Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg de profil, ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului reunind oferta rezidențială completă: noi lansări, proiecte cu termene de finalizare 2019, locuințe accesibile de la 35.500 EUR dar și penthouse-uri de peste 1 milion de EUR.

• Anchor Group lansează două noi proiecte la SIB în zona Piața Alba Iulia și Drumul Taberei.

• Oferta rezidențială completă doar la SIB: de la locuințe accesibile în zona de sud (garsoniere de 35.500 EUR) până la apartamente premium și de lux în centrul și nordul Bucureștiului și în stațiunea Mamaia.

• Apartamente finalizate: clienții dornici să se mute până la final de an pot consulta oferta proiectelor finalizate în 2019.

”Ajuns la a șaptea ediție, Salonul Imobiliar București s-a poziționat drept un mall de oferte rezidențiale, cu produse pentru toate gusturile și buzunarele, reunind peste 10.000 de apartamente”, spune Dora Pătrașcu, PR Manager, Salonul Imobiliar București.

Dezvoltatorul Anchor Group lansează în cadrul SIB două noi proiecte rezidențiale: unul în zona Piața Alba Iulia, pe calea Dudești 186, și un al doilea în zona Drumul Taberei, lângă Auchan și Parcul Moghioroș, pe bulevardul 1 Mai nr 49.

Pentru cei care doresc să își achiziționeze o locuință în care se pot muta până la finalul anului, Salonul Imobiliar București îi pune în legătură cu marii dezvoltatori care finalizeaza proiecte de anvergură în toate zonele de interes ale Bucureștiului.

Salonul Imobiliar București este recunoscut pentru paleta largă de oferte disponibile în cadrul evenimentului. Astfel, Sud Rezidențial vine la târg cu cele mai accesibile apartamente din București, prețul unei garsoniere începând de la 35.500 EUR. Totodată, compania oferă locuințe și în rate direct la dezvoltator. În ceea ce privește segmentele premium și de lux, dezvoltatorul HAGAG aduce la SIB proiecte boutique precum H Victoriei 139 în zona ultra-centrală, pe Calea Victoriei, sau H Eliade 9 din prestigiosul cartier Primăverii.

Ajuns la a șaptea ediție, Salonul Imobiliar București a devenit cel mai mare târg de profil. Face parte din portofoliul K Group, un consorțiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuala cumulată pe grup de 2,5 milioane EUR. Povestea K Group începe în urmă cu 20 ani, când a pus bazele Bon Mariage, prima agenție full service de organizare de nunți. În 2007 a început să organizeze târgul de nunți, Mariage Fest, care are în prezent trei ediții pe an, cu o medie de 7.500 de vizitatori per ediție. Începând din 2018 un nou eveniment a fost adăugat în portofoliu: Wine & Street Food.

www.salonulimobiliarbucuresti.ro
www.kgroup.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PRIA Competition Chișinău în 21 noiembrie 2019

Articolul următor

TC Capital lansează proiectul Hyperion Towers

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share