Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cinci stații pentru încărcarea mașinilor electrice la Satu Mare

Statii incarcare auto
FOTO: AUTO-BILD

Satu Mare se pregătește pentru mașinile electrice. Primăria municipiului Satu Mare a câștigat un proiect la Administrația Fondului de Mediu (AFM) pentru montarea a cinci stații pentru încărcarea mașinilor electrice în cadrul Programului privind instalarea stațiilor de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reședințe de județ. Cele cinci stații, cu zece puncte de reîncărcare a vehiculelor electrice, vor fi amplasate pe străzile Bujorului, Lucian Blaga, Decebal, B-dul Traian și în Piaţa Romană. Dosarul a fost depus la Administrația Fondului de Mediu în luna ianuarie a acestui an, în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi. Suma aprobată pentru instalarea celor cinci stații este de 950.000 lei. Satu Mare se numără printre cele zece municipii ale căror proiecte au fost declarate eligibile de către AFM.

În cadrul sesiunii din 14 noiembrie 2019 au mai primit aprobări pentru instalarea stațiilor de reîncărcare a vehiculelor electrice Primăria municipiului Reșița, care va beneficia de o finanțare de 936.149 lei, pentru montarea unui număr de cinci stații de reîncărcare cu zece puncte reîncărcare rapidă echivalente și Primăria municipiului Giurgiu – (760.000 lei), pentru montarea unui număr de patru stații de reîncărcare cu opt puncte reîncărcare rapidă echivalente.

Unitățile administrativ – teritoriale – reședință de județ, care încă nu au reușit să depună un dosar de finanțare în cadrul Programului, mai au la dispoziție mai puțin de o lună, sesiunea de depunere a acestor dosare fiind deschisă până pe data de 13 decembrie 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

Articolul următor
Proiecte Satu Mare

Finanțări europene de aproape 30 milioane de lei la Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share