Cluj Real Estate Slider Ultimele stiri

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

Compania clujeană ASA Consolis, cu sediul în Turda, a fost furnizor cheie pentru structura de prefabricate, în special, oferind scări, grinzi, elemente de grandstand, pentru construirea Puskás Aréna din Budapesta. Anunţul a fost postat chiar de Bogdan Bulgaria, Managing Director – Eastern Europe la Consolis.

„În câteva ore, echipa națională de fotbal a Ungariei va găzdui echipa Uruguay pentru a deschide Puskás Aréna din Budapesta, noul stadion de stat a Ungariei, care poate găzdui până la 67.000 de persoane. ASA Consolis a fost un furnizor cheie pentru structura de prefabricate, în special oferind scări, grinzi, elemente de grandstand. Să câștige cea mai bună echipă!”, a postat pe o reţea de socializare Bogdan Bulgaria.

ASA CONS ROMÂNIA SRL a luat fiinţă în anul 1999 ca parte a Grupului ASA Kft. Ungaria, devenind în scurt timp liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale. În decursul anilor ASA CONS a acumulat o experienţă considerabilă în construcţia de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

În 2008 ASA CONS devine parte a Grupului Consolis, lider european în livrarea soluţiilor în domeniul construcţiilor, lucrărilor civile şi infrastructurii feroviare, specializat în producţia elementelor din beton cu performanţe înalte. Cu aproximativ 10.000 de angajați care operează în 30 de țări din întreaga lume, în special în Europa și regiunea mediteraneană, Grupul a generat venituri de 1,3 miliarde Euro în 2013. Inovaţia are un rol central în activitatea Consolis. Grupul dezvoltă continuu materiale, produse şi procese de producţie inovatoare cu scopul îmbunătăţirii eficienţei şi calităţii. Cu peste 100 de ani de experienţă, Grupul Consolis a devenit sinonim cu soluţiile inovatoare de ultimă generaţie.

Related posts

Salariile din domeniul HR: România, pe ultimul loc în regiune

Papuc Irina

Cel mai mare planetariu din România va fi deschis la Brașov, investiție de peste 1,7 milioane de euro

Stefana Muresan

Brașovul va semna primele contracte cu finanțare europeană prin POR în valoare de peste 8 milioane de euro

Papuc Irina

Leave a Comment