Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cum puteţi călători sau parca în Timişoara. Turiştii străini din oraş au la dispoziţie un nou flyer care oferă informaţii

O serie de turişti din străinătate, veniţi să viziteze Timişoara s-au confruntat cu o serie de probleme, trezindu-se cu amenzi, de exemplu pentru parcare, despre care nu ştiau că se plăteşte. La cererea operatorilor din domeniul cazării din oraşul de pe Bega, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș a realizat un flyer, special destinat turiştilor, care să le explice ce şi cum se poate şi nu se poate face în Timişoara, dacă serviciile de transport urban sau parcare sunt gratuite şi cum se pot plăti acestea. Documentul este redactat atât în limba română, cât şi în engleză, pentru a cuprinde o arie cât mai mare de beneficiari.

”Proprietarii de hosteluri ne spuneau că se întâmpla ca turiștii să fie amendați pentru diferite oferte din oraş despre care nu ştiau, mă refer, de exemplu, la parcare. Sau servicii despre care nu aveau date. Aceste flyere conţin o serie de informaţii care îi pot ajuta pe cei care călătoresc în oraș”, a declarat Delia Barbu, conducătorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea turismului Timiș.

Noile flyere au început să fie deja distribuite în unităţile de cazare timişorene. Turiştii află o serie de informaţii extrem de utile, despre cum se poate circula cu transportul în comun, despre legătura dintre oraş şi aeroport şi realizarea acesteia cu taxiuri, maşini de închiriat sau transport în comun, despre modul de utilizare a sistemului public de biciclete, dar mai ales cum toate acestea se plătesc şi faptul că singura monedă valabilă este leul. Mulţi turişti s-au plâns că au fost „fraieriţi” de diferiţi binevoitori, rămânând în pagubă.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bankingnews.ro

Asociaţia Română a Băncilor: „Intermedierea financiară, în România, este cea mai mică din Europa”

Articolul următor

Noi destinaţii pentru perioada de iarnă, în Timiş. La Deta are loc un Târg de Crăciun, iar la Margina vă aşteaptă căluşarii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share