Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Internaţional Timişoara a trecut la orarul de iarnă. Sunt curse noi spre Bucureşti şi Stuttgart

Aeroportul din Timișoara

Aeroportul Internațional Timișoara a trecut, începând de sâmbătă, 26 octombrie, la orarul de iarnă. Acesta va fi valabil până în 30 martie 2020, ia ordată cu trecerea la ora de iarnă, companiile aeriene vor efectua o serie modificări în programul de zbor.

La cursele interne, compania aeriană Ryanair introduce un nou zbor, în zilele de luni și vineri, spre și dinspre Bucureşti. În total, începând cu săptămâna viitoare, vor fi disponibile 84 de curse săptămânale, spre și dinspre București – Otopeni, operate de cele două companii aeriene, Tarom și Ryanair. Compania Tarom a păstrat și în programul de iarnă cursele spre/dinspre Iași, cu o frecvență de 3 zboruri pe săptămână.

Ryanair va opera, în continuare, cursele spre București și Bergamo, iar Lufthansa va avea 4 curse zilnice spre Frankfurt am Main și München.

Pe destinația Stuttgart, compania Eurowings introduce cel de-al patrulea zbor, în ziua de duminică. Compania aeriană Wizz Air are destinații directe din Timișoara spre Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Israel, Belgia și Danemarca.

În medie, aproximativ 270 de curse aeriene de pasageri decolează sau aterizează la Timișoara, în fiecare săptămână.

La acestea se adaugă alte 48 de curse săptămânale de transport marfă, spre sau dinspre Köln, Budapesta, Katowice, Cluj, Nürnberg și München.

Singura cursă charter de vacanță, care va fi disponibilă parțial și în programul de iarnă, va fi cea pe ruta Timișoara-Hurghada, care va funcţiona până în 7 noiembrie, în fiecare zi de joi.

Companiile aeriene își rezervă dreptul de a aduce modificări programului de zbor, au mai anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADR Vest oferă întreprinderilor mici şi mijlocii finanţări de 37 de milioane de euro

Articolul următor
Topul Firmelor Timis

Cele mai de succes afaceri din anului 2018 din Timiş au fost premiate la Topul Firmelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share