Cluj Ultimele stiri

Județele din Transilvania și Banat, fruntașe la servicii poștale private

Clujul, Brașovul și Timișul se află între primele cinci din țară în privința serviciilor poștale private solicitate în România.

În 2018, compania Pink Post avea cel mai mare volum de trimiteri din rândul operatorilor privați de servicii poștale în 2018, conform unui studiu al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Compania a livrat 386 milioane de trimiteri, încheind anul cu afaceri de 16,6 milioane de euro. Anul trecut, a consemnat 100 milioane de trimiteri adresate, 4,5 milioane de plicuri cu confirmare de primire și 10 milioane materiale de publicitate adresată, și 280 milioane materiale publicitare neadresate.

Dintre trimiterile poștale la nivel național, Pink Post a livrat cele mai mari volume în București, Constanța, Prahova, Brașov, Cluj și Timiș. Pink Post este lider pe piața de servicii poștale private din România, dispune de o rețea teritorială de 60 de filiale, are 1.500 de angajați și o flotă de 200 autovehicule.

Principalele companii de curierat din România sunt Fan Courier (19,2% din piață), Urgent Cargus (11,9%), TNT (10%), DHL (8,1%), GLS (4,6%).

Related posts

Fiecare a cincea comandă de pe eMAG făcută din București este livrată prin easybox

Papuc Irina

Investiţie de 6 milioane de euro într-o fabrică de acumulatori la Oradea

Traian Dan

Alba: Nouă pârtie, la Şureanu, în Munţii Sebeşului

redactia

Leave a Comment