Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investiţie de peste un milion de euro, pentru deschiderea unei noi benzinării în Moldova Nouă

Cunoscută pentru reţeaua de staţii de alimentare destinate transportatorilor, compania Smart Diesel a inevstit un milion de euro în localitatea cărăşeană Moldova Nouă pentru deschiderea unei noi staţii de alimentare cu combustibil, de această dată destinată publicului larg. Investitorul a anuţat că este vorba de un concept nou, unul premium, care oferă gama completă de combustibil auto. De asemenea, fiecare benzinărie are şi o spălătorie auto în sistem self-service, dar şi un minimarket şi o unitate gastro.

Pentru a implementa acest concep a fost înfiinţată o nouă societate, Smart+. Până în acest moment au fost deschise unităţi similare la Curtici, în judeţul Arad, respectiv la Haţeg în Hunedoara. Cu ocazia deschiderii de la Moldova Nouă, reprezentanţii firmei au anunţat că urmează realizarea şi inaugurarea unor unităţi de retail similare la Craiova, Oradea sau Satu Mare.

Investiţia de la Moldova Nouă a creat şi un număr de 13 noi locuri de muncă.

Smart Diesel deţine un număr de 27 de staţii de alimentare destinate special transportatorilor. De asemenea, a implementat un sistem de plată cu carduri PrePay, care s-a bucurat de real succes, fiind o noutate la vremea lansării pe piaţa românească. Societatea de retail, Smart+, a fost creată ulterior, având în prezent trei benzinării full-service.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Veniturile restaurantelor şi cafenelelor din România vor depăși 5 miliarde de euro până în 2023

Articolul următor

Zona Baia Sprie va avea hărți de mari dimensiuni pentru traseele turistice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share