Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Județele din Transilvania și Banat, fruntașe la servicii poștale private

Clujul, Brașovul și Timișul se află între primele cinci din țară în privința serviciilor poștale private solicitate în România.

În 2018, compania Pink Post avea cel mai mare volum de trimiteri din rândul operatorilor privați de servicii poștale în 2018, conform unui studiu al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Compania a livrat 386 milioane de trimiteri, încheind anul cu afaceri de 16,6 milioane de euro. Anul trecut, a consemnat 100 milioane de trimiteri adresate, 4,5 milioane de plicuri cu confirmare de primire și 10 milioane materiale de publicitate adresată, și 280 milioane materiale publicitare neadresate.

Dintre trimiterile poștale la nivel național, Pink Post a livrat cele mai mari volume în București, Constanța, Prahova, Brașov, Cluj și Timiș. Pink Post este lider pe piața de servicii poștale private din România, dispune de o rețea teritorială de 60 de filiale, are 1.500 de angajați și o flotă de 200 autovehicule.

Principalele companii de curierat din România sunt Fan Courier (19,2% din piață), Urgent Cargus (11,9%), TNT (10%), DHL (8,1%), GLS (4,6%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Workshop NATO Urban Medical, la Târgu Mureș  

Articolul următor

APIA: aproape 390.000 de fermieri, plătiți în cadrul Campaniei de plăţi în avans pentru 2019. Suma autorizată: 439.581.738 euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share