Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Holcim a contribuit la dotarea școlilor din zona Aleșd cu 110.000 euro

Holcim România a sprijinit cu aproximativ 210.000 EUR inițiativele pentru dotarea școlilor din zonele Aleșd (județul Bihor) și Câmpulung-Muscel (județul Argeș), comunități în care producătorul de materiale de construcții operează cele două fabrici de ciment.

Astfel, peste 4.000 de elevi beneficiază anul acesta de condiții mai bune în unitățile de învățământ, sponsorizările mergând către echipamente IT și dotarea laboratoarelor de informatică, instalarea de mobilier nou și ergonomic, dotarea unui laborator de științe și chiar înființarea unei stații radio într-una dintre școli.

Alina Cristea
FOTO: HOLCIM

Utilizarea unui echipament corespunzător este esențială în orice mediu de lucru. Prin crearea de parteneriate cu instituțiile de învățământ din comunitățile Holcim România, am reușit să îmbunătățim condițiile de studiu pentru mulți copii, care acum se pot bucura de mobilier ergonomic modern, de calculatoare performante și de un loc potrivit în care să facă mișcare”, a declarat Alina Cristea, Manager Dezvoltare Durabilă și Comunicare.

Dotări în zona Aleșd

În zona fabricii de ciment din Aleșd au fost alocați peste 110.000 EUR, în urma cărora au beneficiat elevi ai Colegiului Tehnic Alexandru Roman, ai Liceului Teoretic Constantin Șerban din Aleșd, ai Școlii Gimnaziale Hotar, ai Școlii Primare nr. 1 Telechiu din comuna Țețchea, ai Școlii Gimnaziale Butan din comuna Magești și ai Școlii Gimnaziale nr. 1 din comuna Aștileu.

Scoli dotate cu calculatoare
FOTO: HOLCIM

Proiectele din Aleșd constau în: dotarea unui teren de sport multifuncțional pentru cei 850 de elevi ai colegiului Tehnic Alexandru Roman; achiziționarea a 18 videoproiectoare și 13 laptopuri moderne pentru dotarea laboratoarelor de informatică și chimie, în urma cărora beneficiază cei 450 de elevi ai claselor V-VIII; dotarea cu mobilier ergonomic a Școlii Gimnaziale Hotar, a Școlii Primare nr. 1 Telechiu și a Școlii gimnaziale Butan pentru un total de 220 de elevi; dotarea cu mobilier și echipamente IT a laboratorului de informatică de la Școala Gimnazială nr. 1 din comuna Aștileu pentru un total de 76 de elevi.

Despre Holcim România

Holcim (România) SA, activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 15 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO: AZOMUREȘ, lecție integrată despre fertilizanți

Articolul următor

Proiectele de afaceri în lifestyle din România, promovate la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share