Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiectele de afaceri în lifestyle din România, promovate la Cluj

O comunitate a femeilor de afaceri din Cluj-Napoca va sprijini antreprenoarele pentru a-și concretiza planurile de business cu ajutorul întreprinzătorilor care au deja succes în domeniul în care activează.

“Avem în comunitatea noastră sute de modele de lifestyle business, afaceri dezvoltate în general de către părinții care au găsit diverse soluții ingenioase de a-și transforma pasiunile și abilitățile în modele de business aproape ideale: le permit să îmbine armonios viața de familie cu cea profesională”, spune Alina Bota, fondatoarea comunității Mamprenoare.

Aceasta va organiza, în perioada 2-5 noiembrie, la Cluj-Napoca, mai multe evenimente dedicate celor aflați în căutarea unui echilibru între carieră și familie la care sunt invitate familii de antreprenori din toată țara. Punctul comun al invitaților și antreprenorilor va fi crearea unei comunități în jurul ideilor acestora.

Trei comunități, care s-au legat recent prin proiecte, vor fi reprezentate de fondatoarele lor, Mirela Retegan (Gașca Zurli), Maria Duduman (FăBine.ro) și Alina Bota, iar printre invitați mai figurează fotbalistul Ionuț Rada și nutriționistul Iulia Broscoi.

Antreprenoarele care au proiecte în dezvoltare vor putea participa la un workshop de management, în urma cărora vor fi îndrumate către concretizarea planului de afaceri sau spre un proiect organizațional, fiind coordonate de Alina Bota – business consultant și Gabriela Tichelea – transformational coach.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Holcim a contribuit la dotarea școlilor din zona Aleșd cu 110.000 euro

Articolul următor

Mulberry Development a dat în folosință ISHO Parking

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Startup Europe Week Brașov 2024

Startup Europe Week este o inițiativă a Comisiei Europene de animare a afacerilor prin organizarea simultană a unor…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share