Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Finanțări europene de aproape 30 milioane de lei la Satu Mare

Proiecte Satu Mare
FOTO PRIMARIA SATU MARE

La aproape 30 de milioane de lei se ridică valoarea proiectelor cu finanțări europene care vor fi implementate în municipiul Satu Mare în perioada următoare. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat joi, 14 noiembrie, cele patru noi contracte finanțate din fonduri europene, în valoare de 29.845.893 lei.

Primul proiect, în valoare de 8.089.932,28 lei, „Amenajare pistă de biciclete Str. Botizului-Pod Golescu”, este finanțat prin Programul Operațional Regional (POR), axa 4. Alt proiect finanțat tot prin POR, în valoare de aproape 3 milioane de lei, se referă la reabilitarea Grădiniţei Nr. 29 şi Creşei “Punguţa cu doi bani”.

Peste 5,5 milioane de lei vor merge pentru modernizarea infrastructurii educaționale a Liceului Tehnologic “Constantin Brâncuşi”.

Proiectul amenajarii zonei Lacului Cubic
FOTO PRIMARIA SATU MARE

Cea mai mare finanțare, peste 13 milioane de lei, va primi proiectul Transformarea zonei degradate Cubic în zonă de petrecere a timpului liber pentru comunitate”.

În cadrul proiectului de refacere și reabilitarea a zonei urmează să fie construite alei pietonale pavate cu piatră naturală, un loc de joacă pentru copii, un teren de sport multifuncțional, o pistă de biciclete și o platformă pentru patinele cu rotile, o platformă pentru fitness, vor fi amenajate spații verzi, inclusiv ronduri cu flori, vor fi plantați arbori și arbuști, se va face un sistem de irigare, iar iubitorii de animale vor avea la dispoziție o zonă împrejmuită pentru a-și plimba patrupedele

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Statii incarcare auto

Cinci stații pentru încărcarea mașinilor electrice la Satu Mare

Articolul următor

„Top Ansambluri Rezidențiale” - Târgul dedicat dezvoltatorilor de ansambluri rezidențiale, are loc în noiembrie, la Vivo Mall - Cluj Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share