Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Electric Castle își va mări suprafața de festival cu 30% anul viitor

Organizatorii festivalului de pe domeniul Banffy din comuna clujeană Bonțida, Electric Castle, au anunțat datele de derulare pentru ediția cu numărul opt: 15-19 iulie 2020.

230.000 de participanți a numărat cea mai recentă ediție Electric Castle, aceasta fiind cea mai mare audiență din istoria de șapte ani a festivalului. 15.000 dintre participanți au optat să trăiască experiența de festival în camping, păstrând tendința de creștere de la an la an.

Organizatorii au decis ca, pentru ediția din 2020, campingul să fie complet regândit și să devină „festivalul din festival”. Noul concept de camping va păstra cele mai populare facilități de până acum – baruri și opțiuni culinare dedicate, locuri speciale pentru grătare și spații de relaxare, dar va aduce și noutăți, precum o scenă dedicată exclusiv celor care vor locui în miniorașul Electric Castle.

Odată cu regândirea campingului, festivalul va câștiga 30% în suprafața totală, ceea ce va permite introducerea de noi scene care vor completa programul cu alte genuri muzicale și explorarea zonei naturale de aici, prin integrarea de noi spații.

„Provocarea va fi să abordăm toate aceste schimbări în mod sustenabil. În 2019, am reușit cu un efort extraordinar din partea partenerilor și implicarea participanților să reciclăm 80% din deșeuri, o premieră pentru un festival din România, însă planurile noastre vizează scăderea impactului real asupra mediului, din toate punctele de vedere, chiar dacă ne așteptăm ca numărul participanților să urce cu cel puțin 10%, media ultimilor ani”, crede Andi Vanca, director de  comunicare al Electric Castle.

30 de tone de hârtie, metal și plastic au fost reciclate după ediția din acest an, cu susținerea Lidl România, iar 469 kg de alimente au fost donate prin proiectul derulat cu Banca de Alimente. Electric Castle lucrează alături de organizațiile implicate în protecția mediului, la o nouă strategie pentru anul viitor.

În 22 octombrie, Electric Castle reia vânzarea de abonamente pentru ediția a opta. Primele 10.000 vor putea fi achiziționate într-o promoție la 399 de lei, după epuizarea acestora prețul fiind de 499 de lei.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MHP - A Porsche Company își extinde prezența internațională cu ocazia inaugurării celui de-al doilea birou din România, la Timișoara

Articolul următor

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share