Cluj Eveniment Real Estate Slider Ultimele stiri

„Top Ansambluri Rezidențiale” – Târgul dedicat dezvoltatorilor de ansambluri rezidențiale, are loc în noiembrie, la Vivo Mall – Cluj Napoca

Primul târg imobiliar destinat celor mai importante ansambluri rezidențiale din Cluj Napoca își deschide porțile în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie la Vivo Mall, din Cluj Napoca, și va reuni cele mai spectaculoase proiecte imobiliare de pe piața clujeană, prezentate direct de dezvoltatori.
Timp de 4 zile, vizitatorii în căutarea unor locuințe sunt așteptați, la finele acestei luni, să viziteze peste 20 de standuri cu oferte imobiliare, in cadrul târgului Expo Top Ansambluri, evenimentul fiind realizat cu sprijinul Maurer Panoramic și Hexagon.

,,Grupul de companii HEXAGON, are în portofoliu dezvoltări retail, office, rezidențiale cât și industrial în Transilvania și a dezvoltat în Cluj Napoca proiecte reper precum Vivido, Advancity, Avella sau Cube. Prin cel mai nou proiect, Azoria un proiect rezidential, urmărim tendințele inovatoare de a construi case și nu locuințe și de a creea un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne. Sustenabilitatea afacerii noastre este asigurată de satisfacția clienților având o perspectivă pe termen lung, prin urmare oferim calitate și confort.’’ – spune Cristina Masca, Manager Marketing Hexagon.

„Evoluția Clujului a atras mereu admirația noastră, fapt pentru care am decis sa ne alaturăm dezvoltarii sale. Este un oraș cu istorie, dar și cosmopolit, are foarte multe de oferit, atât din perspectiva de business, cât și pentru un trai confortabil și plăcut. Vedem cum Clujul crește, din toate punctele de vedere, de la an la an, fiind un important centru educațional, medical, de afaceri și de divertisment. Tocmai de aceea, Maurer Panoramic, fiind un proiect premium, în inima orașului, vine în întâmpinarea nevoilor celor care visează să locuiască în centru, a celor care se gândesc să dezvolte o afacere aici, dar și a celor care sunt atrași de investiții imobiliare sigure”, – specifică Adrian Țigău, Director General al Maurer Imobiliare Cluj.
Aflat la prima ediție, târgul va reuni o serie de expozanți din Cluj, precum: Wings – Studium Green, Trifoiului 24, Campeador Residence, Colina Nouă, Duplexo și mulți alții.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți și reprezentanți ai instituțiilor financiar-bancare, pregătiți să ofere vizitatorilor soluții de finanțare gratuite în vederea obținerii de credite avantajoase.

„După mai bine de 5 ani de la ultimul târg imobiliar realizat în Cluj-Napoca, aducem în atenția clujenilor o piață cu potențial, care se dezvoltă tumultos. Obiectivul expozitiei este oferirea unei perspective de ansamblu asupra pieţei imobiliare din Cluj-Napoca şi de a facilita vizita celor interesaţi de o achiziţie sau o prospectare eficientă. Expoziția se va concretiza și într-o revistă cu prezentarea ansamblurilor rezidențiale locale ce au în ofertă o varietate de tipuri de apartamente’’, spune Teodora Mocian, organizatoarea evenimentului.

O parte din ofertele prezentate de expozanți beneficiază de un preț special valabil doar pe perioada evenimentului. Totodată, vizitatorii vor avea parte de surprize speciale oferite de organizatori.
Dezvoltatorii prezenți în cadrul evenimentului au răspuns cerințelor și nevoilor cumpărătorilor actuali de imobile, venind cu o paleta larga de oferte: de la apartamente premium în zone centrale din Cluj Napoca, la ansambluri rezidențiale ferite de aglomerația urbană, penthouse-uri, ansambluri de case sau chiar proprietăți pasive.

Târgul imobiliar „Top Ansambluri Rezidențiale” de la Cluj Napoca va fi amenajat în zona foodcourt din Vivo Mall, Str. Avram Iancu, Nr. 492-500, Floreşti, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2019. Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00 – 21:00 (10:00 – 20:00 pentru ziua de duminică).

Expoziția imobiliară este organizată de către KIPINA și VIVO MALL, cu sprijinul: Maurer Panoramic și Hexagon.

Related posts

A new president for Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Ionut Oprea

UVT, în topul celor mai bune universități din țările în curs de dezvoltare din Europa și Asia Centrală

Stefana Muresan

Viziere gratuite pentru medici, produse în România de comunitatea de makeri

Traian Dan

Bistrițenii de la Monor, investiție de 1 milion de lei în utilaje

Stefana Muresan

MIPIM 2018 announces bumper edition for hotel & tourism

Ionut Oprea

Maramureșul cere Europei linii de desfacere pentru micii producători

Nora Dumitrescu

Cetatea Oradea va găzdui spectacolele teatrelor și concertele Filarmonicii

Traian Dan

Fermierii afectați de secetă pot solicita, începând de azi, ajutor de la stat

Traian Dan

Cercetarea agricolă, partener al afacerilor durabile pentru membrii Federației Naționale PRO AGRO

redactia

Renault Group prezintă noua sa Misiune

Nicolae Pop

Uzina mecanică și șasiuri Dacia a produs 2 milioane de motoare TCE

Ligia Voro

eMAG și BCR susțin olimpicii clujeni la mate și info

Transilvania poate arăta României cum se poate transforma cu investiții de 2 miliarde de euro

Stefana Muresan

WTM London 2016: 10 Reasons To Attend

Transilvania Business

Nouă orașe din Ardeal primesc bani pentru stații de mașini electrice

Nora Dumitrescu

Univers T din Cluj Napoca, locul I în Topul Național al Firmelor

Stefana Muresan

SIXT Group România lansează ATELIERUL UNION MOTORS

redactia

Rotary. Diferențele sunt doar lingvistice, idealurile sunt aceleași!

Ligia Voro

Publicistul Stelian Tănase elogiază Oradea: „Cum ar fi ţara asta dacă toate oraşele s-ar afla la nivelul de civilizaţie întâlnit la Oradea?”

Stefana Muresan

Zitec estimează în acest an o creștere a cifrei de afaceri cu 3 milioane de euro față de anul trecut

Papuc Irina

Investiție de peste 21 de mln. de lei în extinderea rețelelor de apă-canal în comunele Sânpetru și Hărman din județul Brașov

Ion Surdu

AFIR: Sesiune de finanțare de peste 35 de milioane de euro pentru investiții în procesarea produselor agricole

redactia

PRIA Gala Fermierilor Români va avea loc la Academia de Științe Agricole și Silvice în 27 septembrie 2018

redactia

Spitalul Polaris, închiriat pe șase luni de Consiliul Județean

Nora Dumitrescu

Leave a Comment