București Real Estate

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru prima fază a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafață brută închiriabilă (Gross Lettable Area) de 80.000 mp.

Marcăm în acest moment startul celui mai mare proiect de regenerare urbană din zona centrală a Bucureștiului, pe un teren de 5,8 hectare”, spune Mihai Păduroiu, CEO | Office Division, One United Properties, adăugând: ”Dimensiunea lotului ne permite să construim un concept care va redefini dezvoltările imobiliare clasice, conturând pe harta Bucureștiului un nou punct de interes.”

Prima etapă a acestui proiect de anvergură o reprezintă un parc de afaceri dezvoltat sub conceptul ”Flex Well Tech”: ”Spații de birouri flexibile, ce facilitează accesul la zone verzi și oferă o varietate de servicii privind sănătatea și bunăstarea angajaților, construite după ultimele standarde tehnologice”, explică Mihai Păduroiu cel mai nou concept de dezvoltare office pe piața bucureșteană.

Proiectul One Cotroceni Park este unic pe piața de birouri din capitală, cu beneficii precum: localizarea în interiorul inelului central al orașului și acces direct la metrou, suprafețe flexibile de la 3.400 mp până la 8.000 mp, terase ”elevated gardens”, spații verzi, zone pentru activități sportive în aer liber și o vedere panoramică asupra vecinătăților – Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

Totodată, One Cotroceni Park dă o nouă dimensiune conceptului ”Work -Live – Shop”, oferind viitorilor anagajați și rezidenți care vor locui în cadrul proiectului o zonă de retail cu o suprafață de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui centru comercial de dimensiuni medii.

Componenta rezidențială a proiectului mixt One Cotroceni Park prevede aproximativ 800 de apartamente și va fi dezvoltată în mai multe faze începând cu 2020.

Pentru un nivel ridicat de confort al angajaților viitorilor chiriași, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Nivelul subteran, dedicat parcărilor, va beneficia de 10 căi de acces pentru o bună circulație în cadrul complexului. Păstrând viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetând nivelul LEED PLATINUM) și WELL, cu accent pe îmbunătățirea sănătății și a bunăstării angajatului prin calitatea mediului de lucru.

Cu cele trei mari proiecte în lucru: One Tower, parte din ansamblu One Floreasca City, turnul de birouri din complexul One Verdi Park și One Cotroceni Park, One United Properties este dezvoltatorul cu cea mai mare suprafață de birouri în construcție pe piața românească.

Related posts

Colliers administrează Equilibrium, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de Skanska în București

Papuc Irina

Omul de afaceri elvețian care a dezvoltat proiectul Coresi din Braşov, investiţie de 5 mil. euro într-un centru de radioterapie în Constanţa, primul dintr-un lanţ de zece programate

Stefana Muresan

FOTO – Transformarea Romexpo cu 3 miliarde euro, proiect CCIR & Iulius

Papuc Irina

Tinca Celniu, speaker la MEET THE WOMAN!

Ionut Oprea

BVB a premiat persoane şi companii marcante în 2017 pe piaţa de capital: Banca Transilvania – cea mai tranzacţionată acţiune

Stefana Muresan

Dunwell: Cluj-Napoca, orașul cu cele mai scumpe terenuri din România. Topul orașelor cu cele mai ridicate prețuri pentru dezvoltări industriale

Stefana Muresan

Speedwell, noua identitate: “Your city, your future”

Ionut Oprea

Colliers International, assigned Property Manager for Phoenix Tower and Construdava

Ionut Oprea

PCF Investment Banking a obținut o finanțare de 7,5 milioane de euro pentru noul proiect Liebrecht & wooD România – al doilea FASHION HOUSE

Papuc Irina

TeraPlast vizează afaceri de peste 900 de milioane de lei. Consiliului Concurenţei, aviz favorabil pentru preluarea Depaco

Stefana Muresan

CBRE Romania advised S IMMO in the purchasing of Campus 6.2 and Campus 6.3 office buildings in Bucharest from Skanska

Transilvania Business

Noul Catalog Artmark Historical Estate – clădiri-emblemă din centrele marilor orașe, scoase la vânzare

Nicolae Pop

Optim PM va livra hotelul Moxy by Marriott pentru Apex Alliance

Stefana Muresan

Femeile care gestionează miliarde pe piața românească – povești din real estate

Ionut Oprea

Fermierii Români vor fi prezenți la Pria Agriculture&Gala Fermierilor din România

Nicolae Pop

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

Piața de capital din România, creștere de 4,63% în aprilie

Ligia Voro

Studiu EnergyPal: Doar 14% dintre companii au un sistem de smart metering pe echipamentele principale

Stefana Muresan

24REAL își extinde echipa și înființează un departament specializat în rezidențial

Transilvania Business

Liebrecht & wooD anunță Liziera de Lac, cel mai ambițios proiect rezidențial din estul Bucureștiului

Ionut Oprea

Imoteca: Fine&Country, lansare în România

Ionut Oprea

CBRE România l-a recrutat pe Gijs Klomp pentru funcția de Head of Investment Properties

Ligia Voro

Cluj Business Campus: pregătiri pentru întoarcerea companiilor la birou

redactia

România Construiește – o campanie de comunicare DEVO 2020 International Forum of Large Developers

Papuc Irina

Leave a Comment