Turism Ultimele stiri

Paralela 45 lansează prima ofertă pentru charterele sezonului 2020

Antalya, Turcia, va rămâne vedeta sezonului 2020, alături de nou-venitele Egipt și Tunisia, cu plecări de pe majoritatea aeroporturilor din România. Turoperatorul Paralela 45 a lansat programul Early Booking pentru sezonul 2020, cu reduceri de până la 40% și zboruri noi spre Turcia. Turoperatorul estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de 70 de milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul trecut.

 

Întreaga ofertă pentru vacanţa de vară a Paralela 45 cuprinde 30 de zboruri săptămânale de tip charter spre Turcia (Antalya, Alanya şi Bodrum) și Grecia (Creta, Rodos, Santorini, Zakynthos) din 11 oraşe ale ţării, în perioada mai/iunie – finalul lunii septembrie.

Pentru prima dată după 1990, anul viitor Paralela 45 va opera un charter din Constanța cu destinația Antalya. Celelalte zboruri spre Antalya sunt programate din Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Iași, Bacău și sunt realizate cu avioanele companiilor Corendon și SunExpress.

Mai mult de 25.000 turişti îşi vor petrece vacanţa de vară în Antalya, în creştere cu 15% faţă de 2019, la tarife care încep de la 450 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, în perioada de Early Booking.

“Antalya se prefigurează a fi, din nou, vedeta sezoului estival, pentru al treilea an consecutiv. Cele mai mari reduceri de preţ în perioada de Early Booking, de 40%, vin de la partenerii noştri hotelieri turci şi primele vânzări de vacanţe pentru vara 2020 au fost făcute deja. Turiştii români ştiu produsul all inclusiv turcesc şi profită de lansarea Early Booking încă din septembrie 2019”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Două zboruri charter spre zona Bodrum (Bodrum, Kusadasi, Marmaris) sunt programate anul viitor, din Bucureşti şi Cluj-Napoca. În perioada de Early Booking, ofertele pentru Bodrum pornesc de la 470 de euro/persoană.

Grecia va fi legată de Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi prin curse charter realizate de Paralela 45 cu companiile Aegan şi Corendon. În prezent, un pachet pentru Heraklion, Creta, costă de la 352 de euro/persoană din Bucureşti, de la 374 de euro din Cluj-Napoca şi de la 403 euro din Iaşi.

După creşterea spectaculoasă înregistrată pe destinațiile Hurghada și Sharm el Sheikh, în acestă vară, turoperatorul prelungeşte perioada charterelor din București spre Egipt, în sezonul toamnă-iarnă, și introduce un nou zbor din Sibiu spre Hurghada, dedicat sărbătorilor de iarnă.

“Foarte multi turişti şi-au făcut vacanţa în Egipt vara aceasta şi estimăm o crestere de 20% a numărului acestora pentru perioada următoare, ei având posibilitatea să aleagă Hurghada sau Sharm el Sheikh în următoarele luni, la tarife care încep de la 464 de euro/persoană, respectiv de la 521 de euro/persoană, cu toate taxele incluse”, precizează proprietarul companiei Paralela 45.

 

Destinații exotice

În această toamnă, turoperatorul lansează și ofertele pentru destinații exotice ca Maldive, Mauritius, Seychelles, Bali şi Oman. Pachetele, care includ zboruri, cazare, masă, transferuri, sunt disponibile de la finalul lunii septembrie şi până în iunie, ori septembrie anul următor. O vacanță exotică pornește de la 1.200 de euro/persoană.

Dubai, căutat pentru shopping, parcurile tematice, ori pentru petrecerile dintre ani, este disponibil la preţuri de la 584 de euro/persoană.

Decembrie este luna charterului de Laponia și a vacanțelor familiilor cu copii care vor să îi întâlnească pe Moș Crăciun și pe soția lui, să viziteze Santa Park şi să facă safari cu husky, într-un cadru natural unic. Este al patrulea an consecutiv în care Paralela 45 lansează charterul spre Țara lui Moș Crăciun. Un sejur de cinci zile, cu zbor operat de compania Tarom, cazare la hotel de patru stele, transferuri, taxe de aeroport, porneşte de la 1.990 de euro/adult şi de la 1.661 de euro/copil.

 

50 de agenții la nivel național

În aceasta toamnă, Paralela 45 a deschis încă trei agenții, la Miercurea Ciuc, Focșani și în centrul orașului București, ajungând la 50 de agenții, cea mai mare rețea cu proprietar român din țară.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 180 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experiența acumulată în 29 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Poliţa de asigurare pentru pachete de vacanţă a ajuns la trei milioane de euro în 2019, odată cu noile reglementări privind garantarea pachetelor turistice, şi este una dintre cele mai mari din piaţă.

 

 

Related posts

Radu- Ştefan Oprea: Consilierii comerciali sunt la post pentru a răspunde solicitărilor antreprenorilor români

Stefana Muresan

DTZ Echinox: investitori de pe patru continente

Ionut Oprea

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

Corinthia Hotels to open historic Grand Hotel du Boulevard in Bucharest

Ionut Oprea

Lanţul internaţional Marriott deschide hotel de patru stele la Cluj-Napoca și Timișoara

redactia

A fost aprobat bugetul Programului Național Apicol pentru următorii 2 ani: 150,6 milioane lei

Ion Surdu

Timișoara: Au fost plantați primii 350 de arbori în cel mai mare parc suspendat din ţară

Stefana Muresan

Iulius începe lucrările la cea mai înaltă clădire de birouri din România

Stefana Muresan

P3 continues P3 Bucharest park expansion, raising first column of first new warehouse of 2017.

Ionut Oprea

Timișoara pregătește proiecte de finanțare de zeci de milioane de euro pentru dezvoltarea orașului, pe noul ciclu de finanțare al POR

Robert Bloancă

Trei ofertanți pentru noile autobuze ale Sibiului: japonezii, germanii și turco-românii

Stefana Muresan

Drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania, gata de licitație

Traian Dan

Romgaz a afişat un profit net în creştere cu 82,4% în 2017

Stefana Muresan

„MakeIT în Oradea”

Stefana Muresan

Banca Transilvania, 75 mil. de euro de la BEI pentru finanțarea IMM-urilor

Stefana Muresan

S-a semnat contractul pentru centura metropolitană a Clujului; 38 de km, în valoare de 150 mil euro

redactia

Connections intră pe piața din Asia

Ligia Voro

Reabilitarea Casei Tineretului din Baia Mare costă 15 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Defileul Crişului Repede – Valea Iadului, un documentar de excepţie

Traian Dan

Wizz Air introduce două rute noi în Praga și Sevilla

Papuc Irina

Viitoarea sală polivalentă a Timișoarei, la Giroc; investiție de peste 50 milioane euro

Stefana Muresan

Eckerle angajează 200 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

The forced transformation of the Automotive industry

Papuc Irina

Pandemia crește producția la Friesland. Angajări mari la fabricile din Ardeal

Nora Dumitrescu

Leave a Comment