Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pack Show 2019, locul de întâlnire al industriei de packaging

În perioada 30 octombrie – 3 noiembrie va avea loc expoziția de packaging „Pack Show 2019”, eveniment relevant pentru regiunea sud-est europeană. Expoziția se va desfășura în centrul expozițional Romexpo, Pavilionul A, București.

La Pack Show 2019 vor fi prezente 125 de firme expozante, locale și internaționale, cu echipamente de packaging de ultimă oră, ambalaje inovatoare, sustenabile și inteligente, convenționale și non-convenționale. De asemenea, potrivit organizatorilor, vor fi prezentate soluții software și logistică pentru industria de packaging și vor avea loc sute de demonstrații live.

Pack Show se va desfășura anul acesta în paralel cu alte trei târguri de mare anvergură: Indagra, Indagra Food & Carnexpo și Expo Drink. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe packshow.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început lucrările la primele trasee de mountain bike din Masivul Postăvarul. „Iubitorii acestui sport vor avea la dispoziție 6 trasee cu diferite nivele de dificultate”

Articolul următor

ANRE: În primele 7 luni ale acestui an au crescut importurile de electricitate cu 45 la sută

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share