Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MedLife a anunțat achiziționarea pachetului integral de acțiuni al Spitalului Lotus Ploiești

Grupul MedLife anunță achiziția pachetului de 100% din acțiunile Spitalului Lotus SRL din Ploiești, cel mai important furnizor de servicii medicale private din județul Prahova, care asigură servicii integrate de ambulatoriu, imagistică, laborator, spitalizare și maternitate.

Spitalul cuprinde 22 de paturi în 12 rezerve, 2 săli de Terapie Intensivă și un bloc operator cu 2 săli de operație. Partea de ambulatoriu este dotată cu 9 cabinete de consultații, care acoperă 21 de specialiăți medicale, dar și cu un departament de radiologie și imagistică medicală. Unitatea mai cuprinde un laborator, care efectuează peste 500 de teste medicale. Potrivit Medlife, în 2018, spitalul Lotus a deservit paroximativ 100.000 de pacienți. Compania are în prezent peste 135 de medici și asistente și a inregistrat la nivelul anului 2018 o cifră de afaceri de 3,9 milioane euro.

„Suntem prezenți pe piața de servicii medicale din Ploiești de 3 ani, printr-o hyperclinică, iar odată cu finalizarea acestei tranzacții, vom putea oferi prahovenilor și zecilor de mii de clienți din companii servicii medicale integrate, de la ambulatoriu, laborator, imagistică și spitalizare. Totodată, acest parteneriat este și o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung față de investitori de a ne continua expansiunea prin achiziții. Este al doilea pas, după OncoTeam, dintr-o serie mai mare de tranzacții pe care sperăm să le semnăm până la finele acestui an”, a declarat Mihai Marcu, președinte și CEO MedLife.

Tranzacția a fost intermediată de Deloitte România, prin Ioana Filipescu, Partener Corporate Finance.

Prin preluarea spitalului Lotus, grupul MedLife ajunge la un portofoliu de 25 de companii achiziționate, ultima tranzacție anunțată fiind laboratorul OncoTeam, din București.

Foto: spital-lotus.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Zentiva achiziționează operațiunile Alvogen din Europa Centrală și de Est

Articolul următor

Platforma Scarabeo 9 începe forajul în perimetrul Trident din Marea Neagră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share