București Eveniment Ultimele stiri

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management la ROFMEX 2019

Seria de cursuri certificate ROFMA

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 găzduiește o suită de cursuri certificate ROFMA susținute de o echipă puternică de profesioniști români și străini cu renume internațional, care vor prezenta interactiv concepte teoretice și practice de ultimă oră.

Participanții la aceste evenimente vor primi certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de ROFMA.

INIȚIERE ÎN FACILITY MANAGEMENT

Bazându-se pe succesul înregistrat la edițiile precedente, desfășurate în Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov și București, ROFMA organizează la ROFMEX 2019 o nouă ediție a acestui curs. Evenimentul își propune să acopere nevoia resimțită – în special la nivelul structurilor beneficiare ale serviciilor de FM – de familiarizare a salariaților activi în acest domeniu cu noțiunile de bază din FM.

Cursul se adresează în primul rând beneficiarilor serviciilor de FM care au ca atribuții administrarea și întreținerea clădirilor, a echipamentelor și instalațiilor acestora, însă este deschis, în limita locurilor disponibile, și furnizorilor de servicii, cadrelor didactice și studenților.

EVALUAREA CALITĂȚII MEDIULUI DE MUNCĂ ÎN SPAȚII NON-INDUSTRIALE

Evenimentul este destinat creșterii competențelor atât a property și facility managerilor, cât și a altor profesioniști, specialiști în resurse umane, sănătate, securitate ocupațională, sisteme HVAC, dar și celor interesați de informațiile cele mai recente în acest domeniu.

Cursul este susținut de dr. Daniela Rusea, chimist medical principal toxicologie, cu o vastă experiență în domeniul analizei calității mediului din interiorul clădirilor.

FACILITY MANAGEMENT PENTRU SPAȚII INDUSTRIALE

Cursul este destinat creșterii competențelor atât property și facility managerilor, cât și celor interesați de informațiile cele mai recente în acest domeniu.

Lectorii cursului:

Andras Bajai este expert internațional în FM. După terminarea studiilor universitare în domeniul informaticii și ingineriei la Budapesta, se perfecționează la ABB în managementul mentenanței și al centrelor de profit. Ocupă mai multe poziții de management la firme internaționale de prestigiu (BASF, Minolta, ABB, Lufthansa). Din 2005 devine acționar la Technical Facility Solutions Kft., iar din 2006 este și CEO al Thermo Control FM Kft, Thermo Control România și membru în CA al Thermo Control FM Services India. Nu în ultimul rând, este de 10 ani lector ROFMA.

Marius Hotima este Manager Tenrom Cleaning Solutions.

ENGIE România va prezenta în cadrul cursului studii de caz.

Important! Limba de comunicare cu lectorul strain este engleza (fara translator).

CURĂȚENIE PROFESIONALĂ ÎN CLĂDIRI

Tot în cadrul ROFMEX 2019 se va desfășura și Cursul de instruire supervizori curățenie profesională, site manageri, coordonatori echipe mobile și coordonatori lucrări / activități curățenie.

Cursul va fi susținut de Cristian Isaincu, Director de Vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud. Cristian Isaincu este și Kaivac Brand Manager, consultant în domeniul curățeniei profesionale de peste 12 ani și lector ROFMA.

Spre deosebire de primele trei cursuri, care se desfășoară pe parcursul unei singure zile în locația ROFMEX 2019 – Ramada Bucharest Parc –, cursul de curățenie profesională este organizat, timp de 3 zile, în perioada 20-22 noiembrie, la punctul de lucru TENROM București, care pune la dispoziție pentru acest eveniment sala de prezentare, showroomul și atelierul service.

Pentru mai multe detalii, structura cursurilor și formulare de înscriere accesați: www.rofmex.ro.

Related posts

Fabrica de porţelan Apulum din Alba Iulia trimite peste 90% din producţie la export

redactia

BNR lansează monede din aur și alamă pentru colecționare și va pune în circulație o monedă cu tema Desăvârșirea Marii Uniri – Regina Maria

Papuc Irina

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 3: DAW Bența produce cu grijă față de mediu ­și investe­ște constant în inovație ­și cercetare

redactia

CNAIR: S-a semnat contractul cu italienii de la Tirrena Scavi pentru proiectarea şi execuţia variantei de ocolire sud a Timișoarei, contract de 58 de mil. euro fără TVA

redactia

UVT, din nou în top. Universitatea timișoreană ocupă locul 72 într-o clasificare internațională

redactia

O asociere clujeană va digitaliza instituția județeană

Nora Dumitrescu

Operational HR 2016

Transilvania Business

Grupul Bosch a trimis echipament medical la Cluj și Timișoara

Nora Dumitrescu

Mall-urile Zalăului, deschise la foc automat

Nora Dumitrescu

Construcții SA Sibiu și PORR Construct SRL, oferte pentru a treia etapă a construirii Aeroportului Brașov-Ghimbav; contract de peste 28 mil. lei

redactia

Roma, destinația favorită a românilor în 2017

Stefana Muresan

Investiții de 20 mil. euro pentru racordarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav la rețeaua feroviară

redactia

Universitatea „Transilvania” din Brașov: Infrastructură de cercetare high-tech la cel mai mare institut construit cu fonduri europene

Ion Surdu

Profesorul de la UBB care schimbă lumea. Tratament hi-tech pentru afecțiunile psihologice

redactia

Producătorul de piese de mobilier Euro­comfil Invest din Târgu Lăpuş, afaceri de 10 mil. euro

Stefana Muresan

Sports Festival reportează biletele pentru ediția din 2022

Nora Dumitrescu

Ștefan-Radu Oprea, vizită la Berlin. România ar putea fabrica baterii pentru mașinile electrice

redactia

Dedeman deține peste 5% din Transelectrica

Stefana Muresan

Investițiile la fabrica de bere de la Brașov continuă: Japonezii de la Asahi vor să construiască o nouă secție de îmbuteliere

Papuc Irina

Băile Felix şi 1 Mai, program de investiţii de peste 15 milioane euro

Stefana Muresan

Producţia de struguri de masă a crescut cu 74% faţă de anul 2017

redactia

Asocierea SC Drum Concept, Proactiv, Tancrad si Kentel Design – contract de reabilitare drumuri de 50 mil. euro, în Hunedoara

redactia

CBRE se mută în Aviatorilor 8

redactia

OMV Petrom vrea să vândă până în martie activele sale din Kazahstan

Papuc Irina

Leave a Comment