Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zitec este oficial singura companie românească partener Magento

Începând cu această lună, Zitec, lider pe piața de IT & Digital Marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma de e-commerce lider în lume.

 

Magento face parte din Adobe Experience Cloud, suita care reunește toate tehnologiile de marketing într-un singur loc, de la gestionarea conținutului și realizarea campaniilor prin e-mail până la măsurarea indicilor de productivitate. Pe lângă platforma de comerț open source, Magento deține un portofoliu extins de soluții omnichannel bazate pe cloud și colaborează cu o rețea globală de peste 1150 de parteneri în soluții și tehnologie. De asemenea, Magento lucrează cu unii dintre cei mai mari retaileri și branduri din industria e-commerce, atât pe segmentul B2B, cât și B2C.

„E-commerce-ul este un domeniu cheie la nivel global, aflat într-un stadiu accelerat de dezvoltare ce nu mai ține cont de granițe, astfel că nevoile clienților noștri sunt din ce în ce mai diversificate. Faptul că suntem singura companie românească partener Magento și experiența echipei noastre în dezvoltarea de proiecte online înseamnă că putem oferi cu promptitudine clienților noștri soluții adaptate profilului lor, indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii, conectându-i la cele mai noi tehnologii din domeniu”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.

Zitec are o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de magazine online pentru clienți din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 350 de proiecte în peste 15 țări de pe trei continente. Compania dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, iar, de atunci, specialiștii Zitec au obținut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer.

Printre clienții Zitec care au beneficiat de soluții Magento se numără Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia. Mai mult, în 2018, Zitec a câștigat premiul „Client of the Year” la Gala ANIS România pentru proiectul dezvoltat utilizând platforma Magento pentru PPT – Prețuri pentru Tine.

În luna septembrie, Zitec a devenit și prima companie din România partener oficial VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari și una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume. Totodată, Zitec este și una dintre puținele companii de pe piața locală care a încheiat parteneriate cu companii gigant din tehnologie, precum Google, AWS sau Microsoft, poziționându-se astfel drept un jucător unic pe piața IT din România în ceea ce privește expertiza și diversitatea soluțiilor pe care le poate furniza clienților în funcție de nevoile acestora.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

The total office stock in 15 CEE countries will exceed 30 million m² by 2021

Articolul următor

2 miliarde de puieți forestieri plantați de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva din 1991 încoace

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share