Eveniment Sibiu Ultimele stiri

Tax & Finance Forum, în premieră la Sibiu

La Sibiu va fi organizat un forum despre taxe și finanțe, care se va adresa companiilor din mediul privat și celor din sectorul public. Evenimentul va avea loc pe data de 23 octombrie la Hotelul Ramada.

BusinessMark, cu sprijinul Camerei Consultanților Fiscali, a anunţat organizarea primei ediții a Tax & Finance Forum Sibiu, pentru a face o trecere prin cele mai importante aspecte legislative și fiscale.

Astfel, experți din cele mai importante companii de consultanță vor prezenta și analiza tendințe și politici la nivel internațional, armonizarea legislației românești, principalele aspecte privind impozitele directe și impozitele indirecte, modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală.

Printre vorbitori se numără Călin Stan, manager Litigii și dispute fiscale, EY România; Viorel Sbora, partener prețuri de transfer, ATIPIC Solutions; Alina Făniță, CEO, PKF Fincontaș; Oana Corniciuc, manager, Prețuri de Transfer, EY Romania etc.

Proiectul, organizat în premieră la Sibiu, face parte dintr-o serie de evenimente ce vor continua și în luna noiembrie: 4 noiembrie – Tax & Finance Cluj-Napoca, 20-21 noiembrie – Tax & Finance București, 28 noiembrie – Tax & Finance Timișoara.

Related posts

ADR Vest, patru noi contracte de finanţare

redactia

Ferma Bioterra Doștat, aparținând omului de afaceri Mihai Miron, vrea să lanseze pe piață lapte cu proprietăţi terapeutice

redactia

Forță de muncă din Vietnam, Nepal, Filipine și Etiopia pentru companiile românești

Stefana Muresan

Leave a Comment