București IT&C Ultimele stiri

Zitec este oficial singura companie românească partener Magento

Începând cu această lună, Zitec, lider pe piața de IT & Digital Marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma de e-commerce lider în lume.

 

Magento face parte din Adobe Experience Cloud, suita care reunește toate tehnologiile de marketing într-un singur loc, de la gestionarea conținutului și realizarea campaniilor prin e-mail până la măsurarea indicilor de productivitate. Pe lângă platforma de comerț open source, Magento deține un portofoliu extins de soluții omnichannel bazate pe cloud și colaborează cu o rețea globală de peste 1150 de parteneri în soluții și tehnologie. De asemenea, Magento lucrează cu unii dintre cei mai mari retaileri și branduri din industria e-commerce, atât pe segmentul B2B, cât și B2C.

„E-commerce-ul este un domeniu cheie la nivel global, aflat într-un stadiu accelerat de dezvoltare ce nu mai ține cont de granițe, astfel că nevoile clienților noștri sunt din ce în ce mai diversificate. Faptul că suntem singura companie românească partener Magento și experiența echipei noastre în dezvoltarea de proiecte online înseamnă că putem oferi cu promptitudine clienților noștri soluții adaptate profilului lor, indiferent de stadiul de dezvoltare al afacerii, conectându-i la cele mai noi tehnologii din domeniu”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec.

Zitec are o experiență de peste 16 ani în dezvoltarea de magazine online pentru clienți din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 350 de proiecte în peste 15 țări de pe trei continente. Compania dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, iar, de atunci, specialiștii Zitec au obținut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer.

Printre clienții Zitec care au beneficiat de soluții Magento se numără Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia. Mai mult, în 2018, Zitec a câștigat premiul „Client of the Year” la Gala ANIS România pentru proiectul dezvoltat utilizând platforma Magento pentru PPT – Prețuri pentru Tine.

În luna septembrie, Zitec a devenit și prima companie din România partener oficial VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari și una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume. Totodată, Zitec este și una dintre puținele companii de pe piața locală care a încheiat parteneriate cu companii gigant din tehnologie, precum Google, AWS sau Microsoft, poziționându-se astfel drept un jucător unic pe piața IT din România în ceea ce privește expertiza și diversitatea soluțiilor pe care le poate furniza clienților în funcție de nevoile acestora.

Related posts

Oameni de afaceri chinezi, cu ochii pe oportunitățile de afaceri din Cluj

Stefana Muresan

Organizația Mondială a Turismului: „Aveți răbdare. Stați astăzi acasă, ca să putem călători mâine”. Organizația își suspendă toate evenimentele până la 30 aprilie

Papuc Irina

Premieră în România: Primăria Cluj-Napoca dotează Poliția Locală cu mașini electrice

Stefana Muresan

Expoziție la Muzeul Cinegetic al Carpaților – Posada: 100 de ani de silvicultură în România

redactia

Simpozion pe tema noilor tehnologii energetice

Ligia Voro

Gara Brașov va fi modernizată cu fonduri proprii ale CFR. Investiții necesare de peste 10 ani

Ion Surdu

Constructorul a reînceput activitatea pe lotul 2 al autostrăzii Ogra – Campia Turzii

redactia

Tabla navală produsă de combinatul de la Galaţi, folosită în şantierul Vard din Tulcea pentru construcţia unei nave de explorare polară cu propulsie hibridă

redactia

BVB: 'AAGES a trecut testul bursei cu un foarte mare succes'

Stefana Muresan

Noi măsuri în România: se suspendă activitatea centrelor comerciale; circulația cetățenilor în afara locuinței, restricționată

Ion Surdu

România devine principalul pol de dezbateri la nivel european în domeniul digitalizării

Stefana Muresan

Digitalizare prin Plantare, proiect pentru dotarea cu tablete a copiilor săraci

Traian Dan

TAGRO made by IRUM, lansat oficial și la INDAGRA 2018

redactia

Guvernul majorează suma alocată subvenţiei acordate pentru motorina folosită în agricultură

redactia

BVB, profit net în creștere cu 180%, la 5,15 milioane lei, în primul semestru

Stefana Muresan

Symbiosy by HB Reavis deploys smart workspaces for bp in Agora Budapest

Papuc Irina

Schimbare de acționar la Armax Gaz. Vine Hodiș, pleacă Vescan

Nora Dumitrescu

INS: Tendință de scădere a activității în construcții și servicii

Traian Dan

Şcoala din fabrică: Sute de elevi din Bihor vor face orele de ştiinţe în laboratoarele Celestica

redactia

Aeroporturile din Europa, în audiență la Ministerul Transporturilor

Nora Dumitrescu

Domeniul schiabil Șureanu din Alba va avea un hotel de cinci stele

Stefana Muresan

Producătorul german de ambalaje ILLIG, investiție într-o nouă locație de producție în Parcul Industrial Șura Mică de lângă Sibiu

redactia

CSR Overview 2019: „Responsabilitatea socială vine din interior!”

Papuc Irina

Fonduri europene de până la 80.000 de euro pentru inovare în domeniul acvaculturii

Stefana Muresan

Leave a Comment