Bihor Industrie IT&C Robotica Ultimele stiri

Roboții colaborativi, demonstraţii practice la Oradea

Universal Robots organizează o serie de ateliere „Seminar in the Box”, gratuite în Oradea, Sibiu, Brașov, Ploiești, Baia Mare și Pitești.

 

Bihorenii interesați de domeniul roboticii au putut asista la un seminar și o demonstrație practică de lucru cu roboții colaborativi (coboți). Atelierul „Seminar in the box” a fost găzduit de sala de conferinţe a Hotelului Elite, marţi, 22 octombrie 2019. Seminarul a fost susţinut de reprezentanţii Universal Robots, pionier și lider mondial în domeniul roboților colaborativi.

Aceste cursuri practice gratuite sunt axate pe programarea și lucrul cu coboți de la Universal Robots, și nu sunt adresate doar managerilor de producție, ci și celor care doresc să afle mai multe despre avantajele automatizării în companiile lor. Atelierul face parte dintr-o serie de ateliere care au început deja și vor continua pe tot parcursul anului. În săptămânile care urmează, vor avea loc ateliere și în Brașov (25.10), Ploiești (29.10), Sibiu (12.11), Baia Mare (20:11) și Pitești (28.11)”, ne-a informat Răzvan Isac, Sales Developement Manager, Universal Robots.

SEMINAR ROBOTI COLABORATIVI
FOTO: TRANSILVANIA BUSINESS

Seminar in the Box” a durat circa şase și a început cu o introducere în domeniul roboticii colaborative. Cea mai lungă sesiune a atelierului interactiv a durat trei ore și a constat în programarea și aplicarea/utilizarea în practică a robotului colaborativ. Experți de la Universal Robots au fost prezenți în cadrul atelierului pentru întreaga zi și au răspuns la toate întrebările legate de soluțiile de automatizare.

Peste 60.000 utilizatori

Seria de ateliere „Seminar in the Box” a fost lansată cu succes pe piețele din Europa Centrală și de Est și face parte dintr-un număr de alte proiecte Universal Robots care au ca scop creșterea gradului de conștientizare cu privire la automatizarea industrială, în special în rândul întreprinderilor mici și mijlocii. De asemenea, compania deține și propria academie Universal Robots, o platformă de instruire și programare online, destinată lansării în practică a coboților, care este folosită de peste 60.000 de utilizatori din peste 130 de țări din întreaga lume.

Demonstratie practica
FOTO: TRANSILVANIA BUSINESS

În cadrul seminariilor, cei prezenţi pot afla informaţii despre ce procese pot fi automatizate cu coboți, care este diferența dintre roboții industriali și roboții colaborativi, cum să programeze coboții sau cât de rapidă poate fi integrarea acestora la locul de muncă.

Related posts

Cluj Arena va avea gazon hibrid la fel cum au ”Camp Nou” și ”San Siro”. Investiție estimată între 500.000 – 1.000.000 de euro

redactia

Via Tranilvanica – Drumul care unește – continuă până la Putna

Stefana Muresan

Finanțări de aproape 421 de milioane de euro pentru tinerii fermieri

redactia

Leave a Comment