Sibiu Ultimele stiri

Primul mall construit în Sibiu va fi inaugurat pe 14 noiembrie. Cum va arăta Promenada Mall

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, anunță oficial că Promenada Sibiu, situat în zona Gării Centrale, pe stradă Lector, nr 1-3A, își așteaptă vizitatorii începând cu 14 noiembrie. Este primul mall construit în orașul Sibiu.

Promenada Mall este rezultatul unei investiții de 100 milioane de euro. A fost construit pe un teren de 4,2 ha și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați. Include 150 de magazine, un cinema multiplex, dar și un hypermarket Kaufland.

Investiția în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afara Bucureștiului. Am investit nu doar financiar, dar și experiența acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate și administrate de noi și suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat și redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar și printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o priveliște spectaculoasă’’, a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Ganț&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar câteva dintre brandurile care își vor aștepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale. Pasionații de gastronomie sau simpli curioși ai diferitelor bucătării locale și internaționale vor putea alege dintre meniurile variate oferite de cele 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, în timp ce copiii se vor putea distra în zona dedicată lor, ce se va întinde pe aproape 500 de metri pătrați.

Terasa Promenada Sibiu, gândită drept un spațiu pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, va găzdui și 4 restaurante.

Amplasat în centrul Sibiului, cu acces imediat din zona istorică și intensiv tranzitată de turiști, noul mall va aduce primul cinema multiplex din oraș, cu 9 săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri.

Vizitatorii Promenada Sibiu vor dispune de o parcare dispusă pe 4 niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea având acces direct la cinema, food court și locul de joacă pentru copii.

Related posts

Medici cu experiență și baze de tratament performante la Aluniș Sovata

Stefana Muresan

Lucrul “la comun”, noua tendință în România

Stefana Muresan

Producție record pentru Dacia și Ford în România în anul 2019

Papuc Irina

Leave a Comment