Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cele mai de succes afaceri din anului 2018 din Timiş au fost premiate la Topul Firmelor

Topul Firmelor Timis

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a premiat, la finalul săptămânii precedente, cele mai de succes întreprinderi din economia judeţului. La Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, a avut loc ediţia cu numărul 26 al Topului Firmelor.

În faţa unor personalităţi ale vieţii economice, sociale şi administrative din Timiş, gazdele de la CCIAT au oferit diplomele şi trofeele pentru cei mai buni dintre cei mai buni reprezentanţi ai businesss-ului local.

Un număr total de 10.232 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un număr de 31.118 firme care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar de anul trecut au îndeplinit criteriile necesare pentru a fi clasificiate în actuala ediţie a Topului. Dintre acestea, 1.814 firme au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III ale clasamentului, firmele fiind structurate pe 7 domenii de activitate, 251 grupe (conform codului CAEN) şi 5 clase de mărime. Totodată, 212 firme a căror fidelitate și perseverenţă le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în Top în ultimii șapte ani sunt distinse cu Trofeul de Excelenţă.

Participanţii la eveniment au avut parte în cadrul ceremoniei de un bogat program artistic şi de un dineu de gală din partea CCIA Timiş.

Clasamentul integral al Topului Judeţean al Firmelor pentru anul 2018 este disponibil online, pe pagina dedicată evenimentului. În urma clasificării la nivel judeţean, cele mai bune firme vor fi incluse şi în Topul naţional, clasificarea făcându-se pe baza unor criterii unice, valabile pentru toate Camerele, organizatoarele competiţiilor locale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Aeroportul din Timișoara

Aeroportul Internaţional Timişoara a trecut la orarul de iarnă. Sunt curse noi spre Bucureşti şi Stuttgart

Articolul următor

Eurostat: printre statele unde industria este cea mai semnificativă activitate economică

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share