Auto IT&C Timiș Ultimele stiri

MHP – A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Inaugurarea biroului din vestul României continuă astfel cu succes cursul de expansiune în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei  „MHPStrategy2025”.  

 

MHP Consulting Romania și-a început activitatea în Cluj-Napoca în anul 2014. Până în 2020, aproximativ 500 de angajați vor lucra pentru MHP România din punctele de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara.

Activitatea companiei pe piața IT „made in Romania” a început în urmă cu aproximativ zece ani în contextul unor colaborări de succes cu parteneri locali. Noul birou din Timișoara pune accentul pe servicii SAP de infrastructură și dezvoltare software, completând portofoliul de servicii cu Digital Services. Până la sfârșitul acestui an, peste 20 de angajați se vor alătura echipei timișorene, condusă de Radu Radovici. Noul birou este găzduit de către VOX Technology Park.

 „Investind în oameni motivați și extrem de bine pregătiți din punct de vedere academic, ne-am consolidat cu succes echipa și totodată competența în Cluj-Napoca unde momentan avem peste 300 de angajați. Mai mult de atât, am reușit să ne poziționăm pe piață în calitate de angajator de elită cu o cultură organizaționala tânără, deschisă, puternic orientată către încurajarea evoluției și a stării de bine a angajaților noștri. Suntem încântați să continuăm în aceeași tonalitate, să ne deschidem porțile în Timișoara pentru pasionații de tehnologie”, spune Dr. Oliver Oswald, partener în MHP CEO și MHP Consulting Romania.
Trebuie să se ştie clar că nu am venit aici să facem piese auto sau să realizăm automobile. Când au circulat în Cluj-Napoca primele informaţii despre sosirea noastră, toată presa spunea că Porsche vine să facă o fabrică acolo”, ne-a mai declarat Oliver Oswald.

Din România, MHP dezvoltă și livrează soluții IT 360° la cele mai înalte standarde unui portofoliu vast de clienți din segmentul „Mobility & Manufacturing” din întreagă lume, acest lucru facilitând dezvoltarea organică a punctelor de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara. Odată cu deschiderea noului centru timişorean aici vor lucra în acest prim an 20 de specialişti, urmând ca în 2020 să ajungă la cel puţin o sută.

 „MHP Timișoara reprezintă un pas semnificativ în evoluția noastră atât la nivel internațional cât și în România. Avem deja o bază puternică și văzând potențialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promițător. Recunoaștem pasiunea autentică pentru tehnologie, know-how-ul angajaților noștri și avem convingerea că prin promovarea abilităților și a spiritului lor antreprenorial, putem contribui activ la progresul digital de mâine”, Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania.

MHP – A Porsche Company, entiate afiliată concernului Porsche, este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții adresate segmentului de piață „Mobility & Manufacturing”.

Cu aproximativ 3.000 de angajați, prezenți cu 14 locații în 6 țări din întreaga lume (Germania, Elveția, Anglia, SUA, China și România), alături de peste 300 de clienți, accelerăm progresul digital.

Deviza MHP: EXCELENȚA.

Related posts

Ministrul Agriculturii şi alţi 31 de fermieri au donat animale unui sibian căruia i-au ars oile

Stefana Muresan

Philip Morris, investiții uriașe și angajări masive în țară

Stefana Muresan

PIN Awards & Forum 2018

Ionut Oprea

Start la viitorul pod cu patru benzi peste Someș

Nora Dumitrescu

Amar pentru mierea românească

Traian Dan

Lotul 3 Iernut – Chețani al Autostrăzii Transilvania se deschide anul acesta. Pe lotul 4, avans slab

Ligia Voro

Telegondola de la Turda, construită în parteneriat

Nora Dumitrescu

Portal de imobiliare şi turism de lux, realizat de un antreprenor care a accesat bani prin programul Start-up Nation

Stefana Muresan

A fost depusă doar o ofertă pentru construcția centurii Mediaș

Ligia Voro

Recrutările de personal din Ardeal se mută în spațiul virtual

Nora Dumitrescu

Echipa băimăreană Robocorns a dat roboții pe viziere

Nora Dumitrescu

Memorandum de Înţelegere între Transgaz şi Srbijagas

Stefana Muresan

Hidroelectrica va moderniza hidroagregatul nr. 2 CHE Dăești

Ligia Voro

Încep lucrările pe tronsoanele 2,3 și 4 din Poarta Transilvaniei; valoarea contractelor, peste 24 mil. de euro

Stefana Muresan

Adoptă transformarea digitală strategică la cea de-a 8a ediție GoTech World

Ligia Voro

AFIR: Fermele mici, proiecte de 256 de milioane de euro

redactia

Băimărenii de la Kema Tronic se vor implica în proiectul Reduces

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca, buget de 257 milioane de euro. Care sunt prioritățile municipalității în 2018

Stefana Muresan

Griffes | Open space – a thing of the past?

Ionut Oprea

Noul birou al AHK România

Papuc Irina

Romsilva, investiții de peste 190 milioane lei pentru regenerarea pădurilor – 12.000 ha noi de pădure

Stefana Muresan

Intervenţii în premieră la Spitalul Alba Iulia. Pacienţi cu AVC ischemic acut trataţi prin tromboliză intravenoasă

Stefana Muresan

Oradea Festifall 2019, de azi în Piața Unirii și pe Pietonala Vasile Alecsandri.

Ligia Voro

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani pot solicita teren gratuit de la Primărie pentru a-şi construi o locuinţă

redactia

Leave a Comment