Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Călin Biriş: de la buget la vânzări online

Peste 10 milioane de români accesează lunar website-urile de cumpărături online și achiziționează zilnic produse de pe internet în valoare de milioane de euro. Cu toate acestea, sub 10% dintre companiile din România dețin un magazin online, conform Asociației Române a Magazinelor Online (ARMO) și doar 45% dintre afacerile românești au un website, conform datelor oferite de Institutul Național de Statistică.

Ținând cont de competiția mică și de oportunitatea de a vinde clienților online, tot mai mulți antreprenori și manageri vor să construiască o prezență profesionistă pe internet pentru afacerile lor.

Marketingul Online va determina care companii vor fi relevante în următorii ani, iar cele care vor ignora online-ul, vor avea de pierdut.

Dacă ai investi 500 eur în publicitate online și ai câștiga în schimb 5.000 eur, ai lua decizia imediat să îți promovezi online afacerea ta sau cea la care lucrezi?

O problemă de care se lovesc marketerii cât și antreprenorii, este că nu au timp și competențe suficiente pentru a face tot ce este necesar în marketing online. Este dificil (dar nu imposibil) să fii mereu la curent cu schimbările în marketing și să ai o promovare eficientă”, spune Călin Biriș, trainer și consultant în Marketing Online.

Pașii de la buget, la vânzări din online în 2019.

Dacă ai cele mai bune produse sau servicii, dar sunt comunicate slab, acest lucru va influența percepția clienților asupra calității lor. O promovare online eficientă influențează atât vânzările directe cât și imaginea brandului pe termen lung.

Călin Biriș, va susține în Cluj-Napoca (Miercuri, 9 Octombrie) cursul “Crește-ți afacerea! De la buget, la vânzări online” un eveniment educațional pentru antreprenorii, managerii de marketing și vânzări și PR care își doresc să învețe cum să obțină notorietate și clienți din online pentru afacerea lor sau cea la care lucrează.

În cadrul acestor cursuri trainerul Călin Biriș, prezintă care este drumul de la planificare la câștigarea de clienți din online în mod structurat și eficient. Din tematica evenimentului:

– care este procesul de comunicare în online în mod profesionist;

– cum se calculează bugetul de publicitate online și rezultatele care se pot obține;

– exemple de rezultate pe care le obțin afacerile în online;

– studii de caz practice, propuse chiar de către participanții la curs;

 

O dovadă că este un interes crescut pentru promovare și comerț online, sunt cei peste 4.530 de antreprenori, manageri și profesioniști din toată țara care s-au înscris până acum la cursurile de Marketing Online organizate de Călin Biriș.

 

Dacă vrei să afli exemple din experiența practică de peste 10 ani în domeniu al trainerului Călin Biriș, înscrie-te la evenimentul din Cluj-Napoca sau din alt oraș din țară. Înscrierea nu presupune taxă de participare, însă locurile sunt limitate.

Pentru mai multe detalii despre eveniment şi înscrieri, vezi lista evenimentelor aici: bit.ly/2MpUViy

10.09 – Cluj-Napoca

10.16 – Oradea

10.17 – Timișoara

10.29 – Sibiu

10.31 – Chișinău

11.12 – Iași

11.14 – Suceava

11.20 – București

12.10 – Pitești

12.12 – Brașov

“Aștept cât mai mulți antreprenori și specialiști să participe la acest curs, să le aflu provocările și curiozitățile de online și să le ofer soluții la nevoile lor”

Călin Biriș este unul dintre cei mai apreciați experți în marketing online din România și face parte din tinerii de succes 30 sub 30 premiați de Forbes România în 2015.

În prezent, este Senior Partner în agenția de marketing și comunicare Loopaa Marcom din Cluj-Napoca.

În trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul românesc: Trilulilu și Zonga și a condus timp de 4 ani asociația de tineri profesioniști în marcom IAA YP Cluj.

Tot odată este fondatorul programului Online Mastery (curs online certificat de Marketing Online de la A la Z), cât și autorul Agendei de Marketing Online  (un instrument de planificare a marketingului online  și singura de acest fel din România, creată de autor de la 0, după modul de lucru specific al unui marketer online).

Din 2012 a susținut peste 100 de prezentări și training-uri pentru conferințe naționale, companii și ONG-uri, pregătind pe Marketing Online peste 13.000 de antreprenori și specialiști.

OnlineMastery.ro este o platformă care oferă cursuri online certificate de Marketing Online, cât și cursuri educaționale gratuite în principalele orașe din România. Până în prezent, peste 4.530 de participanți au fost la cursurile Online Mastery din țară, cât și din Republica Moldova.

—————————————————

Contact:

Laura Biriș – Marketing Specialist

0728 484 102

contact@onlinemastery.ro

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

TAROM suplimentează cursele spre Oradea

Articolul următor

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share