Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

În perioada 1-3 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Iași este din nou gazda Festivalul Industriilor Creative® – Kasta Morrely Fashion Week®, ediția a IX-a. Evenimentele de interes general ale festivalului sunt încununate de cea de-a VI-a ediţie anuală  Gala Premiilor în Industriile Creative®, prima de acest fel din lume.  

 

Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului proiectului  de cercetare Kasta Morrely care au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane,  Manechin și Organizator spectacole. Această echipă de organizare a scris şi primele manuale ale specialistului calificat: Manechin, Organizator spectacole, Maestru de ceremonii.

Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week s-a bucurat de interesul unor mari designeri de pe 4 continente obţinând de la prima ediţie aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat la cel mai înalt standard.

Festivalul bianual Kasta Morrely Fashion Week promovează elaborat competitivitatea națională și internațională a designerilor, brandurilor și școlilor din zona modei, designului vestimentar și ingineriei textile din România, cât și a companiilor modele de reușită din țara noastră din domenii conexe deschise către manifestările de top ale civilizaţiei actuale. Pe parcursul celor 8 ediții anterioare, pe podiumul internaţional Kasta Morrely Fashion Week și-au lansat colecțiile peste 100 de designeri din România, dintre care îi amintim pe Stephan Pelger, George Hojbotă, Clara Rotescu, Florin Dobre, Eli Lăslean, Alexandru Raicu, Mineli, dar și designeri de renume, prezenţe speciale din Mexic, India, Liban, Dubai, Rusia, Serbia, Olanda, Italia, Azerbaijan, Muntenegru, Spania, Grecia, Cehia, Ucraina, Bulgaria, Portugalia, Austria ș.a.

Conform tradiţiei, în cadrul Festivalului Industriilor Creative se desfăşoară ediţia anuală Gala Premiilor în Industriile Creative®, eveniment care conferă recunoaşterea publică internaţională a profesionalismului în industriile creative personalităților, brandurilor, instituțiilor și organizațiilor internaționale, naționale și locale care prin performanţele activității lor creative în domeniul afacerilor contribuie la dezvoltarea comunităţii.

Dezvoltarea sustenabilă a comunității nu beneficiază de maxim în dezvoltare dacă actorii mediului de afaceri nu îşi primesc laurii în cadrul unor evenimente eligibile prin competenţele recunoscute internaţional ale organizatorilor.

Pe parcursul celor 5 ediții anuale anterioare Creative Industries Awards au primit recunoaştere internaţională  personalităţi din peste 15 state din Europa, SUA și Asia și din toate regiunile României, din domenii precum: Design, Modă, Video, Fotografie, Performing arts, Arte, Meșteșuguri, Televiziune, Radio. Trofeele  Galei anuale a Premiilor în Industriile Creative au o valoare deosebit de importantă pentru participanții internaționali și naționali deoarece reprezintă o recunoaștere publică a talentului, creativității și performanțelor conferită de specialiști cu autoritate în domeniul industriilor creative. Creative Industries Awards – Gala Premiilor în Industriile Creative® este marcă înregistrată Asociaţia Kasta Morrely.

Așadar, între 1 – 3 noiembrie vă dăm întâlnire la Iași, la Festivalul Industriilor Creative. Intrarea publicului se realizează exclusiv pe bază de invitație.

Contact 0721.357.357 și https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/

Organizatori și parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania Betty Ice și Primăria Municipiului Iași.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electric Castle își va mări suprafața de festival cu 30% anul viitor

Articolul următor

Aeroportul Internaţional Timişoara e pe creştere. Cursele charter au fost un succes total

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share