Antreprenori Eveniment Ultimele stiri

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

- KM ziua 3 Ovid Meyer 647 960x640 - Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

În perioada 1-3 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Iași este din nou gazda Festivalul Industriilor Creative® – Kasta Morrely Fashion Week®, ediția a IX-a. Evenimentele de interes general ale festivalului sunt încununate de cea de-a VI-a ediţie anuală  Gala Premiilor în Industriile Creative®, prima de acest fel din lume.  

 

Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului proiectului  de cercetare Kasta Morrely care au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane,  Manechin și Organizator spectacole. Această echipă de organizare a scris şi primele manuale ale specialistului calificat: Manechin, Organizator spectacole, Maestru de ceremonii.

Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week s-a bucurat de interesul unor mari designeri de pe 4 continente obţinând de la prima ediţie aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat la cel mai înalt standard.

Festivalul bianual Kasta Morrely Fashion Week promovează elaborat competitivitatea națională și internațională a designerilor, brandurilor și școlilor din zona modei, designului vestimentar și ingineriei textile din România, cât și a companiilor modele de reușită din țara noastră din domenii conexe deschise către manifestările de top ale civilizaţiei actuale. Pe parcursul celor 8 ediții anterioare, pe podiumul internaţional Kasta Morrely Fashion Week și-au lansat colecțiile peste 100 de designeri din România, dintre care îi amintim pe Stephan Pelger, George Hojbotă, Clara Rotescu, Florin Dobre, Eli Lăslean, Alexandru Raicu, Mineli, dar și designeri de renume, prezenţe speciale din Mexic, India, Liban, Dubai, Rusia, Serbia, Olanda, Italia, Azerbaijan, Muntenegru, Spania, Grecia, Cehia, Ucraina, Bulgaria, Portugalia, Austria ș.a.

- KM ziua 3 Ovid Meyer 136 1024x565 - Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

Conform tradiţiei, în cadrul Festivalului Industriilor Creative se desfăşoară ediţia anuală Gala Premiilor în Industriile Creative®, eveniment care conferă recunoaşterea publică internaţională a profesionalismului în industriile creative personalităților, brandurilor, instituțiilor și organizațiilor internaționale, naționale și locale care prin performanţele activității lor creative în domeniul afacerilor contribuie la dezvoltarea comunităţii.

Dezvoltarea sustenabilă a comunității nu beneficiază de maxim în dezvoltare dacă actorii mediului de afaceri nu îşi primesc laurii în cadrul unor evenimente eligibile prin competenţele recunoscute internaţional ale organizatorilor.

- OM4 8301 1024x680 - Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

Pe parcursul celor 5 ediții anuale anterioare Creative Industries Awards au primit recunoaştere internaţională  personalităţi din peste 15 state din Europa, SUA și Asia și din toate regiunile României, din domenii precum: Design, Modă, Video, Fotografie, Performing arts, Arte, Meșteșuguri, Televiziune, Radio. Trofeele  Galei anuale a Premiilor în Industriile Creative au o valoare deosebit de importantă pentru participanții internaționali și naționali deoarece reprezintă o recunoaștere publică a talentului, creativității și performanțelor conferită de specialiști cu autoritate în domeniul industriilor creative. Creative Industries Awards – Gala Premiilor în Industriile Creative® este marcă înregistrată Asociaţia Kasta Morrely.

Așadar, între 1 – 3 noiembrie vă dăm întâlnire la Iași, la Festivalul Industriilor Creative. Intrarea publicului se realizează exclusiv pe bază de invitație.

Contact 0721.357.357 și https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/

Organizatori și parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania Betty Ice și Primăria Municipiului Iași.

 

Related posts

Asocierea firmelor orădene Costa Voc şi Trebor Drum Construct a câștigat contractul pentru amenajarea Parcului Industrial din Tileagd

redactia

SALSA WEEK & KIZOMBA 2016

A fost semnat cel mai important contract de finanțare din istoria municipiului Turda, în valoare de peste 31 mil. euro

Stefana Muresan

Un nou incubator de afaceri în Odorheiu Secuiesc

Ligia Voro

Înmatriculările și producția de autoturisme în România a scăzut cu peste 50% în aprilie față de anul trecut

Papuc Irina

Aeroportul Cluj a înregistrat, luni, cel mai mare număr de pasageri din istorie – 10.189

Stefana Muresan

NRCC KNOWLEDGE CENTER EMPLOYEE ENGAGEMENT & WORKPLACE

Transilvania Business

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

Tinerii care schimbă lumea se întâlnesc online la Ziua Națională IMPACT între 1-5 iunie

Papuc Irina

Proiect european de 4,4 mil. euro pentru electrificarea cu leduri a oraşului Beclean

Stefana Muresan

„Drumul vinului” peste dealurile Silagiului

redactia

PRIMER: Ce ar trebui sa stie pacientii despre mecanismului de serializare si verificare a medicamentelor

redactia

Premiul The COTERIE Best Handbag, câștigat de Atribut la New York

Ligia Voro

Antreprenorul bistrițean Ioan Petruț, nouă afacere în domeniul IT&C

Stefana Muresan

APIA a inceput plata finală a subvențiilor

Turcii de la Karsan Otomotiv vor livra Brașovului 105 autobuze

redactia

Economiștii de la Babeș-Bolyai au luat două premii AFER

Nora Dumitrescu

Început de an universitar pentru programele susţinute de către NTT DATA Romania

redactia

Singurul tablou românesc din colecția IBM, repatriat de Artmark

Ligia Voro

Karpatia Horse Show 2016

Transilvania Business

Nord-Vestul se apropie de București la locuințele noi

Nora Dumitrescu

Transilvania Business și cotidianul Zi de Zi, membre în PressHub – un proiect finanțat prin Google Digital News Initiative

Stefana Muresan

Chinezii contestă anularea procedurii de realizare a Autostrăzii Ploiești-Brașov prin PPP

Ion Surdu

Medici cu experiență și baze de tratament performante la Aluniș Sovata

Stefana Muresan

Leave a Comment