Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorii de mobilier au birou de cercetare în Baia Mare

Clusterul Mobilier Transilvan (CMT) are o sucursală la Baia Mare pentru servicii de dezvoltare-cercetare și inovare.

Biroul a fost deschis în parteneriat cu membrii locali ai clusterului Taparo și 4 Brands și oferă servicii de design de produs, dezvoltare de materiale, realizarea prototipurilor, optimizarea fluxului de producție și asistență pentru introducerea în producție.

Biroul de la Baia Mare este realizat printr-un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Companiile din CMT au primit propunerea de a deschide o capacitate de producție pentru mobilierul de birou în Africa de Sud, în urma prezenței oamenilor de afaceri din acest stat la Transylvanian Clusters International Conference, care a avut loc la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, în septembrie.

CMT a fost înființat în 2012 cu 22 de membri fondatori, iar în prezent se apropie de 100: firme, instituții și universități – cu interese diverse în industria mobilei, de la furnizori la producători și de la distribuitori la specialiști în activități conexe, de suport pentru industrie.

Acesta include membri din Regiunea Nord-Vest (Cluj, Bihor, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu-Mare, Sălaj). El deține eticheta Gold, fiind prima entitate din România certificată astfel la nivel europen pentru excelența managementului. CMT este membru fondator al Consorțiului Clusterelor din Transilvania de Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Date BNR: cum a evoluat indicele ROBOR la trei luni

Articolul următor

Donație semnificativă de echipamente medicale din Luxemburg pentru Spitalul Județean de Urgență Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share