Auto Caraş-Severin Transport

Investiţie de peste un milion de euro, pentru deschiderea unei noi benzinării în Moldova Nouă

Cunoscută pentru reţeaua de staţii de alimentare destinate transportatorilor, compania Smart Diesel a inevstit un milion de euro în localitatea cărăşeană Moldova Nouă pentru deschiderea unei noi staţii de alimentare cu combustibil, de această dată destinată publicului larg. Investitorul a anuţat că este vorba de un concept nou, unul premium, care oferă gama completă de combustibil auto. De asemenea, fiecare benzinărie are şi o spălătorie auto în sistem self-service, dar şi un minimarket şi o unitate gastro.

Pentru a implementa acest concep a fost înfiinţată o nouă societate, Smart+. Până în acest moment au fost deschise unităţi similare la Curtici, în judeţul Arad, respectiv la Haţeg în Hunedoara. Cu ocazia deschiderii de la Moldova Nouă, reprezentanţii firmei au anunţat că urmează realizarea şi inaugurarea unor unităţi de retail similare la Craiova, Oradea sau Satu Mare.

Investiţia de la Moldova Nouă a creat şi un număr de 13 noi locuri de muncă.

Smart Diesel deţine un număr de 27 de staţii de alimentare destinate special transportatorilor. De asemenea, a implementat un sistem de plată cu carduri PrePay, care s-a bucurat de real succes, fiind o noutate la vremea lansării pe piaţa românească. Societatea de retail, Smart+, a fost creată ulterior, având în prezent trei benzinării full-service.

Related posts

Zona Timişoarei va beneficia de trei importante proiecte de infrastructură rutieră, finanţate din bani europeni

Robert Bloancă

Porsche Engineering se extinde în Cluj-Napoca şi ocupă patru etaje din clădirea de birouri Vivido

Stefana Muresan

Together for great business – Automotive Expo 2018

Ligia Voro

Leave a Comment