Ministrul Agriculturii le promite tinerilor fermieri terenuri concesionate de la ADS în suprafață de 50 de hectare

Papuc Irina

Anna Fellini, mai mult decât un stil de viaţă

Stefana Muresan

Orange România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul III din 2019

Ligia Voro

Europarlamentarul Daniel Buda: In Romania, peste 45% din terenurile agricole se afla in mainile strainilor

Stefana Muresan

RADET este oficial în faliment. Ce urmează

Papuc Irina

Unilact Transilvania exportă jumătate din producţie pe zece pieţe europene

Stefana Muresan

ARTmania Events, compania care s-a ocupat de vizita Papei Francisc la Blaj, la bilanț

Ligia Voro

Olandezii vor să se ocupe de proiectele Park & Ride din Cluj

Nora Dumitrescu

Cîțu: Românii pot cere amânarea ratelor. Pentru cheltuielile anunțate fondurile au fost suplimentate cu 7 miliarde de lei

Ion Surdu

Căutăm investitor de 300 milioane de euro în centrul Clujului!

Nora Dumitrescu

Băimărenii primesc câte un pachet de igienă prin poștă

Nora Dumitrescu

Sistemul bancar acordă sprijin pentru contracararea efectelor negative ale pandemiei de COVID-19 în plan economic și social

Papuc Irina

Operatorul Wizz Air va relua zborurile Cluj – Tel Aviv

Nora Dumitrescu

SIFI TM Agro anunță noi servicii de ultimă generație la Siloz Carani

redactia

Producătorul de componente auto Preh România, investiții de 25 mil. euro în linii de producţie, în acest an

Stefana Muresan

Spitalul Pelican din Oradea a deschis o secție de Pediatrie

Traian Dan

Clujul va înghiți alte două filiale ale Electrica Distribuție

Nora Dumitrescu

143 de ani de la inventarea telefonului. Care au fost primele cuvinte rostite la aparatul magic

Stefana Muresan

Jumătate de miliard de euro pentru afaceri în mediul rural

redactia

Emil Boc: Clujul ar putea avea metrou în 10-15 ani

Stefana Muresan

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Stefana Muresan

Black Friday la TAROM: reduceri pentru zboruri către 28 de destinații

Papuc Irina

Leave a Comment