București Real Estate

One United Properties obține autorizația de construire pentru One Cotroceni Park

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru prima fază a proiectului de birouri One Cotroceni Park, un business park cu suprafață brută închiriabilă (Gross Lettable Area) de 80.000 mp.

Marcăm în acest moment startul celui mai mare proiect de regenerare urbană din zona centrală a Bucureștiului, pe un teren de 5,8 hectare”, spune Mihai Păduroiu, CEO | Office Division, One United Properties, adăugând: ”Dimensiunea lotului ne permite să construim un concept care va redefini dezvoltările imobiliare clasice, conturând pe harta Bucureștiului un nou punct de interes.”

Prima etapă a acestui proiect de anvergură o reprezintă un parc de afaceri dezvoltat sub conceptul ”Flex Well Tech”: ”Spații de birouri flexibile, ce facilitează accesul la zone verzi și oferă o varietate de servicii privind sănătatea și bunăstarea angajaților, construite după ultimele standarde tehnologice”, explică Mihai Păduroiu cel mai nou concept de dezvoltare office pe piața bucureșteană.

Proiectul One Cotroceni Park este unic pe piața de birouri din capitală, cu beneficii precum: localizarea în interiorul inelului central al orașului și acces direct la metrou, suprafețe flexibile de la 3.400 mp până la 8.000 mp, terase ”elevated gardens”, spații verzi, zone pentru activități sportive în aer liber și o vedere panoramică asupra vecinătăților – Palatul Cotroceni, Grădina Botanică sau Palatul Parlamentului.

Totodată, One Cotroceni Park dă o nouă dimensiune conceptului ”Work -Live – Shop”, oferind viitorilor anagajați și rezidenți care vor locui în cadrul proiectului o zonă de retail cu o suprafață de 15.000 mp, comparabilă cu cea a unui centru comercial de dimensiuni medii.

Componenta rezidențială a proiectului mixt One Cotroceni Park prevede aproximativ 800 de apartamente și va fi dezvoltată în mai multe faze începând cu 2020.

Pentru un nivel ridicat de confort al angajaților viitorilor chiriași, One Cotroceni Park va fi direct conectat la viitoarea stație de metrou Academia Militară printr-un pasaj subteran.

Nivelul subteran, dedicat parcărilor, va beneficia de 10 căi de acces pentru o bună circulație în cadrul complexului. Păstrând viziunea ”eco” a dezvoltatorului, One Cotroceni Park va fi certificat LEED (targetând nivelul LEED PLATINUM) și WELL, cu accent pe îmbunătățirea sănătății și a bunăstării angajatului prin calitatea mediului de lucru.

Cu cele trei mari proiecte în lucru: One Tower, parte din ansamblu One Floreasca City, turnul de birouri din complexul One Verdi Park și One Cotroceni Park, One United Properties este dezvoltatorul cu cea mai mare suprafață de birouri în construcție pe piața românească.

Related posts

Casa Neuman, fosta reşedinţă a cuplului Ceauşescu, scoasă la vânzare pe 2,7 mil. euro

Robert Bloancă

Societatea civilă de avocați Grecu și Asociații a primit premiul pentru proprietate intelectuală în cadrul Galei Premiilor The Times/Legal Innovation

redactia

The MIPIM Awards 2017 winners

Ionut Oprea

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Nora Dumitrescu

Noul Duster, cel mai vândut SUV din Romania, a atins borna de 500 000 de unități produse la Mioveni

Nicolae Pop

Vienna Airport to expand its Air Cargo Center by one-third

Ionut Oprea

LEVI9, planuri de creștere și un sediu nou la Iași

Ionut Oprea

Clujul și Timișoara se bat cu Bucureștiul la prețurile apartamentelor

Nora Dumitrescu

Afacerile Grupului Teraplast au cresut cu 4% în T3

Stefana Muresan

Business Evolution. Cum să decodezi transformarea digitală și să construiesti o companie care performează

Ligia Voro

New buildings to transform Bucharest?

Ionut Oprea

BVB a premiat persoane şi companii marcante în 2017 pe piaţa de capital: Banca Transilvania – cea mai tranzacţionată acţiune

Stefana Muresan

Urbano Parks – a strategic project for the local community

Ionut Oprea

Banat Business Park – attractive opportunities

Ionut Oprea

116 de elevi din proiectul „Energie pentru meseria mea” al ENGIE, la început de drum

Ligia Voro

ASF a lansat proiectul FinTech Hub

Ligia Voro

Simon Maurer – ”Constructorul de visuri”

Nicolae Pop

Business Forum, France – Balkans 2018

Ionut Oprea

Sanador face teste de coronavirus la cerere, cu 350 de lei

Nora Dumitrescu

Piața de capital din România, scădere de 8,6% în primele două luni ale anului

Ligia Voro

77% din spațiile moderne de birouri din București sunt lângă stații de metrou

Ligia Voro

Optim PM – doua premii in cadrul celor mai prestigioase gale din industria imobiliara

Ionut Oprea

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

Ionut Oprea

„Stradale” se deschide in Oregon Park

Transilvania Business

Leave a Comment