Real Estate Ultimele stiri

WELLBEING at WORK: o prioritate pentru companiile secolului XXI

Spațiul în care lucrezi îți influențează sănătatea, starea de bine și productivitatea. Această idee nu este nouă și reprezintă o prezență constantă în mediul de afaceri.

Oamenii petrec o medie de 90.000 de ore la locul de muncă în timpul vieții lor. În Europa, un procent ridicat din populația activă (45%) se simte detașată și lipsită de motivația la locul de muncă. Acest lucru este generat de absența unor facilități care să genereze o stare de bine la locul de muncă. Consecințele acestor lipsuri sunt cât se poate de evidente; pierderea productivității, schimbarea radicală și rapidă a numărului de angajați, creșterea accelerată a costurilor de recrutare și de training. După cum se poate observa, asigurarea unei stări de bine la locul de muncă este o prioritate importantă pentru o companie.

Firmele au început să implementeze programe de employee wellbeing și pe parcurs au putut observa treptat o serie de rezultate pozitive, de la creșterea productivității până la creșterea numărului de contribuții a angajaților în desfășurarea activității companiei.

Pentru a veni în ajutorul mediului de afaceri în ceea ce privește satisfacerea acestei nevoi, dezvoltatorii imobiliari au construit clădiri de birouri în jurul ideii de generare a unei stări de bine la locul de muncă prin oferirea companiilor rezidente un mix de facilități.

Printre aceștia se numără și Transilvania Construcții, dezvoltatorul complexului de birouri Novis Plaza, o clădire de birouri clasa A, compusă din două corpuri A (BREEAM:Excelent) și B, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 14.000 mp. Încă de la început, compania și-a propus crearea unui spațiu unic în spațiul clujean prin concentrarea eforturile de a dezvolta un ecosistem urban evoluat în care creativitatea, productivitatea și starea de bine a angajațiilor se află pe primul loc. Datorită posibilității  de personalizare a spațiului de birou, complexul oferă flexibilitate clientului în conturarea noului său sediu, în funcție de cultura sa organizațională.

Pe lângă spațiile de birouri,  companiile din cadrul Novis Plaza beneficiază de  un mix de facilități dedicate bunăstării angajaților companiilor din cadrul complexului. Alături de atmosfera elegantă generată de către amenajările interioare de un rafinament aparte, complexul dispune de opțiuni de mobilitate verde (mașină electrică, biciclete electrice și stații de încărcare), zonă de lounge cu cafenea, game room, terasă de 1500 m cu grădină și pergolă în stil japonez și multe alte facilități urmând să fie incluse, precum o sală de fitness.

Cea mai recentă adiție la Novis Plaza este sala de evenimente, Novis Events Hall. Inaugurată recent, într-o abordare stilistică modernă, Novis Events Hall reprezintă locația perfectă pentru organizarea unui eveniment de succes. Cu o capacitate totală de 300 persoane și posibilitatea de a se reconfigura în 3 module diferite în funcție de nevoile clientului, sala reprezintă alegerea ideală.

Printre facilitățile sălii de evenimente se numără: configurații personalizabile după nevoile clientului, iluminat ambiental, foaier generos ideal pentru recepții de tip cocktail business, terasă,  sonorizare, proiecție video, loc de preparare a mâncării și multe altele.

În prezent, Novis Plaza reprezintă o comunitate de peste 700 de angajați ai companiilor multinaționale din domeniul IT, biomedical, logistic și energetic.

Related posts

Hotelul de Gheaţă atrage mii de turiști în fiecare iarnă

Stefana Muresan

Schimbări în aționariatul Luxten, proprietarul AEM Timișoara

Stefana Muresan

BILKA, crestere 41% pentru 2016

Ionut Oprea

UMF Tîrgu Mureș, rol important în formarea specialiștilor

Stefana Muresan

Orange sprijină clienţii pentru a rămâne conectaţi la tot ceea ce este important pentru ei

Ligia Voro

Publicitatea din zona de vest a țării şi evoluţia acestui sector

Transilvania Business

Aproape 850.000 de fermieri au primit subvenții de la APIA în Campania 2019

Papuc Irina

Tehnologiile viitorului la Bosch Future Mobility Day 2019

Stefana Muresan

Combinatul Chimcomplex va fabrica un igienizant anticoronavirus

Nora Dumitrescu

Reabilitarea Parcului Unirii din Alba Iulia intră în licitație; contract de 3 mil. euro

Stefana Muresan

Street Food Festival Oradea se amână

Traian Dan

Romgaz câștigă un contract de peste 33 milioane lei cu Oltchim

Stefana Muresan

România: prețurile la serviciile culturale au înregistrat cel mai mare declin din UE, în ultimul deceniu

Papuc Irina

Complexul President din Băile Felix se transformă în President Resort, cu aquapark, bază de tratament, SPA şi un nou hotel

Stefana Muresan

Arhitecții cer sprijin pentru a întocmi o listă a celor mai apreciați colegi ai lor din ultimii 100 ani

Stefana Muresan

Perspective de CEO pentru 2017

Ionut Oprea

Trei asocieri de firme, interesate de amenajarea Stațiunii balneo-climaterice de la Ocna Mureș, contract de peste 6 mil. de euro

Stefana Muresan

Facebook lansează Messenger Rooms: aplicația de chat devine un instrument mult mai competitiv

Ion Surdu

MedLife cumpără Polisano și îşi consolidează poziția de lider la nivelul Transilvaniei, cu peste 60 mil. euro cifră de afaceri

Stefana Muresan

Surprinși de pandemie. Învățăm din mers

redactia

Deloitte România lansează aplicația SmarTax pentru automatizarea raportărilor privind impozitul pe profit

Papuc Irina

Calitatea vieții – decisivă pentru dezvoltarea urbană sustenabilă

Ionut Oprea

Optim PM – „Best Project Management Company of the Year”

Ionut Oprea

Prințul Charles va primi titlul de Doctor Honoris Causa al UBB

Stefana Muresan

Leave a Comment