Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tax & Finance Forum, în premieră la Sibiu

La Sibiu va fi organizat un forum despre taxe și finanțe, care se va adresa companiilor din mediul privat și celor din sectorul public. Evenimentul va avea loc pe data de 23 octombrie la Hotelul Ramada.

BusinessMark, cu sprijinul Camerei Consultanților Fiscali, a anunţat organizarea primei ediții a Tax & Finance Forum Sibiu, pentru a face o trecere prin cele mai importante aspecte legislative și fiscale.

Astfel, experți din cele mai importante companii de consultanță vor prezenta și analiza tendințe și politici la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele aspecte privind impozitele directe și impozitele indirecte, modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Printre vorbitori se numără Călin Stan, manager Litigii și dispute fiscale, EY România; Viorel Sbora, partener prețuri de transfer, ATIPIC Solutions; Alina Făniță, CEO, PKF Fincontaș; Oana Corniciuc, manager, Prețuri de Transfer, EY Romania etc.

Proiectul, organizat în premieră la Sibiu, face parte dintr-o serie de evenimente ce vor continua și în luna noiembrie: 4 noiembrie – Tax & Finance Cluj-Napoca, 20-21 noiembrie – Tax & Finance București, 28 noiembrie – Tax & Finance Timișoara.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Germanii de la Lufthansa, interesați de Aeroportul Internațional Brașov

Articolul următor

MHP - A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share