Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ASA Consolis Cluj, furnizor cheie pentru Puskás Aréna din Budapesta

Compania clujeană ASA Consolis, cu sediul în Turda, a fost furnizor cheie pentru structura de prefabricate, în special, oferind scări, grinzi, elemente de grandstand, pentru construirea Puskás Aréna din Budapesta. Anunţul a fost postat chiar de Bogdan Bulgaria, Managing Director – Eastern Europe la Consolis.

„În câteva ore, echipa națională de fotbal a Ungariei va găzdui echipa Uruguay pentru a deschide Puskás Aréna din Budapesta, noul stadion de stat a Ungariei, care poate găzdui până la 67.000 de persoane. ASA Consolis a fost un furnizor cheie pentru structura de prefabricate, în special oferind scări, grinzi, elemente de grandstand. Să câștige cea mai bună echipă!”, a postat pe o reţea de socializare Bogdan Bulgaria.

ASA CONS ROMÂNIA SRL a luat fiinţă în anul 1999 ca parte a Grupului ASA Kft. Ungaria, devenind în scurt timp liderul pieţei româneşti în domeniul prefabricatelor din beton armat pentru construcţii nerezidenţiale. În decursul anilor ASA CONS a acumulat o experienţă considerabilă în construcţia de centre comerciale şi logistice, depozite, lucrări de infrastructură, construcţii industriale şi civile.

În 2008 ASA CONS devine parte a Grupului Consolis, lider european în livrarea soluţiilor în domeniul construcţiilor, lucrărilor civile şi infrastructurii feroviare, specializat în producţia elementelor din beton cu performanţe înalte. Cu aproximativ 10.000 de angajați care operează în 30 de țări din întreaga lume, în special în Europa și regiunea mediteraneană, Grupul a generat venituri de 1,3 miliarde Euro în 2013. Inovaţia are un rol central în activitatea Consolis. Grupul dezvoltă continuu materiale, produse şi procese de producţie inovatoare cu scopul îmbunătăţirii eficienţei şi calităţii. Cu peste 100 de ani de experienţă, Grupul Consolis a devenit sinonim cu soluţiile inovatoare de ultimă generaţie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Platforma Bright Spaces, dedicată domeniului property tech, primește finanțare de 185.000 de Euro pentru dezvoltare și implementare

Articolul următor
Statii incarcare auto

Cinci stații pentru încărcarea mașinilor electrice la Satu Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share