Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

TEDxBaiaMare revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”

Evenimentul din acest an TEDxBaiaMare, Building Bridges, se va desfășura sâmbătă, 23 noiembrie, la sala de evenimente ATP Tech Center.

Ediția din 2019 are ca temă centrală „Building Bridges” și pleacă de la ideea care susține că punțile sunt inevitabile între oameni, generații, industrii, arte, chiar și când pare să nu existe o legătură între oricare dintre acestea. Legăturile se pot crea fără să îți dai seama, de la o clipă la altă, dar punțile durabile au nevoie de o bază solidă și se formează în timp, cu dorință, implicare și încredere de fiecare parte. Fiecare pod, astfel creat, generează evoluție.

Prezentările de pe scena TEDxBaiaMare vor atinge subiecte diverse, de la depășirea limitelor personale la înfrângerea barierelor dintr-o colaborare, de la responsabilitatea personală, la responsabilitatea socială, de la călătorii inițiatice, la proiecte de succes care schimbă vieți, dar și despre lucrurile pe care le facem zi de zi și ne ajută să construim poduri și să ne conectăm unii cu alții. Se va vorbi despre puterea de a schimba lucrurile, curaj, despre pasiunea și dorința de a lucra cu ceilalți, despre lecțiile însușite și valorile pe care și-au construit tot ce au acum, toate stând sub umbrela legăturilor dintre oameni, domenii, arte sau meserii, elemente care reprezintă tema principală a ediţiei din acest an.

Conferința promite o zi plină de conținut si inspirație, cu exemple, idei și povești de viață, aduse în faţa comunităţii de speakeri de top:

Camelia Șucu, Gáspár György, Melania Medeleanu, Adrian Hădean, Vlad Mixich, Eduard Novak, Charlie Ottley, Roxana Pamfil, Matthew K. Cross, Prof. Radu Gologan, Bianca Muntean,  Daniel Leș, Nicolae Weisz, Walter Ubelhart, Dragoş Muscalu.

Totodată discursurile din eveniment vor fi completate de momente artistice susținute de Alla (dans experimental) și DJ Silent Disciple.

Ediția din acest an vine cu o noutate: locația este una diferită, conferința se va desfășura într-una dintre cele mai frumoase și noi săli de evenimente: ATP Tech Center.

„Am căutat un spațiu mai mare pentru că ne dorim să oferim participanților o experiență unică, completă, dar și care să ne ofere posibilitatea de a extinde evenimentul și a ajunge la cât mai mulți participanți. ”, a explicat Ciprian Borșan – curator TedxBaiaMare.

La eveniment sunt așteptați să participe cei care își doresc să asculte discursuri cu adevărat inspiraționale, să își hrănească curiozitatea. Participanții vor avea parte de o zi în care vor trăi experiența unui eveniment TEDx cu speakeri internaționali și informații de nota zece, performeri grozavi, ce ne vor lăsa cu gura căscată, interacțiune cu invitații și toți participanții în pauze, dar și activități interactive în lobby. În plus, participanții vor avea prânzul asigurat, gustări și snackuri sănătoase, smoothies și cafea de specialitate.

Evenimentul va avea loc la Baia Mare, în 23 Noiembrie, la sala de evenimente ATP Tech Center, Bulevardul București nr. 65.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul oficial www.tedxbaiamare.com.

Parteneri GOLD: UAC, EATON, Print Masters

Parteneri BRONZE: Banca Transilvania, Vivo! Baia Mare

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul pregătește un festival internațional de gastronomie

Articolul următor

Sălajul va aloca 3,6 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
4
Share