Auto IT&C Timiș Ultimele stiri

MHP – A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Inaugurarea biroului din vestul României continuă astfel cu succes cursul de expansiune în cadrul strategiei de dezvoltare a companiei  „MHPStrategy2025”.  

 

MHP Consulting Romania și-a început activitatea în Cluj-Napoca în anul 2014. Până în 2020, aproximativ 500 de angajați vor lucra pentru MHP România din punctele de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara.

Activitatea companiei pe piața IT „made in Romania” a început în urmă cu aproximativ zece ani în contextul unor colaborări de succes cu parteneri locali. Noul birou din Timișoara pune accentul pe servicii SAP de infrastructură și dezvoltare software, completând portofoliul de servicii cu Digital Services. Până la sfârșitul acestui an, peste 20 de angajați se vor alătura echipei timișorene, condusă de Radu Radovici. Noul birou este găzduit de către VOX Technology Park.

 „Investind în oameni motivați și extrem de bine pregătiți din punct de vedere academic, ne-am consolidat cu succes echipa și totodată competența în Cluj-Napoca unde momentan avem peste 300 de angajați. Mai mult de atât, am reușit să ne poziționăm pe piață în calitate de angajator de elită cu o cultură organizaționala tânără, deschisă, puternic orientată către încurajarea evoluției și a stării de bine a angajaților noștri. Suntem încântați să continuăm în aceeași tonalitate, să ne deschidem porțile în Timișoara pentru pasionații de tehnologie”, spune Dr. Oliver Oswald, partener în MHP CEO și MHP Consulting Romania.
Trebuie să se ştie clar că nu am venit aici să facem piese auto sau să realizăm automobile. Când au circulat în Cluj-Napoca primele informaţii despre sosirea noastră, toată presa spunea că Porsche vine să facă o fabrică acolo”, ne-a mai declarat Oliver Oswald.

Din România, MHP dezvoltă și livrează soluții IT 360° la cele mai înalte standarde unui portofoliu vast de clienți din segmentul „Mobility & Manufacturing” din întreagă lume, acest lucru facilitând dezvoltarea organică a punctelor de lucru din Cluj-Napoca și Timișoara. Odată cu deschiderea noului centru timişorean aici vor lucra în acest prim an 20 de specialişti, urmând ca în 2020 să ajungă la cel puţin o sută.

 „MHP Timișoara reprezintă un pas semnificativ în evoluția noastră atât la nivel internațional cât și în România. Avem deja o bază puternică și văzând potențialul de aici, viitorul nu poate fi decât unul cât se poate de promițător. Recunoaștem pasiunea autentică pentru tehnologie, know-how-ul angajaților noștri și avem convingerea că prin promovarea abilităților și a spiritului lor antreprenorial, putem contribui activ la progresul digital de mâine”, Bernd-Otto Hörmann, CEO MHP Consulting Romania.

MHP – A Porsche Company, entiate afiliată concernului Porsche, este o companie lider din sfera IT, dedicată dezvoltării de soluții adresate segmentului de piață „Mobility & Manufacturing”.

Cu aproximativ 3.000 de angajați, prezenți cu 14 locații în 6 țări din întreaga lume (Germania, Elveția, Anglia, SUA, China și România), alături de peste 300 de clienți, accelerăm progresul digital.

Deviza MHP: EXCELENȚA.

Related posts

87% dintre românii care au răspuns la un sondaj aleg călătoriile în România

Traian Dan

Romcab caută investitori cu sprijinul unui puternic fond de investiții din Londra

Stefana Muresan

Asociaţiile civice care militează pentru autostrada Iaşi-Târgu Mureş solicită declararea autostrăzii drept obiectiv de interes strategic naţional

redactia

Fomco Group, un business care se clădește constant. De 15 ani.

Stefana Muresan

Uzina Silcotub produce țevi din oțel special pentru piața energetică

Nora Dumitrescu

Nemții de la Polipol, investiții masive în fabrica de canapele din Satu Mare

Stefana Muresan

UBB, produs de tehnologie virtuală cu americanii de la EON

Nora Dumitrescu

Prima participare a României la Campionatul Mondial de degustare a vinurilor

Ligia Voro

ANCOM a anunțat tarife mai mici în România pentru terminarea apelurilor mobile

Papuc Irina

Compania Antibiotice a fost premiată pentru comunicarea excelentă cu investitorii

Papuc Irina

Grupul farmaceutic Dona a recrutat un manager cu experienţă în auto

Stefana Muresan

Prima mașină electrică autohtonă, produsă de doi antreprenori din Cluj și Baia Mare. Pregătesc o linie de asamblare la Baia Mare

Stefana Muresan

Colaborare România – Coreea de Sud pentru creșterea productivității

redactia

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Patronii conduși de Ion Lucian vor să se alieze cu prefectura sălăjeană

Nora Dumitrescu

Compania de software Endava îşi extinde activitatea din Timişoara

Robert Bloancă

Stațiunea Borșa va avea pârtie olimpică și telegondolă de 100 milioane lei

Nora Dumitrescu

Microîntreprinderile și IMM-urile vor putea accesa 25 de milioane de euro pentru inovare și dezvoltare de clustere

Stefana Muresan

Norvegienii de la Visma Software România au în plan angajarea a peste 100 de persoane

redactia

Imoteca lansează proiectele Triama Residence și Buena Vista Rezidential la Imobiliarium

redactia

Colaborarea dintre universități și companii este esențială pentru a crea echilibru pe piața muncii – Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara

Nicolae Pop

Piața imobiliară mondială de clădiri comerciale se menține pe creștere

Traian Dan

Certificatele de urgenţă nu mai sunt necesare pentru obţinerea şomajului tehnic

Traian Dan

Trei antreprenori din Brașov au investit 80.000 de euro într-un centru de escaladă lângă București

Papuc Irina

Leave a Comment