Antreprenori Eveniment Ultimele stiri

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

În perioada 1-3 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Iași este din nou gazda Festivalul Industriilor Creative® – Kasta Morrely Fashion Week®, ediția a IX-a. Evenimentele de interes general ale festivalului sunt încununate de cea de-a VI-a ediţie anuală  Gala Premiilor în Industriile Creative®, prima de acest fel din lume.  

 

Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului proiectului  de cercetare Kasta Morrely care au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane,  Manechin și Organizator spectacole. Această echipă de organizare a scris şi primele manuale ale specialistului calificat: Manechin, Organizator spectacole, Maestru de ceremonii.

Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week s-a bucurat de interesul unor mari designeri de pe 4 continente obţinând de la prima ediţie aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat la cel mai înalt standard.

Festivalul bianual Kasta Morrely Fashion Week promovează elaborat competitivitatea națională și internațională a designerilor, brandurilor și școlilor din zona modei, designului vestimentar și ingineriei textile din România, cât și a companiilor modele de reușită din țara noastră din domenii conexe deschise către manifestările de top ale civilizaţiei actuale. Pe parcursul celor 8 ediții anterioare, pe podiumul internaţional Kasta Morrely Fashion Week și-au lansat colecțiile peste 100 de designeri din România, dintre care îi amintim pe Stephan Pelger, George Hojbotă, Clara Rotescu, Florin Dobre, Eli Lăslean, Alexandru Raicu, Mineli, dar și designeri de renume, prezenţe speciale din Mexic, India, Liban, Dubai, Rusia, Serbia, Olanda, Italia, Azerbaijan, Muntenegru, Spania, Grecia, Cehia, Ucraina, Bulgaria, Portugalia, Austria ș.a.

Conform tradiţiei, în cadrul Festivalului Industriilor Creative se desfăşoară ediţia anuală Gala Premiilor în Industriile Creative®, eveniment care conferă recunoaşterea publică internaţională a profesionalismului în industriile creative personalităților, brandurilor, instituțiilor și organizațiilor internaționale, naționale și locale care prin performanţele activității lor creative în domeniul afacerilor contribuie la dezvoltarea comunităţii.

Dezvoltarea sustenabilă a comunității nu beneficiază de maxim în dezvoltare dacă actorii mediului de afaceri nu îşi primesc laurii în cadrul unor evenimente eligibile prin competenţele recunoscute internaţional ale organizatorilor.

Pe parcursul celor 5 ediții anuale anterioare Creative Industries Awards au primit recunoaştere internaţională  personalităţi din peste 15 state din Europa, SUA și Asia și din toate regiunile României, din domenii precum: Design, Modă, Video, Fotografie, Performing arts, Arte, Meșteșuguri, Televiziune, Radio. Trofeele  Galei anuale a Premiilor în Industriile Creative au o valoare deosebit de importantă pentru participanții internaționali și naționali deoarece reprezintă o recunoaștere publică a talentului, creativității și performanțelor conferită de specialiști cu autoritate în domeniul industriilor creative. Creative Industries Awards – Gala Premiilor în Industriile Creative® este marcă înregistrată Asociaţia Kasta Morrely.

Așadar, între 1 – 3 noiembrie vă dăm întâlnire la Iași, la Festivalul Industriilor Creative. Intrarea publicului se realizează exclusiv pe bază de invitație.

Contact 0721.357.357 și https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/

Organizatori și parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania Betty Ice și Primăria Municipiului Iași.

 

Related posts

POZITIV TB: Vlad Sarca – Director EGV International – „Este nevoie de o infuzie masivă de capital în economie”

Traian Dan

Ferma Zootehnică își extinde rețeaua în Maramureș

Nora Dumitrescu

Hexagon Offices & Apartments – Lucrările de finalizare ale primei investiții KÉSZ Group în România au început

redactia

Piața muncii la Cluj: vor să ajungă IT-iști pornind de la zero

Nora Dumitrescu

Modificări la Codul fiscal, promulgate de șeful statului: nou termen pentru declarația unică, noi facilități fiscale, dar și noi taxe

Ion Surdu

Chatboții Druid ajung în industrii din Marea Britanie

Traian Dan

Record la fabricile din Mioveni și Craiova: în luna septembrie s-au produs peste 50.000 de mașini Dacia și Ford

Ion Surdu

Patronul Multicom, Gavril Iepure, vres să ridice un complex rezidențial-comercial în Zalău

redactia

Casa Rusu va avea două showroom-uri în Maramureș

Nora Dumitrescu

Infuzie de 15 milioane de euro în spitalele clujene

Nora Dumitrescu

Fundația Prințul de Wales lansează primul program în sprijinul micilor fermieri și producători români

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Brașov, an Attractive City for National and International Investments

Transilvania Business

CTP a livrat o nouă hală în CTPark Cluj II

redactia

Gestionarea iluminatului public din Sibiu, transmisă unei asocieri pentru 4 ani: contract de 42 de milioane de lei

Papuc Irina

Dacia, creştere de 7% a autovehiculelor vândute anul trecut. Cea mai bună performanţă comercială din istoria sa

redactia

Timiș: Locuitorii din 70 de localități, constituiți în asociații de dezvoltare, vor beneficia de conectare la reţele de gaze naturale

redactia

Rectorul UVT, apel pentru dezvoltarea durabilă a Timișoarei

Stefana Muresan

Eldi Brutăria, model de succes în industria de panificaţie

Stefana Muresan

USAMV Cluj va școli mecanici agricoli și tehnicieni fără bacalaureat

Nora Dumitrescu

Judeţul Covasna vrea să-şi consolideze poziţia de lider în topul producătorilor de cartofi

Stefana Muresan

Bosch pune piatra de temelie pentru un nou Centru de Inginerie în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Primul set de tutoriale video Digitaliada pentru predarea matematicii

Ligia Voro

100.000 euro pentru pensiuni și restaurante prin programul „ELECTRIC UP”

Traian Dan

Made in România. Ce materiale promoționale și cadouri vor primi oficialii europeni care vor participa la reuniunile prezidate de România

redactia

Leave a Comment