Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Garajele neconforme din Baia Mare vor fi rase cu buldozerele

Primăria băimăreană a amenințat că va demola garajele neconforme. Acțiunea vine după ce municipalitatea a început să ridice mașinile abandonate și să înceapă igienizarea zonelor cu probleme.

„Am dat startul unei curățenii generale de toamnă. Am început cu mașinile abandonate pe care le ridicăm și vom continua până ce pe domeniul public nu va mai fi nici o rablă. Multe astfel de acțiuni vom derula în această perioadă, unele vor fi adevărate surprize pentru cei care au greșita impresie că am glumit când am spus că demolăm garajele neconforme.

Continuăm acum cu tradiționala deja curățenie a zonelor controversate din orașul nostru. Am dat, de la prima oră, startul acțiunii de curățenie și igienizare a zonei Craica. Evident, cei care au dus greul acestei acțiuni au fost tocmai cei care întrețin acolo această debandadă.

Monitorizați de echipe mixte, formate din polițiști locali, asistenți sociali și asistenți comunitari, “înarmați” cu lopeți, mături și sprijiniți de reprezentanții municipiului, prin utilajele puse la dispoziție, oamenii au adunat gunoaiele care s-au strâns în ultima perioadă.

Vine iarna acum, însă anul viitor, după mulți ani, soarele va răsări pentru multe zone din orașul nostru, unde am venit cu proiecte mult așteptate și care, din motive care nu țin de mine, încă nu au putut fi puse în practică”, a menționat edilul Cătălin Cherecheș.

Menționăm că autovehiculele abandonate pe domeniul public al Băii Mari au început să fie depozitate în curtea societății Urbis, iar dacă nu vor fi revendicate de proprietarii lor în timp util, municipalitatea le va trimite la firmele de reciclare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Programul Operaţional Regional, un succes real în judeţul Caraș-Severin

Articolul următor

Salariile din domeniul HR: România, pe ultimul loc în regiune

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share