Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Toamna revigorează construcțiile industriale de mari dimensiuni

Luna octombrie a fost foarte productivă pentru sectorul construcțiilor industriale din țara noastră, îndeosebi în piața celor de mari dimensiuni, conform companiei de consultanță în construcții IBC Focus Cluj.

“În ceea ce privește construcțiile de mari dimensiuni (a căror suprafață depășește 1.000 mp sau a căror valoare este de peste 1 milion de lei), în ultimele 30 de zile am monitorizat și am actualizat 93 de proiecte (spații de producție, parcuri industriale, spații de depozitare, construcții agrozootehnice)”, a transmis Mihaela Ghiorghiu, reprezentant al IBC.

Dintre investițiile menționate de consultanți se numără 63 de proiecte aflate în stadii incipiente (intenție, autorizare, licitație, proiectare, înainte de execuție), 24 de proiecte aflate în stadiu de construcție sau amenajare și 6 finalizate.

“Așadar, din cele 93 de proiecte, 63 sunt cu mare potențial de ofertare, fiind în stadii incipiente – iar asta doar în categoria proiectelor de mari dimensiuni”, conform consultanților clujeni.

IBC Focus este lider de piață în monitorizarea șantierelor și proiectelor de construcții din România și se axează pe servicii specializate ce au drept scop furnizarea de cereri de ofertă către companiile care vând materiale sau servicii în construcții.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bancomatul care nu mai "înghite" carduri, instalat de BT

Articolul următor

Maramureșul pregătește un festival internațional de gastronomie

Citește și:
Citeste mai mult

Becleanul va avea centură de 18 milioane de euro

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Guvernul României, Consiliul Județean (CJ) Bistrița-Năsăud au parafat contractul de proiectare și execuție…
Citeste mai mult

VGP enters the Budapest market

VGP, a pan-European provider of high-quality logistics and semi-industrial real estate, enters the Budapest market by purchasing a…
Citeste mai mult

Clujul și-a făcut fond de inovare

Clusterul de Educație C-Edu, Fundația Botnar și Primăria Cluj-Napoca au operaționalizat Fondul de Inovare și Experiment (FIX) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share