Turism Ultimele stiri

Paralela 45 lansează prima ofertă pentru charterele sezonului 2020

Antalya, Turcia, va rămâne vedeta sezonului 2020, alături de nou-venitele Egipt și Tunisia, cu plecări de pe majoritatea aeroporturilor din România. Turoperatorul Paralela 45 a lansat programul Early Booking pentru sezonul 2020, cu reduceri de până la 40% și zboruri noi spre Turcia. Turoperatorul estimează că va încheia anul cu un volum de vânzări de 70 de milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul trecut.

 

Întreaga ofertă pentru vacanţa de vară a Paralela 45 cuprinde 30 de zboruri săptămânale de tip charter spre Turcia (Antalya, Alanya şi Bodrum) și Grecia (Creta, Rodos, Santorini, Zakynthos) din 11 oraşe ale ţării, în perioada mai/iunie – finalul lunii septembrie.

Pentru prima dată după 1990, anul viitor Paralela 45 va opera un charter din Constanța cu destinația Antalya. Celelalte zboruri spre Antalya sunt programate din Bucureşti, Cluj-Napoca, Arad, Timişoara, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava, Iași, Bacău și sunt realizate cu avioanele companiilor Corendon și SunExpress.

Mai mult de 25.000 turişti îşi vor petrece vacanţa de vară în Antalya, în creştere cu 15% faţă de 2019, la tarife care încep de la 450 de euro/persoană, cu toate taxele incluse, în perioada de Early Booking.

“Antalya se prefigurează a fi, din nou, vedeta sezoului estival, pentru al treilea an consecutiv. Cele mai mari reduceri de preţ în perioada de Early Booking, de 40%, vin de la partenerii noştri hotelieri turci şi primele vânzări de vacanţe pentru vara 2020 au fost făcute deja. Turiştii români ştiu produsul all inclusiv turcesc şi profită de lansarea Early Booking încă din septembrie 2019”, declară Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Două zboruri charter spre zona Bodrum (Bodrum, Kusadasi, Marmaris) sunt programate anul viitor, din Bucureşti şi Cluj-Napoca. În perioada de Early Booking, ofertele pentru Bodrum pornesc de la 470 de euro/persoană.

Grecia va fi legată de Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi prin curse charter realizate de Paralela 45 cu companiile Aegan şi Corendon. În prezent, un pachet pentru Heraklion, Creta, costă de la 352 de euro/persoană din Bucureşti, de la 374 de euro din Cluj-Napoca şi de la 403 euro din Iaşi.

După creşterea spectaculoasă înregistrată pe destinațiile Hurghada și Sharm el Sheikh, în acestă vară, turoperatorul prelungeşte perioada charterelor din București spre Egipt, în sezonul toamnă-iarnă, și introduce un nou zbor din Sibiu spre Hurghada, dedicat sărbătorilor de iarnă.

“Foarte multi turişti şi-au făcut vacanţa în Egipt vara aceasta şi estimăm o crestere de 20% a numărului acestora pentru perioada următoare, ei având posibilitatea să aleagă Hurghada sau Sharm el Sheikh în următoarele luni, la tarife care încep de la 464 de euro/persoană, respectiv de la 521 de euro/persoană, cu toate taxele incluse”, precizează proprietarul companiei Paralela 45.

 

Destinații exotice

În această toamnă, turoperatorul lansează și ofertele pentru destinații exotice ca Maldive, Mauritius, Seychelles, Bali şi Oman. Pachetele, care includ zboruri, cazare, masă, transferuri, sunt disponibile de la finalul lunii septembrie şi până în iunie, ori septembrie anul următor. O vacanță exotică pornește de la 1.200 de euro/persoană.

Dubai, căutat pentru shopping, parcurile tematice, ori pentru petrecerile dintre ani, este disponibil la preţuri de la 584 de euro/persoană.

Decembrie este luna charterului de Laponia și a vacanțelor familiilor cu copii care vor să îi întâlnească pe Moș Crăciun și pe soția lui, să viziteze Santa Park şi să facă safari cu husky, într-un cadru natural unic. Este al patrulea an consecutiv în care Paralela 45 lansează charterul spre Țara lui Moș Crăciun. Un sejur de cinci zile, cu zbor operat de compania Tarom, cazare la hotel de patru stele, transferuri, taxe de aeroport, porneşte de la 1.990 de euro/adult şi de la 1.661 de euro/copil.

 

50 de agenții la nivel național

În aceasta toamnă, Paralela 45 a deschis încă trei agenții, la Miercurea Ciuc, Focșani și în centrul orașului București, ajungând la 50 de agenții, cea mai mare rețea cu proprietar român din țară.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia și Egipt, şi cu peste 180 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele, ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, programe de business travel, Paralela 45 combină experiența acumulată în 29 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism.

Poliţa de asigurare pentru pachete de vacanţă a ajuns la trei milioane de euro în 2019, odată cu noile reglementări privind garantarea pachetelor turistice, şi este una dintre cele mai mari din piaţă.

 

 

Related posts

Artmark propune un refugiu pe timp de criză

Nicolae Pop

„Ghidul celor mai bune practici privind comunicarea în relația cu investitorii” by BVB

Ligia Voro

Ciugud, comuna cu 9.000 de euro pe locuitor bani europeni atraşi și buget de investiții de 6 mil. euro. Un investitor belgian – o nouă fabrică în domeniul automotive

Stefana Muresan

Schemă de ajutor de până la 200.000 de euro pentru dezvoltarea staţiunilor balneare

redactia

Britanicii de la Castrol donează echipament medical în Transilvania

Nora Dumitrescu

Stațiunea Băile 1 Mai, reabilitată cu 7 milioane de euro, fonduri europene

Traian Dan

Regele Mihai, simbolul demnității noastre uitate

Stefana Muresan

Cluj vs. București – Unde e mai bine să faci afaceri

redactia

Investiţiile străine directe au scăzut în primele 9 luni ale anului

Papuc Irina

Se lucrează din nou pe lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva

redactia

Team Xior / DubbeLL / Mecanoo wins with “BrinkToren” tender for last lotat prime location Overhoeks in Amsterdam

Ionut Oprea

Satul Richiş din Sibiu, magnet pentru turiştii din Germania, Franţa, Olanda, Italia sau SUA

redactia

CIA Aboliv mizează pe o cifră de afaceri de 18 mil. euro

Stefana Muresan

Competiție de tehnologie NASA la Cluj

Nora Dumitrescu

CNAIR: Autostrada Unirii are alocate fonduri în proiectul de buget

redactia

Rețeaua MBC se extinde la Tîrgu Mureș

Ionut Oprea

Bune practici în utilizarea sustenabilă a biomasei și a creșterii eficienței energetice

Ligia Voro

Ștefan-Radu Oprea, vizită la Berlin. România ar putea fabrica baterii pentru mașinile electrice

redactia

Spectacular: the new Dedeman corporate headquarters in Bacau

Ionut Oprea

Linia ferată Cluj – Cernăuți, în topul celor mai pitorești din Europa

Nora Dumitrescu

Fabrica Helcor de la Baia Mare a intrat pe profit

Nora Dumitrescu

Se reiau treptat serviciile cu publicul în Sala ghişeelor din Primăria Oradea

Traian Dan

Fabricile de mobilă din Ardeal și-au făcut strategia la Colibița

Nora Dumitrescu

Aeroportul Cluj a blocat cursele de Marea Britanie

Nora Dumitrescu

Leave a Comment