Antreprenori Eveniment Ultimele stiri

Festivalul Industriilor Creative, ediția a IX-a

În perioada 1-3 noiembrie 2019, Sala Polivalentă din Iași este din nou gazda Festivalul Industriilor Creative® – Kasta Morrely Fashion Week®, ediția a IX-a. Evenimentele de interes general ale festivalului sunt încununate de cea de-a VI-a ediţie anuală  Gala Premiilor în Industriile Creative®, prima de acest fel din lume.  

 

Această manifestare internațională este organizată de membri ai colectivului proiectului  de cercetare Kasta Morrely care au conceput standardele ocupaționale legalizate în Codul Ocupațiilor din România pentru două calificări de top ale societății contemporane,  Manechin și Organizator spectacole. Această echipă de organizare a scris şi primele manuale ale specialistului calificat: Manechin, Organizator spectacole, Maestru de ceremonii.

Proiectul Artelor ce Înfrumusețează Omul Kasta Morrely Fashion Week s-a bucurat de interesul unor mari designeri de pe 4 continente obţinând de la prima ediţie aprecierea internațională de primul festival demonstrativ de modă din lume.

Festivalul Industriilor Creative® este un proiect civic al Organizației Kasta Morrely, ce foloseşte competenţele organizatorilor săi în tehnicile creării imaginii de interes general prin profesionalism în organizare şi pe podiumul de modă. Misiunea festivalului este promovarea dezvoltării antreprenoriatului creativ și a foarte importantului domeniu al industriilor creative din România printr-un spectacol internaţional bianual organizat la cel mai înalt standard.

Festivalul bianual Kasta Morrely Fashion Week promovează elaborat competitivitatea națională și internațională a designerilor, brandurilor și școlilor din zona modei, designului vestimentar și ingineriei textile din România, cât și a companiilor modele de reușită din țara noastră din domenii conexe deschise către manifestările de top ale civilizaţiei actuale. Pe parcursul celor 8 ediții anterioare, pe podiumul internaţional Kasta Morrely Fashion Week și-au lansat colecțiile peste 100 de designeri din România, dintre care îi amintim pe Stephan Pelger, George Hojbotă, Clara Rotescu, Florin Dobre, Eli Lăslean, Alexandru Raicu, Mineli, dar și designeri de renume, prezenţe speciale din Mexic, India, Liban, Dubai, Rusia, Serbia, Olanda, Italia, Azerbaijan, Muntenegru, Spania, Grecia, Cehia, Ucraina, Bulgaria, Portugalia, Austria ș.a.

Conform tradiţiei, în cadrul Festivalului Industriilor Creative se desfăşoară ediţia anuală Gala Premiilor în Industriile Creative®, eveniment care conferă recunoaşterea publică internaţională a profesionalismului în industriile creative personalităților, brandurilor, instituțiilor și organizațiilor internaționale, naționale și locale care prin performanţele activității lor creative în domeniul afacerilor contribuie la dezvoltarea comunităţii.

Dezvoltarea sustenabilă a comunității nu beneficiază de maxim în dezvoltare dacă actorii mediului de afaceri nu îşi primesc laurii în cadrul unor evenimente eligibile prin competenţele recunoscute internaţional ale organizatorilor.

Pe parcursul celor 5 ediții anuale anterioare Creative Industries Awards au primit recunoaştere internaţională  personalităţi din peste 15 state din Europa, SUA și Asia și din toate regiunile României, din domenii precum: Design, Modă, Video, Fotografie, Performing arts, Arte, Meșteșuguri, Televiziune, Radio. Trofeele  Galei anuale a Premiilor în Industriile Creative au o valoare deosebit de importantă pentru participanții internaționali și naționali deoarece reprezintă o recunoaștere publică a talentului, creativității și performanțelor conferită de specialiști cu autoritate în domeniul industriilor creative. Creative Industries Awards – Gala Premiilor în Industriile Creative® este marcă înregistrată Asociaţia Kasta Morrely.

Așadar, între 1 – 3 noiembrie vă dăm întâlnire la Iași, la Festivalul Industriilor Creative. Intrarea publicului se realizează exclusiv pe bază de invitație.

Contact 0721.357.357 și https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/

Organizatori și parteneri principali: Asociația Kasta Morrely, Compania Betty Ice și Primăria Municipiului Iași.

 

Related posts

Facturone, în sprijinul firmelor

Ligia Voro

Noutăți Rezidențiat 2019: a fost stabilită data desfășurării examenului la Medicină

Papuc Irina

“Be an Innovator” 2018 – Lansăm o nouă ediție a concursului BearingPoint de idei inovatoare pentru studenți

Stefana Muresan

Energia verde și industria alimentară subiectele forumului de afaceri româno-maghiar

A. I.

Producătorul lactatelor Monor se apropie de 100 mil. lei

Stefana Muresan

Pleacă nemții, vin francezii. Grupul Parisot va avea fabrică în Sălaj

Nora Dumitrescu

Fonduri europene de 155 milioane euro pentru sprijinirea studenților defavorizați, a doctoranzilor în antreprenoriat și a cercetătorilor post-doctorat

Stefana Muresan

CBRE preia administrarea Ethos House

Papuc Irina

BVB a implementat măsuri pentru ca activitatea să nu fie afectată de extinderea COVID-19

Ligia Voro

Cultivatorii de orez din UE pot beneficia acum de avantajele Rinskor™ Active

Ligia Voro

La Blaj va fi deschis un hipermarket Kaufland: investiție de 28 milioane lei

Ion Surdu

USAMV Cluj, vânzări de mii de lei zilnic. Lapte și ouă din fermele proprii

redactia

UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș, într-un top al celor mai sustenabile universități din lume

Ligia Voro

[Enjoy Transylvania!] The Municipality of Blaj – continuity of evolution, from historical importance to economic power

Transilvania Business

Ecodestinaţia Pădurea Craiului, promovată la târgurile de turism din Amsterdam şi Oslo

redactia

Aeroportul Internațional „Avram Iancu“ Cluj suplimentează zborurile către Constanța în sezonul de vară 2018

Stefana Muresan

Fabrica de lapte din Dej și-a instalat linii noi de ambalare

Nora Dumitrescu

Starbucks își deschide cafenele în serie la Cluj

Nora Dumitrescu

Ryanair revine cu patru zboruri internaționale de pe Aeroportul Oradea

Traian Dan

Petre Daea: Președinția României la Consiliul UE are de gestionat 29 de dosare pe agricultură și piscicultură

redactia

Vodafone preia operațiunile Liberty Global, companie ce deţine şi UPC România

Stefana Muresan

Companiile E.ON din România contribuie cu încă 500.000 de lei la eforturile de combatere a pandemiei COVID-19

Ligia Voro

Banca Mondială: Peste 200.000 de români şi-ar dori să se mute la Braşov

redactia

CCIA Timiș, sprijin pentru 25 de firme ale căror planuri de afaceri au fost selectate pentru finanțare

Stefana Muresan

Leave a Comment