Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz Air caută însoțitoare de bord la Oradea

Nu mai puţin de 400 de oferte de angajare au prezentat cele 30 de firme prezente la Târgul de Cariere Oradea. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 9 noiembrie, la Era Shopping Park.

O noutate pentru Târgul de Cariere a fost locaţia, dar şi modul în care se făcea accesul la eveniment. Nimeni nu putea intra fără un CV. Dacă nu avea, era ajutat să-şi facă unul pe loc, cu ajutorul unei aplicaţii eJobs.

Recrutarea în cadrul Târgul de Cariere se face într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicații prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să-și instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul gata întocmit în aplicație. În doar câteva clipe, CV-ul lor este tipărit sub formă unui QR code, care ulterior va fi scanat de companiile prezente la Târgul de Cariere Oradea”, ne-a declarat Stanca Potra, responsabil PR Târgul de Cariere.

Una dintre companiile noi care a participat la Târgul de Cariere Oradea a fost Wizz Air. Compania cu sediul în Budapesta recruta însoțitoare și însoțitori de bord. Condiţia principală era să cunoască limba engleză şi să aibă o înălţime peste 165 cm, femeile.

Altă companie din Bucureşti, Stefanini, căuta IT-şti care să lucreze de acasă.

Hornbach şi Leroy Merlin făceau angajări în domeniul comerţului, iar Marvicom şi H.Essers căutau şoferi pentru maşini de mare tonaj. Oportunităţi de carieră în domeniul financiar şi cel al pensiilor erau oferite de NN Oradea.

Limbile străine: italiană şi engleză, erau un atu pentru cei care doreau să se angajeze. De asemenea, la mare căutare erau inginerii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețea de hub-uri în stil american la Cluj

Articolul următor

Paula Seling le-a cântat antreprenorilor din Maramureș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share